82 luxusautót árverezett el a szegények javára egy kormány

Drogbárók és más bűnözők autói kerültek kalapács alá

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rendőrség által lefoglalt luxusautókat árverezték el, az így befolyt összeget a leszakadó települések kapják majd meg.

A mexikói elnök, Andres Manuel Lopez Obrador elmondása szerint a korábbi rendőrségi akciók során lefoglalt luxusjárművek nem is tehetnének jobb szolgálatot a közösségnek: összesen 82 db járgány elárverezéséből minimum 1,5 millió dollár bevételre számítottak.
Hirdetés
A tételek között szerepelt többek között egy elsőgenerációs Lamborghini Murcielago Roadster, három Porsche, több tucat páncélozott jármű és számos Corvette, Mercedes-Benz, valamint egy Ford Mustang Convertible. Az alábbi videón te is megnézheted őket! „Minden, amit a bűnözőktől lefoglaltak, most a köznek, főként a szegény közösségeknek adjuk vissza. Sokat raboltak az emberektől, és minden a korrupciós ügyletekbe folyt be, de többé már nem. Most az elnök utasításai szerint, mindent visszaadunk az embereknek, hiszen ezeknek az erőforrásoknak ők a jogos tulajdonosai.” – tette hozzá az árverés vezetője, Ricardo Rodrigez.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?