A Tonale, a Stelvio és a Giulia is megkapja ezt a különkiadást!

Ennél olaszabbak már nem is lehetnének ezek az Alfák? Érkeznek a Tributo Italiano különkiadások!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Év végétől rendelhető a Tributo Italiano: az első olyan limitált széria, amely az Alfa Romeo modellkínálatának összes tagját felöleli. A Giulia, a Stelvio és a Tonale modellekből egyaránt elérhető különkiadás márka gyökerei előtt tiszteleg.

Év végétől rendelhető az Alfa Romeo teljes modellpalettáját átfogó különkiadása, a Tributo Italiano, amely a márka gyökerei, az olasz kiválóság, valamint az Alfa Romeóra jellemző sportosság előtt tiszteleg. Az Alfa Romeo fennállása során első ízben fordul elő, hogy egy limitált széria globálisan, azaz a modellkínálat összes tagjára érvényesen elérhető:

a Giulia, a Stelvio és a Tonale ezen különkiadása kizárólag az olasz lobogó három színében rendelhető.

A különkiadás tagjai mindhárom modell esetében sportos jelleget öltenek, a zöld, fehér vagy piros színben választható fényezéstől kezdve a karosszéria színére fújt optikai csomagon át a külső visszapillantó tükör házát díszítő olasz zászlóig. A belső térben piros részletekkel díszített, új, perforált bőrüléseknek, valamint a fejtámaszokon látható, hímzett logó fogadja majd a vásárlókat. A limitált kiadás megjelenését egy sor ikonikus részlet teszi még egyedibbé és karakteresebbé. Ilyen a hűtőmaszk 'V' betétje, amely a Giulia és a Stelvio esetében fekete, a Tonale esetében Dark Miron színt kap; a Stelvio esetében 21 colos, a Giulia esetében új rajzolatú, 19 colos, a Tonale esetében pedig 20 colos könnyűfém felnik; valamint a piros Brembo féknyergek. Hogy a márkára jellemző sportosságba egy kis elegancia is keveredjen, ezeken túlmenően a kínálat összes tagjához – a Tonaléhoz most első ízben – a karosszéria színére fényezett alsó karosszériaidomok, első és hátsó lökhárító-betétek, kerékívek és oldalsó szoknyák társulnak. A Tonale ráadásul további érdekes extrákat is kap, ilyenek a matt Dark Miron árnyalatú lökhárító-betétek, valamint az első és hátsó díszítőelemek, az adaptív, mátrix LED-es fényszórók, továbbá a Q4 Plug-In Hybrid kivitel esetében a krómozott dupla kipufogóvég is.
Hirdetés
Ami a hajtáslánc-választékot illeti, a Giulia és Stelvio Tributo Italiano kivitelek a 280 lóerős, 2,0 literes, turbós benzinmotorral, vagy a 210 lóerős, 2,2 literes dízelmotorral rendelhetők; mindkettő nyolcfokozatú automata sebességváltóval és Q4 összkerékhajtással. Ami a Tonale Tributo Italiano modellt illeti, a 7 fokozatú TCT automata sebességváltóval társított, 160 lóerős, 1,5 literes hibrid hajtáslánc mellett a 280 lóerős Q4 Plug-In Hybrid is rendelkezésre áll.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?