Rosberg: előbb nyerjen a Nationalelf, aztán én

Ki tud többet dekázni: Hülkenberg vagy Pérez?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az F1-pilóták is focilázban égnek, a címvédő Vettel és a listavezető Rosberg persze a németek vb-sikerében hisz. Alonso meg nem. Massa sem.


Elstartolt a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság, a nyitómeccsen a házigazdák szégyenletes kamutizenegyesnek is köszönhetően verték amúgy 3:1-re a szerencsétlen horvátokat. A nagy focibarát Felipe Massa biztos boldog, a Williams brazil pilótája elmondta, hogy amennyi meccset csak tud, megnéz, s nyilván rettentő elégedett lenne, ha hazája válogatottja megszerezné hatodik trófeáját.
Hirdetés

A Massához hasonlóan az F1-futballcsapatban is játszogató ferrarista Fernando Alonso természetesen a spanyolok ismétlésében hisz, bár "nem lesz könnyű a csúcson maradni". (Iniestáék az első csoportmeccsükön el is szenvedtek egy bitang 5:1-es verést a hollandoktól.) Az aktuális legjobb mercedeses Nico Rosberg és a négyszeres címvédő világbajnok Red Bull-alkalmazott Sebastian Vettel szerint egyértelműen a német keret a legerősebb, s a Nationalelf győz. Rosberg frappánsan azt is hozzátette, hogy előbb nyerjenek világbajnokságot Özilék, aztán pedig majd ő következik...
A régebben remek focistának is számító szegény Michael Schumacher sajnos már nem tud csatlakozni, szurkolni és nyilatkozni, egy újabb német, Nico Hülkenberg bezzeg force indiás kollégájával, Sergio Pérezzel eldekázott egy Németország-Mexikó derbit. Checo, azaz Pérez diadalmaskodott. (És a mexikóiak az első csoportmérkőzésükön 1:0-ra múlták felül Kamerunt.)

Lewis Hamiltont (Mercedes) különösképp nem érdekli a futball, ahogy a mclarenes Jenson Buttont sem, de persze mindketten elmondták, hogy Angliának szurkolnak (Rooney-ék nem kezdtek jól, hiszen 2:1-re kikaptak az olaszoktól), és a caterhames Kobajasi Kamui sincs oda a labdarúgásért, sőt, tudja, hogy Japán nem is valami hű, de erős. Hondáék be is igazolták Kobajasi nem létező elvárásait, amikor Elefántcsontparttal szemben buktak 2:1-re.

A Forma-1 Brazíliába novemberbe látogat, a legutóbb kanadai futam után a következő versenyt Ausztriában rendezik június 20-22-én. A Hungaroringre július 25-27. között jön a száguldó cirkusz, a focivébé fináléját július 13-án tartják Rio de Janeiróban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?