A BMW robban, a Mercedes a sztár az új Die Hard filmben

Tucatnyi Mercedest reklámoz az ötödik Die Hard mozi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan jön az új Die Hard mozi, s a trailer alapján örülhetünk, hogy Bruce Willis és bandája nem végzett Budapesttel.

Február közepétől vetítik a legújabb Die Hard mozit, már az ötödiket a 25 éve kezdett, s igen népszerűvé lett szériából Bruce Willis főszereplésével, öldökléssel, akcióhegyekkel és csipetnyi humorral, ahogy kell. Emlékszünk még, hogy az A Good day to die hard - Drágább, mint az életed című mozihoz nem keveset forgattak Magyarországon? Az alábbi trailerben is fel-feltűnik egy-két - Moszkvának beállított - budapesti helyszín, ami miatt viszont "tollat ragadtunk", az persze a sztori autós vonatkozása. Hogy egy szakajtónyi Mercedes szerepet kapott, még hagyján (ha már egyszer a csillagosok szponzorálják McClane bácsi mókázását), de, hogy a Benzek (meg Maybach, Unimog, Zetros) mindent kibírnak, a 7-es BMW-k bezzeg robbannak és elvéreznek... Tessék csak megnézni, vicces.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?