Budapesten forgatták a Hyundai Kona Electric reklámfilmjét

A Hyundai Kona Electric lovagokkal, buborékokkal és egy sárkánnyal mutatkozik Budapest utcáin

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Komoly erőket mozgatott meg a Hyundai az új Kona reklámfilmjének elkészítéséhez, magyar és nemzetközi szakemberek dolgoztak a hangulatos videón.

Budapesten találkozott a film- és az autóipar a Hyundai jóvoltából. A második generációs Kona elektromos verziójának reklámfilmjét ugyanis fővárosunkban forgatták, ami ugyan csak egy félperces videó, mégis rengeteg munka van mögötte. A Hyundai hazai importőrének köszönhetően betekintést nyerhetünk, hogyan készült el a Kona Electric hangulatos reklámfilmje, amit szerte a világon rengeteg ember láthat majd.
Hirdetés
A videó egy Noé nevű kisfiúról szól, aki egy Kona modellautóval játszik otthon. Ezt azonban nem tudjuk először, csak annyit látunk, hogy egy rendes méretű Kona rója Budapest utcáit, és furcsábbnál furcsább helyzetekbe kerül. A fenti, magyar verzió rövidített, de a teljes angol változatban láthatjuk a valódi izgalmakat: a világoskék Kona monster truckkal, sárkánnyal, buborékokkal és lovagokkal találkozik az utcákon. Elfarol még egy Forma-3-as autó mellett, valamint 360 fokban körbejárja a Budai Váralagutat is - csak ezután derül ki, hogy mindez Noé képzeletének szüleménye. A reklám természetesen a gyermeki képzelőerő határtalanságát szeretné összekötni a Hyundai crossoverének sokoldalúságával és izgalmasságával.
Hirdetés
A film Budapest több helyszínén készült, valamint olyan elismert szakemberek dolgoztak rajta, mint a Kossuth-díjas operatőr, Erdély Mátyás (Saul fia), vagy a drónfelvételekért felelős Hévizi Tamás (A besúgó, Vörös veréb). Sőt, a főszereplő anyuka magyar hangját Lékai-Kiss Ramóna keltette életre, aki nem csak a Hyundai hazai márkanagykövete, de történetesen az ő kisfiát is Noénak hívják. A reklámfilmet egyébként a dán Nicolai Fuglsig rendezte, akinek a nevéhez fűződik a 12 katona című mozifilm. A forgatás során komoly technikai kihívás volt az autó körbe forgó mozgásának megjelenítése, ami egy kisgyerek modellautójával könnyen kivitelezhető, de egy utcai Kona ilyen irányú mozgásához szükséges volt egy külön erre a célra tervezett platform felépítése, amiben a Hyundai hazai importőrének munkatársai működtek közre. „Mint a márka hazai importőre nem csak a forgatáson használt Hyundai modelleket, hanem a műszaki hátteret is biztosítottuk. Kollégáink végig jelen voltak a forgatás ideje alatt, hogy bármilyen esetlegesen előforduló műszaki kérdés, probléma esetén azonnal segíteni tudjanak. Szerencsére nem volt szükség a beavatkozásra, leginkább a speciális forgató eszköz telepítésekor volt igény a mérnöki tudásra” – mesélte Ördög Ibolya, a Hyundai Holding Hungary marketing és kommunikációs vezetője.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?