Okos eszköz lenne a Peugeot jövője?

Telefonunktól és többi okos eszközünktől tanul a Peugeot Instinct tanulmány

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eltanulja stílusunkat a többi eszközünktől a Peugeot jövőautója. Az Instinct már csak kis százalékban szól az autózásról, de legalább kormánya még van.


Mi másra is koncentrálhatna a Peugeot, mint az önvezetésre, így legújabb tanulmányautójuk is teljes mértékben magát irányíthatja. Jó hír, hogy az izgalmas külső mellé még kapott kormányt – vagy valami hasonlót - hogy a vezető bármikor átvehesse az irányítást, de ezzel a faktorral már kevésbé számolnak. Az Instinct lényege, hogy nem csupán egy autó, inkább olyan okos eszköz, ami helyváltoztatásra is képes. Az online világ autója, ahol az okos eszközeink összeköttetésben állnak egymással a nap 24 órájában, így történjen velünk bármi a munkánk során, amíg az autó parkol, tudni fogja indulásnál, milyen vezetési stílushoz van kedvünk.
Hirdetés
Telefonunkról átveszi a naptárbejegyzéseket, a navigáció pedig aktuálisan beállítja az úti célokat. Ha éppen edzésről vagy fárasztó megbeszélésről huppanunk az Instinct ülésébe, okosóránk segítségével beállítja a megfelelő vezetési stílust, és a lehető legpihentetőbb utazást kínálja. A külső sportos, az Instinct egy leginkább shooting brake hangulatú négyajtós, de semmiképp sem SUV, ami a jelenlegi trendeket tekintve különös. Van benne némi a 3008-ból, reméljük, hamarosan megjelennek ezek a jegyek egy új szedánon, vagy kombin a Peugeot kínálatában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?