MERCEDES-BENZ E-OSZTÁLY

Futott kilométer: 201 000 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Nagyon szeretem minden részletét,a legmegbízhatóbb autó,odafigyeléssel olcsón fenntartható,kompromisszum nélküli használhatóság,kényelem,biztoság egy mai autóval szemben.Tökéletes mérnöki mestermunka!!

Használó

Születési éve: 1968

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 14 liter

Fogyasztás országúton: 9 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Tervezetten szervizeltük!Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Részben kissé hanyag előző tulajdonosa,részben a tökéletes üzembiztonság végett,szisztematikusan minden porcikáját átnézettem a szervízkönyv ajánlásait is figyelembevéve.Minden folyadék és elöregedett alkatrész cserélve.Érdemes odafigyelni a kedvezőbb árú,de sokszor nagyon gyenge minőségű utángyártott alkatrészek vételének elkerülésére. Egyszer a gyertyakábel miatt nem járt egy henger,de nem hagyott ott,elvitt a célig!!Kábelköteg és síber(állítótag)csere,ill.javítás tíz év után várható a nagy hőhatás miatt.A többi csak szolgál,szolgál...

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Garancia már lejártNincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Kábelköteg javítás 80000 ft. Harditárcsák 2x18000 ft. Hátsó leng.csill.2x9000 ft. Lamdaszonda 30000 ft. Kuplungtárcsa 25000 ft.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Egy túlmelegedd relé miett néha nem indult. Alkatrészmárka típushibája miatt.A rutinos szerelő rögtön tudta a jelenség okát.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem