Videó: Kamion forgatott betonfalba egy autót az M0-son

A rosszkor rossz helyen tipikus esete játszódott le az M0-s autóúton

Ismét hajmeresztő balesetről közölt videót a Magyar Közút, amelyet az M0-s autóúton rögzítettek még márciusban. Az esethez mentőhelikoptert is riasztottak, de szerencsére nem történt tragédia.

Szabálytalan sávváltás miatt okozott balesetet egy teherautó vezetője még március végén az M0-s autóúton Dunaharaszti térségében. A kamion sofőrje beforgatott maga elé egy személyautót, amely a belső sávba csúszott, így telibe talált egy másik személygépkocsit. A szabályosan haladó autós az ütközés erejétől a pályaoldalakat elválasztó betonelemek közé csapódott, de a kamion által beforgatott kocsi is a falban állapodott meg. Az incidens éppen egy rendőrautó előtt történt, amelynek köszönhetően nem alakult ki további balesetveszélyes szituáció. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztották, de nem történt komoly baj, hiszen a Magyar Közút tájékoztatása szerint az ütközésben csak egy könnyebb sérülés történt.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?