Sejtelmesen kacsint és sokat ígér az új Nissan Qashqai

Számtalan élményt, új dimenziókat hirdet a héten érkező új Nissan Qashqai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A múlt héten még álcázva mutatott második generációs Nissan Qashqai már leplezetlenül, de még mindig reflektorfény nélkül látható.

Miként azt múlt héten írtuk, legfontosabb modelljét, az elmúlt évek sikereit meghatározó Qashqai crossovert váltja a Nissan. E hét csütörtökön lesz a nagy leleplezés, akkortól jó ideig nyilván minden reflektorát az új Qashqai-ra irányítja a Nissan. A múlt héten még álcázva mutatott, a gyári közlemény szerint a crossover formavilág és technológia terén új dimenziókat nyitó újdonság most még azonban csak sejtelmesen, megvilágítás nélkül, s csupán LED-es menetfényeit gyújtva látható.
Hirdetés
A formavilágával csütörtökön, azaz november 7-én bemutatkozó újdonság - szintén a gyári szavak alapján - új dimenziók nyitását, a crossover-kategóriával, így annak minden szerepelőjével szemben támasztott elvárások megemelését tartogatja. Reszkethet a konkurencia? Ezt majd meglátjuk, mindenesetre korábbi vevők bőven vannak, akik jó eséllyel szívesen maradnak majd a Nissannál, ha az új Qashqai a kifutóhoz hasonlóan kedvező áron lesz kapható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?