Bedrogozva menekült a rendőrök elől, találd ki mi lett a vége!

Jogosítvány nélkül, bódult állapotban próbálta meg lerázni a rendőröket

Eltiltották a vezetéstől, mégis tudatmódosító szer hatása alatt ült volán mögé, a járőrök hamar rövidre zárták a kergetőzést. Videón mutatjuk az üldözést!

Az eset még február 11-én történt Veszprém határában, amikor is a rendőrök ellenőrizni akartak egy járművet. A 39 éves balatonkenesei férfi először félreállt, majd megvárta míg a járőr elindul az autója felé, ekkor hirtelen elindult. A felvételen jól látható, amint az egyenruhás visszaszalad a rendőrautóhoz, és megkezdődik a kergetőzés. A tettes egy körforgalomban próbálta meg lerázni az őt üldözőket, de amikor látta, hogy erre nincs esély nagy gázzal elhagyta azt, miközben a szabályosan közlekedő autósok nem győztek előle menekülni. Végül egy padka bizonyult a legyőzhetetlen elemnek, hiszen a férfi ráhajtott, majd defektet kapott, így kénytelen volt megállni. A rendőrök az intézkedés során a vezetéstől eltiltott férfi 15 éves utasának zsebében egy canabismotívummal díszített őrlőt találtak, a gyorsteszt pedig igazolta is a kábítószer fogyasztást, csakúgy mint a sofőr esetében. A fiatalkorú ellen kábítószer birtoklása vétség miatt tettek büntetőfeljelentést, míg a 39 éves autóvezetőt őrizetbe vették,
Hirdetés
eltiltás hatálya alatt bűntett, járművezetés bódult állapotban vétség, valamint kábítószer birtoklása miatt kell felelnie a törvény előtt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?