Volvót rejtő, Alfára hajazó limuzin Kínából: Lynk & Co 03 Sedan

Olyan autót hozhat a kínai Lynk & Co, amivel tényleg tarolhatnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E héten debütál, de már most látható néhány fotón a Lynk & Co második prototípusa, a 03 Sedan, ami talán a Tesla Model 3 konkurense is lehet.


A Volvót is birtokló Geely tavaly hívta életre a Lynk & Co nevű márkát, amely elsőként egy SUV-t mutatott, de már a hamarosan nyíló Sanghaji Autószalonon hozza annak szedán testvérét, a 03 Sedant. Utóbbi is a Volvo CMA platformjára, azaz gyakorlatilag a következő generációs Volvo S40 műszakiságára fog épülni. Motorpalettájáról egyelőre csak annyi ismert, hogy három- és négyhengeres turbós benzinmotorokkal, valamint plug-in hybrid hajtáslánccal várható. De ennek az autónak talán a legkevésbé lényeges pontja a hajtáslánca lesz, sokkal érdekesebb, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt majd.
Hirdetés

Sőt, maga az autó is lényegében egy szolgáltatás lesz. A hozzá járó örök életű internet-eléréssel és garanciával ugyanis okostelefonos applikációval megosztható, illetve foglalható lesz, legalábbis Kínában, és hozzá kell tenni: a tervek szerint. A kínai értékesítés már az idei év második felében megkezdődhet, az amerikai és az európai piacra ugyanakkor leghamarabb jövő évben, de talán csak 2019-ben várhatjuk. Kár érte, mert fotóival nagyon ígéretes. További részleteit várhatóan szerdán fedik fel a Sanghaji Autószalonon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 19:29
  Permalink

  Csatlakozom csalfa Romeo meglátásához, nagyon ígéretes, s szép autó a hátsó traktusa kifejezetten- kiemelten- tetszik! Viszont én a szívembe nem zártam e márkát, de lehet csak azért, mert nem ismerem még. Remélem, idehaza is lehet majd kapni.

 • 2017.10.27. at 19:29
  Permalink

  [i]“Én már most félig-meddig a szívembe zártam ezt a márkát”[/i]

  Ezzel a hülyeséggel szerintem senkit nem leptél meg. El is érzékenyültél, gondolom. Fújd ki az orrod, szádba lóg az izgalom vége.

 • 2017.10.27. at 19:29
  Permalink

  Én már most félig-meddig a szívembe zártam ezt a márkát. A korábban bemutatott SUV-jük telitalálat, de ez is rendben van. Nagyon ígéretes kezdés.

Vélemény, hozzászólás?