7000 autót értékesít idén az AAA hazánkban, már Budaörsön is

Fizetett hirdetés

190 millió forintos beruházással és 70 új munkahellyel indul az AAA Auto új, budaörsi telephelye

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Főváros-központú az autópiac, ezért az AAA Auto fóti telephelye mellé tökéletes kiegészítés a budaörsi. A nemzetközi kereskedőhálózat idén 7000 autót kíván értékesíteni hazánkban.


Ahogyan az ország, úgy az autópiac is főváros-centrikus hazánkban. Ez persze nem azt jelenti, hogy máshol nincs élet, de kétségtelen, hogy Budapesten és Pest megyében a legjelentősebb a népsűrűség, ráadásul hazánkban az autópiaci tranzakciók mintegy 50 százaléka Budapesten és Pest megyében történik. Ezt kívánja kihasználni az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózat is, mely a mai napon hivatalosan is megnyitotta új budaörsi telephelyét. Fóti, győri és miskolci bázisuk mellett az új központ is jelentősen hozzájárulhat mostantól a társaság ambiciózus céljának eléréséhez, vagyis ahhoz, hogy idén 7000 használt autót értékesítsenek Magyarországon.
Az AAA AUTO-t üzemeltető AURES Holdings csoport rövidesen további felvásárlópontokkal kívánja bővíteni a használtautó-kereskedői hálózatát. A budaörsi AAA AUTO telephely ünnepi megnyitóján a társaság vezetése mellett Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, Bial Tibor, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete is megjelent, valamint a Cseh-Magyar Kereskedelmi Kamara, illetve számos partnercég képviselői is részt vettek.
Hirdetés

„Az idei évben Magyarországon már 4000-nél több gépkocsit értékesítettünk, ezért úgy gondolom, hogy év végéig elérhetjük a tervezett 7000 eladott gépkocsit. E cél teljesítéséhez jelentős mértékben hozzájárul majd a Budapestet és környékét kiszolgáló, a mai napon üzembe helyezett új budaörsi telephely, illetve a többi tervezett felvásárló pontunk is” – nyilatkozta Karolína Topolová, az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózatot üzemeltető AURES Holdings elnök-vezérigazgatója. Karolína Topolová szerint az AAA AUTO gyors magyarországi fejlődésében szintén jelentős szerepet játszott az ügyfélszolgálati központ helyi fiókjának létrehozása.
A magyarországi fiókhálózat fejlődése eltér a többi olyan ország fiókhálózatának fejlődésétől, ahol jelen van az AAA AUTO. „Magyarországon a használt autók piaca a főváros környékén koncentrálódik. Úgy döntöttünk tehát, hogy a fóti telephely mellett nyitunk még egyet, itt Budaörsön, és Budapest környékén még egy helyet keresünk gépkocsi felvásárlás céljára” – tette hozzá Karolína Topolová.
A budaörsi telephely teljes körű szolgáltatással, azaz felvásárlással, értékesítéssel és hitelügyintézéssel áll a vásárlók rendelkezésére, nyitására többhetes próbaüzemet követően került sor, s mint megtudtuk, már ekkor is kiderült, hogy Budapest nyugati oldalán érezhetően a jobb minőségű, drágább használt autók felé tolódik a kereslet. „A budaörsi helyszín az M1 és M7 autópálya közelsége, valamint az üzletláncok és ügyfeleik miatt ideális. Az Auchan és IKEA hipermarketek közelsége is rendkívül előnyös számunkra. Jelen pillanatban 500 autónak elegendő hellyel rendelkezünk, ezt a számot idővel 800-ra kívánjuk bővíteni. Az eladások havi 250 gépkocsival indulnak, a terv pedig havi 500 eladott autó. Az AAA AUTO magyarországi partnerei az autóvásárlási kölcsön folyósításában a Cofidis, a Budapest Bank, a Merkantil Bank és az MKB-Euroleasing, míg a biztosítások megkötésében az Insura és a Defend Insurance társaságokkal működünk együtt” – nyilatkozza Petr Vaněček, az AURES Holdings csoport üzemeltetési igazgatója. Elmondta azt is, hogy bár azzal, hogy összes autójukat saját nevükre íratva, így bizonyos garanciákkal értékesítik, hazánkban is bevezetésre kerül az AAA Prémium, újszerű autók kínálata, amely Csehországban és Szlovákiában már hódít.
A budaörsi, korszerű rendszerrel épített telephely összesen 550 m2 alapterületű irodahelyiséggel rendelkezik, ennek egyharmada áll az ügyfelek rendelkezésére. „A CUBESPACE cég mobilis és moduláris rendszerét választottuk, az épületek teljesen légkondicionáltak, és mind az ügyfeleknek, mind a dolgozóknak ugyanazt a teljes kényelmet kínálják, mint a kőépületek. Ez a rendszer lehetővé teszi számunkra a gyors terjeszkedést, és lerövidíti a telephely megnyitásáról hozott döntés és az üzembe helyezés közötti időtartamot” – tette hozzá Vaněček.
„Új épületünk teljesen moduláris, és jelentős potenciállal rendelkezik a cég magyarországi fejlődése szempontjából. A mindössze 3 hónap alatt kivitelezett, 12 modulból álló értékesítési iroda a nyár végére készült el. Ügyfélváróként szolgáló központi terem, recepció, az ügyfelek számára fotelekkel felszerelt pihenőzónák, valamint értékesítési irodák kaptak helyet benne” – nyilatkozta a CUBESPACE tulajdonosa, Martin Kokta.
A budaörsi fiók már az induláskor is 40 dolgozót foglalkoztat, de a tervezett végső munkavállalói állomány 70 fő. A budaörsi telephely a nyitásig 190 millió forint összegű befektetést igényelt. Jelenleg az AAA AUTO négy magyarországi telephelyén összesen 160 főt foglalkoztat, és pillanatnyilag több mint 1200 gépkocsit kínál eladásra, az idei évben már több mint 4000 autót értékesített - hazánkban. Az AAA AUTO használtautó-kereskedői hálózat nemzetközi szinten, azaz Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Szlovákiában már több mint 57 000 gépkocsit értékesített az idei évben, a januártól augusztusig terjedő időszakban. Az AAA AUTO 54 helyszínen összesen 17 000 használt és újszerű gépkocsit kínál eladásra, a budaörsi központ most nem csak újdonsága, hanem akár 500 ezer forintos árkedvezményt adó nyitási kedvezménye miatt is érdekes.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2019.09.11. at 16:43
  Permalink

