Jön a Ferrari második Disneylandje

Abu-Dzabi után Barcelonában lesz a Ferrari második élményparkja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

75 ezer négyzetméter tömény Ferrari-élményt fog kínálni a 2016-ban, Barcelonában nyíló újabb Ferrari-élménypark. Ötcsillagos hotel és ágaskodó lovak várják majd a látogatókat.


A 2010-ben Abu-Dzabiban megnyílt után a Ferrari most egy európai élménypark megépítéséhez is átruházta a méregdrága védjegyeit. Ferrari hullámvasút és még számtalan kicsiknek és nagyoknak szóló ferraris játék egy helyen. A PortAventura Entertainment S.A.U. nevű cég építi meg a már meglévő, és évi 4 millió vendéget fogadó PortAventura resorton belül a Ferrari hotelt is, amit 250 szobásra terveznek és éttermek mellett szimulátor is lesz benne.
Hirdetés


Bár a spanyol Ferrari Land méretben alig a harmada az Egyesült Arab Emirátusok Ferrari World Theme Parkjának, így is itt lesz Európa legnagyobb és leggyorsabb hullámvasútja. Mindez együtt 100 millió euróba, azaz mai áron 31,2 milliárd forintba fog kerülni, de meg fogja érni a befektetést. Abu-dzabi sikere alapján lesz kereslet a barcelonaira is, mert a térségben elég sok a fanatikus Ferrari rajongó és az itt üdülő turista is. És ha minden igaz, ezután nem sokkal egyéb földrészeken is épül még hasonló.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?