Ez lehet a hölgyek kedvenc Toyotája?

Japánban a hölgyeknek külön kedveskedik a Toyota

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Metál rózsaszín csöppséggel rukkolt elő a Toyota, nem titkoltan a hölgyek szívét célozva.

Sajnos csak Japánban dobják piacra a Passo kisautó különleges változatát, amely valójában egy átemblémázott Daihatsu Boon. Az új modell a Passo Moda Charm névre hallgat, ami arról árulkodik, hogy a már létező Moda felszereltségi szintre alapozzák a csajos modellt. Az autó már április 7. napja óta megrendelhető, legfeltűnőbb jellegzetessége pedig a rózsaszín, avagy hivatalos nevén a Juicy Pink Metallic fényezés. Persze azért további 4 árnyalat közül is lehet választani, akár kéttónusú változatokat is.
Hirdetés
Az utastérben műbőr üléskárpit, illetve fűthető első ülések kényeztetik az utasokat, emellett az egyedi csomaghoz navigációs rendszer, valamint színezett hővédő üvegfelületek is járnak. Bár a Passo nagyon hasonlít a kei car kategória járműveire, méretében kicsit felettük áll, ráadásul a motorizáltságával sem illene közéjük. Az autót ugyanis egyliteres, háromhengeres szívómotor hajtja 68 lóerővel és 92 Nm forgatónyomatékkal. Az erőt CVT váltó továbbítja az első kerekek felé, ám extraként rendelhető összkerékhajtás is. Japánban 1,6 millió jenről indul az autó ára, ami körülbelül 4,8 millió forintnak felel meg. Az összkerékhajtású változatért már több mint 1,7 millió jent kérnek, tehát körülbelül 5,3 millió forintot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?