680 lóerős sárga szörny a G-Powertől

Komoly teljesítményt kapott a G-Power BMW M4-ese

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW kétajtós sportos modellje alapesetben 431 lóerővel gördül le a gyártósorról. A G-Power most kezelésbe vette és egészen 680 lóerőig pumpálták a 3,0 literes duplaturbós teljesítményét.


A német tuningcégek soha nem elégednek meg a prémiumgyártó csúcsmodelljeinek teljesítményével. Van még hova fokozni, gondolják. Most a G-Power dobott rá néhány lóerőt a BMW M4-esre. A gyári 431 lóerőt és 550 Nm-t 680 lóerőre és 760 Nm-re növelték. Természetesen a szoftveres módosításon és új gyújtástérképen kívül további beavatkozásra volt szükség. Új turbófeltöltőt és titán kipufogórendszert kapott, amelynek végén négy darab 90 mm átmérőjű csőből jön ki a hangorkán.
Hirdetés

A futómű is átdolgozásra került. Új, állítható lengéscsillapítók kerültek be, a gumik pedig 21 colos Hurricane RR kovácsoltvas felnin feszülnek. A G-Power narancssárga fenevadja 3,5 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára, végsebessége pedig 330 km/óra. A képeken felül az alábbi látványos videóban is megcsodálhatjuk a német tuningcég legújabb szerzeményét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?