Felborította a dugóban várakozó furgont a figyelmetlen autós

Újabb bizonyíték arra, hogy miért tartsd be a követési távolságot a gyorsforgalmi utakon is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét a figyelmetlenség szülte a bajt az M3-as autópályán. A torlódásban várakozók autók közé nagy sebességgel csapódó kombi először egy furgont, majd a szalagkorlátot találta el - videón mutatjuk az esetet.

Elszomorító képsorokat tett közzé az MKIF az M3-as autópályán történt balesetről. A gyorsforgalmi úton méretes torlódás alakult ki, a legtöbb autós pedig időben kapcsolt, és az elvártnak megfelelően vészvillogóval figyelmeztette a mögöttes forgalmat. Azonban nem mindenki volt ilyen figyelmes: egy kombi nagy sebességgel közeledett az álló kocsisor felé, majd miután észlelte a bajt erőteljes fékezésbe kezdett, csak ekkor már elkésett. Az autó a nedves úton megcsúszott, és egyenesen a szalagkorlátba csapódott, útközben pedig felborított egy furgont, amely még egy járművet letarolt.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.10.31. at 10:45
    Permalink

    Félelmetes látlelet ez a video a magyar utakról. Aki figyelmesen követi a részleteket, annyi helytelen magatartás szerepel a képen egy fél perc alatt, hogy az már siralmas, a sorban tömötten haladó, a másikra rámászó autókkal a szembesávban (Audi és Volvo) éppúgy mint a delikvens ráfutó kombi. Nem véletlenül szokták az emberek belökni a vészvillógót megálló sor végén, de ha valaki egyszerre száguld és tojik rá mi van előtte azon ez sem segít.

Vélemény, hozzászólás?