A beetetőfotó alapján ígéretes lesz a Hyundai Elantra

Novemberben jön az új Hyundai Elantra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Olcsó kompakt szedánnak ismertük, de ezután lehet, hogy elegánsabb kocsivá érik a Hyundai Elantra. A bemutatott gyári grafika alapján mindenképp.


A Hyundai megmutatta ezt a grafikát az új Elantráról, ami azért érdekes, mert a derék, olcsó szedán eszerint valami sokkal menőbbé alakulhat át. A hatodik generáció a dizájn tekintetében elég nagy előrelépés lehet ez alapján. A Hyundai eszerint egy a korábbinál feljebb pozicionált kompakt szedánon dolgozott az elmúlt időszakban. Persze, mi is tudjuk, hogy a koncepciók és az előzetes képek éppen arra valók, hogy felkeltsék egy-egy új modell iránt az érdeklődést, de a Hyundainak ez most így elég jól sikerült is. A hatszögletű hűtőmaszk már Hyundai-védjegy, a lámpák kicsit jaguarosak, az összkép meg emlékeztet a Citroën DS modelljeire, de ettől még egyedi és látványos a sötét tónusú grafikán megelevenedő Elantra.
Hirdetés
Megmarad a rövid far és a lejtős tető, de ha minden jól megy, sokkal arányosabb lesz az összkép. Az Elantra hivatalos bemutatóját novemberben, a Los Angeles-i Autószalonon tartják, jövő évben kezdődhet a forgalmazása, de a koreai változata, az Avanate már idén elérhető lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?