Most te is megnézheted élőben a BMW színváltós autóját!

A BMW i Vision DEE akár 32 színben is képes megjelenni, limitált ideig itthon is megnézheted!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW debreceni gyára gőzerővel épül, ahol már a NEUE KLASSE járműveket gyártják majd, így ízelítő gyanánt a márka elhozta Magyarországra az egyik legizgalmasabb koncepciót, amit most bárki megnézhet.

A bajor gyártó a NEUE KLASSE modellgenerációval egy teljesen új irányba indult el, amelyben a letisztult, egyszerűbb formavilág dominál, az autó alkatrészeit pedig elsősorban fenntartható anyagokból készítik, a hajtásért pedig mondani sem kell, elektromos motor felel. Ez a leírás tökéletesen illik a Debrecenben bemutatott BMW i Vision DEE tanulmányra is, amely nem csak a jövő dizájnelemeit, de a forradalmi technológiákat is megtestesíti. A modell különlegessége, hogy dinamikusan változtatható a karosszéria fényezése, a márka elmondása szerint akár 32 árnyalat is kiválasztható.
Hirdetés
A különleges koncepció most bárki számára ingyenesen megtekinthető október 26-28. között a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti központban, szombaton 10 és 22 óra között.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?