SUZUKI SWIFT

Futott kilométer: 178 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.75 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

A pörgős motor és a jó fogyasztás ezek amik mondjuk tetszettek ami mondjuk nem tetszett az a kényelem,csomagtér a kaszni biztonságilag ne várjatok semmit.

Használó

Születési éve: 1980

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7 liter

Fogyasztás országúton: 6.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.75 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom

Meghibásodás leírása: az első alkalom olyan 100000Km váltó probléma ez kb 90000Ft , a következő az 170000Km kopó alkatrész kuplung szerkezet és világítás kapcsoló panel összesen 97000Ft vásárláskor fontos ami típus hiba az a világító panel ha ilyen autót szeretne vásárolni számoljon vele ,hogy ez típus hiba cseréje 30000Ft és a kipufogó az kiszokott lyukadni de meg hegesztik pár ezer forintért alkatrész egyébként már fillérekért lehet kapni de azért ilyen alkatrészt inkább után gyártottat vagy újat érdemes. Leírás: soha nem hagyott cserben a váltó hibát is jelezte az 1.3 as elég pörgős motor eddig olajcserén kívül nem is kellett hozzá nyúlni.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Garancia már lejártJavítás összege: 97000 Ft. Leírás: Összességében egy megbízható bizonyos értelemben városi autó annak aki egyik helyről a másik helyre megy tökéletes választás a kényelem fapados ,parkolni könnyű vele kis fogyasztás biztonság na az ami kritizálni való bár aki szeret veszélyesen élni a mai közlekedésben:) Alkatrészek ügyében filléres autó és bele érte 10 év alatt 2 alkalom volt ,hogy nagyobb összeget költöttem rá. Kezdő vezetőknek ajánlani tudom de nem egy családias autó csomagtartó kicsi de azért hétvégi vásárlás belefér.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem