Még a bemutatóautókat is ottfelejtették a bezárt Saab szalonban

Nem csak a kirakat mögött, hanem a szervizben is találtak jó néhány autót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szemétkupacok között még egy francia veterán is porosodik, az elhagyott autókat sajnos a vandálok és a tolvajok is felfedezték.

Nehezen érthető, hogy valaki hogyan képes megfeledkezni több mint egy tucat autóról, amelyek egy része látványos módon a kirakat mögött várja sorsa jobbra fordulását. A szóban forgó kereskedés 1972-ben nyitotta meg kapuit, a két testvér által üzemeltetett vállalkozás nem várta meg a Saab megszűnését, a kiállított autókból ítélve valamikor a kétezres évek elején húzhatták le a rolót. Sajnos nem csak jószándékú érdeklődők látogatták meg a szalon, a kiállított 9-3 és 9-5 modellekről több alkatrész eltűnt és meg is rongálták az autókat. A Saabok még így is a megmentésért kiáltanak, néhány elem pótlásával használhatóvá tehetők a nullkilométeres modellek.
Hirdetés
Nem csak a kiállítótérben, hanem műhelyben is akad bőven autó. A Saabok mellé egy Citroën C5, egy Peugeot 307 CC és egy Renault 4 Fourgonnette is odakeveredett, de az itt álló autókat sem kímélték a rongálók. A Saab rajongóknak igazi kincsesbánya lehet a francia kereskedés, a járművek mellett motorblokkot és alkatrészeket is látni a videóban. Ha egy vérbeli Saab rajongó lecsapna az egész kereskedésre, akár eredeti állapotába is visszaállíthatná, emléket állítva a megszűnt svéd márkának.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?