LADA 2107

Futott kilométer: 190 000 km

Vegyes fogyasztás: 9 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

az egyetlen ok amiért megvettem hogy kiskoromban nagybátyámnak is volt egy 2107-es zsigulija csak akkoriban még újnak számított és nem volt vele ennyi baj. vele rallyzgattunk az erdőben és úgy döntöttem hogy nekem is kell egy ilyen. hát rosszul döntöttem. jó vezetési élmény csak télen van, (valaki nem szereti) mert hátsókerék meghajtású ugyebár és lehet vele bohóckodni a körforgalmakban, kanyarokban. a negatívumok nagy részét szerintem már leírtam, még annyit írnék hozzá, hogy: gyenge, egyáltalán nem versenyautó mint azt sokan hiszik, rohad a kaszni akármit is csinál vele az ember, bármelyik pillanatban meghibásodhat rajta bármi, csajozni busszal jobban lehet. és még sorolhatnám szerintem reggelig

Használó

Születési éve: 1991

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? lusta

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 10 liter

Fogyasztás országúton: 8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 9 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 7 alkalom , ebből 6 lerobbanás

Meghibásodás leírása: ez egy lefáradt orosz hulladékLerobbanás oka: hajtás / váltó több, mint 5 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: annyit fűznék még hozzá hogy a lerobbanás oka mezőből az összes lehetőség előfordult már, igaz hogy kivétel nélkül az összes problémát a helyszínen lehet orvosolni egy szerszámos láda segítségével, de az milyen autó amiben állandóan rettegtem hogy mikor áll meg alattam, illetve mikor törnek egy a futómű egyes alkatrészei(volt rá példa)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: karosszéria Javítás összege: 15000 Ft. Leírás: hát igen 15 ezer forint volt a legnagyobb bár ez is inkább azért volt mert az előző tulajdonos elhanyagolta a karosszériát, így a nyúlványokat kellett kicserélni meg egykét apróságot kihegeszteni.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: egy kis műszaki érzékkel és 8 általánossal valamint a fentiekben említett szerszámos láda segítségével bármit meg lehet javítani néhány perc káromkodás fejvakarás és 1-2 cigiszünet közepette. nálam az jelentette a problémát, hogy ha elromlott, (ami nem volt ritka, szinte minden napos) annyira felidegesített hogy halmoztam a hibákat például az ac pumpa meghibásodásánál szétvertem a tetőkárpitot, és gyakran rugdostam is az autó oldalát amivel csak azt értem el hogy újabb költségekbe merültem, de legalább levezettem a feszültséget. hogy megérte-e? hát nem biztos, de abban a helyzetben jó ötletnek tűnt. (utána rájöttem hogy csak egy helyen kell rugdosni és azt ráér havonta megcsináltatni)

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem