Közel 100 km/órával száguldozó BMW borzolta a kedélyeket Tompán

Ismét német autók "versenyeztek" a hét leggyorsabbja címért Bács-Kiskun vármegyében

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Drága fotókkal jelentkezett a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrfőkapitányság, egy BMW lakott területen belül majdnem a megengedett duplájával közlekedett, de a múlt hét rekorderétől így is messze elmaradt.

Bő két hete ugyancsak Tompa belterületén fotóztak le egy BMW-t, amely több mint a kétszeresével hajtott a megengedettnek, de úgy tűnik, az autósok nem tanultak a múltkori esetből, a rendőrség pedig előszeretettel rakja ki a háromlábút a településen belül, ugyanis ismét egy BMW-ről készítettek drága fotót. A mostani esetben 96 km/órás sebességet mértek a rendőrök a megengedett 50 helyett.
Hirdetés
Bács-Kiskun Vármegye útjain mégsem a már emlegetett autós nyerte a nem túl dicsőséges "gyorshajtó versenyt", hanem egy Volkswagen. Az 5-ös úton száguldozó Golf sofőrje a 60-as tábláról elfeledkezve 145 km/óráig nyomta a gázt, ezzel egy közel kétszázezer forintos csekket bezsebelve.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?