Villanykupéként tér vissza a Honda Prelude

A Honda újdonságai között egy ismerős név bukkant fel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ínyenc kupérajongók számára a Prelude név biztosan nem cseng idegenül. Most visszatért, de egyelőre csak koncepcióautóként.

Ügyesen összemosta a Prelude koncepció érkezését a Honda jövőbeli terveivel a vállalat igazgatója, Toshihiro Mibe. Elmondása szerint a Honda mindig is elkötelezett volt a sportos járművek megalkotása iránt. Ez eddig rendben, nem is lepett meg a kijelentéssel senkit. Ezután jött a csavar. Mivel a prelude előjátékot vagy bevezető előadást jelent, ez a modell lesz a prelúdiuma azon jövőbeli Hondáknak, amelyek a "vezetés örömét" szolgálják egy teljes mértékben villamosított jövőben. Mi jósolni nem szeretünk, szóval erre visszatérünk a jövőben, de a Prelude Concept mindenképp egy különleges sportmodell, amelynet valószínűleg sorozatgyártásba is küldenek. Túl sok információt nem árultak el róla. Méreteit nem tudni, de a helyi beszámolók szerint jóval nagyobb az elődjeinél, ami nem is meglepő, hiszen villanyautóként kell a hely az akkumulátoroknak. A hivatalos gyári fotókon a legérdekesebb részletek a hátsó szárny széle, az első fényszórókat összekötő fénycsík, illetve a légbeömlő előtt elhelyezett kis kék díszbetét. Röviden ennyit lehet tudni a koncepcióról, de kíváncsian várjuk a további információkat az autóról.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?