Cobra 11 az M4-esen: az árokba bukfencezett egy teherautó

Későn vette észre a lehajtót, óriási bukott egy teherautó sofőrje az M4-esen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szürreális jeleneteket rögzített az MKIF kamerája az M4-es autóúton. Egy teherautó sofőrje szinte fékezés nélkül száguldott neki a szalagkorlátnak a lehajtósávban, majd az árokban többször is átfordult minden tengelye körül. Videón mutatjuk a balesetet.

A gyorsforgalmi utakon sosem veszélytelen manőver a fel- és lehajtás, ugyanis a folyamatos 110 vagy 130 km/órás sebesség után a lehajtóknál előírt hatvanas vagy éppen negyvenes korlátozás indokolatlanul lassúnak tűnik. A táblákat azonban nem véletlenül helyezik ki ezekre a szakaszokra, ezt pedig a videóban szereplő teherautós minden bizonnyal egy életre megtanulta. Az M4-es gyorsforgalmi úton az egyik megszűnő sávot csúnyán benézte a sofőr, és hatalmas tempóval szabályosan átbukfencezett a szalagkorláton, majd az árokban többször is megpördült.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.10.10. at 07:24
    Permalink

    Nem nézett be az semmilyen megszűnő sávot, simán kiegyenesítette a kanyart.

    Mérhetetlenül gázos embereket látok a “profi” sofőrök között itthon. Biztos a többség teljesen rendben van, de sok olyan ember vezet furgont akinek nem lenne szabad…

Vélemény, hozzászólás?