Forgalommal szemben az autópályán okozott balesetet egy Audival

Egy 68 éves horvát férfi hajtott rossz irányba az M7-esen, íme a végeredmény!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajnos visszatérő téma az autópálya rossz oldalára felhajtó, majd az útjukat a forgalommal szemben folytató sofőrök. A legfrissebb esetnek súlyos baleset lett a vége: videóval mutatjuk, hogy mi történt!

Január 18-án délután egy horvát rendszámos Audi 80-ast vezető, 64 éves férfi hajtott fel forgalommal szembe az M7-es autópályára. Kiderült: nem is akart Magyarországra jönni, egyik barátját akarta meglátogatni egy horvát városban. Ennek ellenére itt volt, annyira eltévedt ugyanis, hogy több mint három órát utazott, majd azt sem vette észre, hogy az autópályán van. A 70-es kilométer szelvénynél azonban egy szabályosan haladó Subaru sofőrjének kellett elrántania a kormányt előle, hogy elkerülje az ütközést. Sajnos baleset lett a vége, a Subaru átszakította a szalagkorlátot, majd a forgalmi oldalakat elválasztó füves területen állt meg.
Hirdetés
A balesetben a Subaru mind a négy utasa megsérült, őket a mentők kórházba szállították, az Audi vezetője viszont adatai hátra hagyása nélkül továbbhajtott. 13 kilométerrel arrébb állították meg a még mindig szembe hajtó, szürke autót a rendőrök, sofőrjét pedig közúti veszélyeztetés bűntett és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A balesetről készült képek is magukért beszélnek, ám az MKIF Zrt. Facebook oldalán videófelvételen is látható az eset, ami alább is megtekinthető.
Hirdetés
beágyazandó:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.01.20. at 20:45
    Permalink

    Két eshetőség lehet szerintem.

    Ez a selejt vagy tajt részegen indult el és menet közben is piált … Vagy a világ legbutább balfasza keveredett egy magyar autópályára…

    Mégis mennyire kell elbaszott faszparasztnak lenni,hogy valaki ezt véghez vigye, mint ez a bohóc ?

    Hát bazdmeg egy kurva papucsállatkának nagyobb az agykapacitása, mint ennek a jószágnak…

Vélemény, hozzászólás?