  Ez mind szép, csak egy dolog maradt ki a cikkből: az AAA autó az egyik legrosszabb hírű kereskedés, pofátlan alkukkal viszik le a hozzájuk bevitt autók felvásárlási árait, mélyen a piaci ár alá, és ha ez nem lenne elég, szemben az általuk reklámozott több “millió” pontos átvizsgálások ellenére is sok esetben hulladék autókat sóznak a vevőkre, ha meg reklamálnak a vevők utólag, akkor egy komplett jogász csapat segít nekik a kimosakodásban.
  Ez általános jelenség az ő esetükben sajnos, azt gondolom nagyon sokan tudják bizonyítani az itt leírtakat. Szóval a legtöbben nem a terjeszkedésüknek, sokkal inkább az eltűnésüknek örülnének!

  • 2019.09.11. at 17:50
   Permalink

   A kommentben leírtakkal teljesmértékben egyetértek, valószínűleg több ezer honfitársammal együtt, akiket átvert, vagy megpróbált átverni/kihasználni ez a használtautó kereskedő cég. Én nem dőltem be nekik, próbálkoztak rendesen, elküldtem őket ahová valók. Végül több, mint egymillió forinttal drágábban sikerült eladnom a gépjárművet (7 milliós autóról volt szó)
   De egy ismerősömre rásóztak egy bontószökevény Suzukit, a 100 pontos “átvizsgálást” követően..
   Botrányos ez a cég, legalisan szélhámos!

 • 2019.09.14. at 01:31
  Permalink

  Akinek esze van az messziről kerüli ezt a csaló bandát. Rengeteg embert becsaptak már és semmilyen garancia ill. átvizsgálás nincs náluk. A legrosszabb hírű kereskedés az országban. Csatlakozom az előttem szólóhoz miszerint inkább az eltűnésüknek örülnénk a legjobban.

 • 2019.09.15. at 00:44
  Permalink

  Azért szépen eltűntették ezt a cikket az oldalról, hogy ne legyen látható mert törölni ciki lett volna mivel fizettek a reklámért. Kellemetlen az ilyen 🙂 🙂

Vélemény, hozzászólás?