CHRYSLER VOYAGER

Futott kilométer: 249 000 km

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Az autót a piaci ár negyedéért vettem, és tudtam, hogy vastagon költeni kell rá. Eddig kb 6-700ezret költöttem, ebben benne volt a váltó javítás ( teljes felujítás ) klíma kompresszor csere, 2 első lengéscsillapító, első féltengelyek felujítása, szervószivattyú javítás, első fékek, és fékcsövek kompletten, egy garnitura téli és egy garnitura nyári gumi, 4 db alufelni felujítása, ékszíjak, és görgői cseréje, 6 gyertya és gyertyakábelek, trapéz gömbfejek, egy első kerékagy csapágy, hűtőventillátor, és sok kis bizbasz. Nagyon megszerettem az autót. Rendesen megy, van tekintélye a méretének, kiállásának, megjelenésének. Fogyasztása 11-12 l között van, szerintem jónak mondható, ahoz képest, hogy haladok is vele ( 3300 ccm ). Vidékre országúton stabil 140 körül, városban pedig a forgalommal, ahogy adja. rendszeresen 4-5 személlyel és csomagokkal megrakva. A kényelme, szolgáltatása abszolút kiváló.

Használó

Születési éve: 1966

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely:

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 12 liter

Fogyasztás országúton: 10 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Az autó tulajdonképpen Plymouth, 3,3i. Nagyon olcsón vettem, és tudtam ,hogy költeni kell rá, most már összeállt a darab, és mindenképpen azt mondom megérte, már gondolkodom másik vásárlásán, e mellé, mert van a családban 3 jogosítvány, és van olyan autó ami már okafogyottá vált, tehát minőségi cserét hajtunk végre. Első körben meg lett csinálva az autón ( magam csináltam ): fék, első lengéscsillapítók, klíma szivattyú, szervószivattyú, féltengelyek, teljes szervíz. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: A váltó egy hosszabb úton ment tönkre, de becsülettel hazavitt az autó.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 300000 Ft. Leírás: Tudtam hogy lesz gond a váltóval ( autószerelő vagyok ) és készültem is rá. Ennek tudatában vettem az autót, nem ért váratlanul a dolog. A javítást baráti kedvezménnyel csinálta egy szervíz ( 25 éves kapcsolatom van velük ).

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Egy idióta hiba volt ami az ABS rendszer szabálytalan működését okozta, a kollégákkal konzíliumot ültünk és másodszorra meg is lett a hiba, ami egy régi szakszerűtlen javításnak volt köszönhető.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem