A hirdetések fantomjai

Trükkös csalások használt autókkal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megvan álmaink autója! Remek kondíció, kedvező évjárat, és amit végképpen alig hiszünk: az ár a piaci átlag alatt kacsint ránk vissza a hirdetésből. Csalás vagy ámítás? Sajnos az előbbi...

UPDATE: új fejlemények az ügyben itt olvashatók!

Mindig is rengeteg rizikója volt a használt autóvásárlásnak, az interneten elérhető hatalmas választék nem csak a vásárlókat, de a bűnözőket is csábítja, ezért érdemes fokozott óvatossággal kezelni a nagyon kedvező ajánlatokat. Most egy újabb csalási formára szeretnénk felhívni a figyelmet, amely külföldön már régóta kedvelt elkövetői módszer, de hazánkban eddig még szinte ismeretlen volt – sajnos, mindez már nem igaz, mert az utóbbi időben megsokszorozódott az ilyen esetek száma.
A trükk viszonylag egyszerű: a csalók a piacon keresett autókat kínálnak jó áron, külföldről, magyar rendszámmal, s miután kicsalták rájuk az előleget, egyszerűen felszívódnak. Elsősorban 2-3 éves, vonzó - például reprezentatív, sportos vagy családi - modelleket bocsátanak áruba kecsegtető áron (amely súrolja a realitás határát), s ügyesen előadott háttértörténettel teremtenek valósnak tűnő körítést az autóeladás ténye köré. Meggyőző indok ugyanis annyi van, mint égen a csillag: például külföldre költözés miatt feleslegessé vált, vagy csupán Magyarországon dolgozott, tanult az illető, és ezekkel összefüggésben nem ritka kifogás, hogy az adott országban nem kedvelt a típus, drága a fenntartása, „rossz oldalon” van a kormány, a gazdasági válság miatt válnának meg tőle, netán egyszerűen ott már rendelkeznek másik autóval. A mese sztori tehát meglehetősen egyszerű, az eladásra kínált kocsival hazamentek - elsősorban Írországba, Angliába -, azonban már nincs rá szükség, s mivel helyben nehezen eladható, ráadásul magyar rendszámot visel, itthon próbálják meg értékesíteni. Hogy a képeken szereplő, olykor ténylegesen magyar rendszámmal látható autókat hol fotózták, illetve valójában kiknek a tulajdonát képezik, azt nem tudjuk.

Általában tévesek a telefonszámok, a trükkös hirdetőkkel személyesen beszélni nem lehet, csak elektronikus levélben kommunikálnak, a hihetőség kedvéért angolul vagy németül. Vannak, akiknél a durva nyelvi baklövések ellenére is sikerrel járnak...


Horgásznyelven szólva a beetetés tehát megtörtént, következhet a kapás, majd a bevágás! Ha az érdeklődő horogra akadt, a legtermészetesebb módon megkérik, hogy utalja át a vételár felét, olykor egy külföldi céges számlára. Ez esetben visszahozzák a járművet, hiszen látják a komoly vételi szándékot, ráadásul a szállítási költség nem terheli az ügyfelet, ez a gesztus még belefér a tranzakcióba… Megy minden, mint a karikacsapás, három munkanapon belül megérkezik az autó, ezután öt munkanapon belül megtekinthető – jól hangzik, nem? Kétségtelen, hogy ez a művelet legkritikusabb pontja, ezért a meggyőzés, a hitelesség kedvéért gyakran azt szokták állítani a csalók - hiszen még jobban hangzik -, hogy a kocsit a hirdető portál, a használtauto.hu partnerkereskedésében lehet majd megnézni. Természetesen van (ál)garancia is: ha nem tetszik az autó, akkor az előre átutalt összeget készpénzben visszaadják, a járművet pedig az eladó költségén visszaszállítják… Újabb gesztus, sőt, mindezt írásba adják, mert a kamu hirdetések egyik ismertetőjele, hogy a megadott telefonszám általában nem kapcsolható, csupán az email cím él döntően valamelyik ingyenes, no és persze tutira vehetően külföldi szolgáltatónál (pl. Yahoo). A koreográfia szerves része, hogy az eladók a levelezés során angolul vagy németül írnak, így próbálván végképp hihetőnek tenni a történetet, a helyenként vétett durva nyelvi hibák ellenére.

A hasznaltauto.hu semmiféle letétkezeléssel, autótárolással nem foglalkozik, kizárólag a hirdetési felületet biztosítja!Amint látható, a módszer nem túlzottan bonyolult. Akik eddig esetleg nem fogtak gyanút, és éppen ilyen autók hirdetéseivel „szemeznek” a használtautós kínálatban, nagyon legyenek résen! Először is, ha itthon akarják eladni a kocsit, és eleve a piaci ár alatt kínálják, valószínűleg nem kell sokat várni komoly szándékú vevőre, de akkor a kiutazás után miért nem szállítják rögvest haza? Nem ez lenne a logikus? Pláne, hogy a fenti indokok alapján nyűg az eladó vállán a kvázi használhatatlan, magyar papíros jármű. Enyhén szólva ugyancsak furcsa az is, hogy ha nem tetszik az érdeklődőnek a meghirdetett autó, de mindenképp itt szeretnék eladni, vajon miért szállítják vissza? Kinek éri meg az oda-vissza hurcolás? Nagyon fontos továbbá, hogy a használtauto.hu semmiféle letétkezeléssel, autótárolással nem foglalkozik, kizárólag a hirdetési felületet biztosítja! Ne dőljön be senki ezeknek az átlátszó trükköknek! Soha, semmilyen autóért ne utaljanak látatlanban pénzt, legyen az bármilyen jó vétel. Csak akkor nyissák ki hagyományos vagy elektronikus pénztárcájukat, ha már látták a kiszemelt kocsit, annak valós papírjait, személyesen beszéltek az eladóval, és mindent rendben találtak!

Kérdéseinkkel megkerestük az egyik ilyen ügyben nyomozó rendőrkapitányságot, és a BRFK kommunikációs osztályát. A hivatal köszöni, de nem kér a segítségünkből...


Ha már megtörtént a baj, egyelőre úgy tűnik, nem sok jóra számíthat a pórul járt károsult. Idehaza is nehézkesen haladnak a nyomozások, a külföldre vezető szálak kibogozásával viszont sokkal nehezebben boldogulnak a hatóságok – nem véletlen, hogy a csalók tudatosan erre a körülményre alapoznak. Kérdéseinkkel megkerestük az egyik ilyen ügyben nyomozó kapitányságot, valamint a BRFK kommunikációs osztályát. A használtauto.hu portál munkatársai már jelezték a rendőrségnek, hogy készséggel állnak segítségükre az ügy megoldásában. Javasolták, az ilyen eseteket preventív jelleggel, összevontan kezeljék, ne pedig kapitányságonként vizsgálják a konkrét, már megtörtént csalásokat – talán mindenkinek könnyebb lenne így az élete.

Kissé meglepő, de a segítségből egyelőre nem kértek a rendőrségnél, megkeresésünkre - amelyben ezt is felhoztuk - szűkszavúan a következő választ adták: „Tájékoztatjuk, hogy a kérdezett témában nincs folyamatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztályán, sem a Gépjármű Bűnözés Elleni Osztályon nyomozás.” Egy Balaton-felvidéki kapitányság munkatársa sem volt sokkal bőbeszédűbb, az itt dolgozó hölgy ugyan kért részletes segítséget és a nyomozás szempontjából további információkat a cégtől, de az általa vizsgált, nem egész egy hónapos ügyben jelenleg még csak a külföldi lekérdezés zajlik.

Szomorú valóság: hiába az átutalt összeg, a személygépkocsi a mai napig nem érkezett meg...Tudomása van róla, hogy több kapitányság vizsgálódik ilyen ügyekben, felderített konkrét esetről azonban még ő sem tudott beszámolni, ahogyan arra sem adhatott választ, hogy visszakaphatják-e valaha a pénzüket a megkárosítottak. A rendőrhadnagy által vizsgált konkrét esetben egyébként 2500 eurót - a feljelentéskori árfolyamon 718.269 forintot - utaltak át egy középkategóriás, japán gyártmányú kombi előlegeként angliai bankszámlára. Az ellenszolgáltatásként járó személygépkocsi a mai napig nem érkezett meg… A gyanús hirdetéseket természetesen folyamatosan moderálják (törlik) a használtauto.hu munkatársai. Panaszlevelekből tudjuk, hogy a trükkös tolvajok más portálokon szintén jelen vannak, és szedik jóhiszemű áldozataikat. Figyeljenek oda, ha a fenti indokokkal kínálnak megvételére divatos, szép autókat, feltűnően jó áron, és látatlanban soha ne utaljanak pénzt semmilyen számlára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves Károsultak!

  Először is szeretném megköszönni hogy létrehoztátok ezt a cikket. Arra szeretnélek kérni titeket, hogy mindenki aki lát reményt arra hogy visszakapja a pénzét és elkapjuk ezt a csalót, az írjon nekem erre az email címre: autos2017@freemail.hu
  JELENLEG IS KAPCSOLATBAN VAGYOK A CSALÓVAL! Próbáljuk meg együtt eddig azt ami nem sikerült.

  Én nem károsultam anyagilag…De ha már ti igen, akkor tegyetek annyit hogy írtok nekem!
  Hátha összejön, mindent megfogok tenni hogy ti a pénzeteket visszakapjátok valahogy.

  Tisztelettel, egy Ismeretlen ( nem akarom még véletlenül se hogy a csaló rájöjjön ki vagyok )

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok,

  Örülök, hogy olvastam a hozzászólasaitokat, mert épp egy ilyen vásárlás előtt álltam,gyanús volt már kezdettől fogva, eddig 2 emailt váltottunk,de már az is gyanús volt. Most írtam neki egy 3. ikat, hogyan lehetne csőbe húzni ezeket az embereket?
  Arra kellene vmit kitalálni!!!
  Az én tulajdonosom Patrick Müller Írországból, Ford Galaxy az autó amit láttam a neten,de a hirdetés már majd fél éves.

  Most így a 2. email után mondom magamnak beütöm a netre, trükkös csalások autókkal, hát az első linkek közt taáltam az oldalt.

  Örülök,hogy már elvonult a rózsaszín felhő és tisztán láthatók,bízok benne,egyre többeknek sikerül majd átgondolt,megalapozott döntést hozniuk.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Nálam is Martin Waldner jelentkezett a megkeresésre, pontosan azzal az e-mail-el, amit “penge” kapott (nálam a Boldog Karácsonyt hiányzott 🙂

  Először is nagyon jó, hogy ez az oldal létezik és remélem minden ilyen vásárló jelöltnek lesz annyi elővigyázatossága, hogy rákeressen erre a neten és fellelje ezt az oldalt. ….még utalás előtt
  Mivel úgy látom ez a csalás némi lappangás után (2 év után vannak új hozzászólások) ismét felütötte a fejét,[i] [b]javasolnám, hogy az AUTONAVIGÁTOR egy friss cikkeben foglalkozzon a témával.[/b][/i]

  Mivel tegnap láttam, hogy pl. az M3-as M0-ás minden 10 méterére jutott egy rendőr (angol kormányfői látogatás), talán erre is kellene jusson valaki, aki lenyomozza ezeket a szemeteket.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szerintem tök korrekt, biztosan minden úgy van, ahogy leírta… 😀

  EMBER!!! Olvasd végig a kommenteket, és kb. 20x- találkozol ugyanevvel a levéllel!!!!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok.nálam is kezd kibontakozni egy hasonló
  ezt irtam
  Tisztelt Hölgyem / Uram!
  Érdeklődnék a hirdetett autó után mivel elég kevés információt találtam róla.
  Ha lehetséges és még megvan egy pár sort írhatnának róla.
  Műszaki állapot/külföldi /szerelendő hibák stb.
  Várom válaszukat.
  ezt kaptam
  Helló,

  Még mindig eladó.Én vagyok egy privát eladó, élek angliai Birmingham, és nekem van az autó itt velem.
  Megvettem ezt az autót, amikor én dolgozom Magyarországon, én most visszatért az Egyesült Királyságba és szeretné eladni.
  Az autó Magyarországon bejegyzett, azt az összes dokumentumot magyar nyelven. Az autó fut finom és többek között kiváló állapotban van mind a test mind mechanikai, belso, valóban hibátlan, és még soha nem zuhant, nemdohányzó.
  Nagyon nehéz számomra, hogy autót vezetni bal oldali közlekedés van az Egyesült Királyságban, ok kénytelenek eladni.
  Ha úgy dönt, hogy vegye meg én is gondoskodik szállítás Magyarországon és tudok adni neki öt napig a próbaido alatt.
  Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy emiatt én inkább bízza a gyakorlat, hogy a társaság a nemzetközi szállítmányt, amely foglalkozik minden kérdésben.
  Hadd tudja, ha egyetért, és én majd az Ön fotók és minden részletet illetoen a szállítás és a fizetés.
  Kösz & Boldog karácsonyt,
  Martin Waldner
  (+44)740470 4281

  Hello,

  Still on sale.I am a private seller, i live in Birmingham, UK and i have the car here with me.
  I bought this car when I was working in Hungary, I have now returned to the UK and want to sell.
  The car is registered in Hungary, it has all documents in Hungarian. The car runs fine and among other things is in excellent condition both body both mechanical interior, is truly flawless, and has never been crashed, non smoker.
  It is very difficult for me to drive a car with driving on the left here in the UK, they are forced to sell it.
  If you decide to buy it I can arrange delivery in Hungary and I can give it to him for five days as a trial period.
  I would like to inform you that for this reason I prefer to entrust all the practice to a company of international shipment which deals with all matters.
  Let me know if you agree, and I’ll provide you photos and all details regarding shipment and payment.
  Thanks&Merry Christmas
  Martin
  (+44)740470 4281
  szerintetek?

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok.
  Jó hogy van ez az oldal ezek szerint nálam is egy ilyen kezd kibontakozni de még csak az elején vagyok beilesztem az emailt és még kicsit játszok velük.
  ezt irtam
  Tisztelt Hölgyem / Uram!
  Érdeklődnék a hirdetett autó után mivel elég kevés információt találtam róla.
  Ha lehetséges és még megvan egy pár sort írhatnának róla.
  Műszaki állapot/külföldi /szerelendő hibák stb.
  Várom válaszukat.
  és ezt kaptam
  Helló,

  Még mindig eladó.Én vagyok egy privát eladó, élek angliai Birmingham, és nekem van az autó itt velem.
  Megvettem ezt az autót, amikor én dolgozom Magyarországon, én most visszatért az Egyesült Királyságba és szeretné eladni.
  Az autó Magyarországon bejegyzett, azt az összes dokumentumot magyar nyelven. Az autó fut finom és többek között kiváló állapotban van mind a test mind mechanikai, belso, valóban hibátlan, és még soha nem zuhant, nemdohányzó.
  Nagyon nehéz számomra, hogy autót vezetni bal oldali közlekedés van az Egyesült Királyságban, ok kénytelenek eladni.
  Ha úgy dönt, hogy vegye meg én is gondoskodik szállítás Magyarországon és tudok adni neki öt napig a próbaido alatt.
  Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy emiatt én inkább bízza a gyakorlat, hogy a társaság a nemzetközi szállítmányt, amely foglalkozik minden kérdésben.
  Hadd tudja, ha egyetért, és én majd az Ön fotók és minden részletet illetoen a szállítás és a fizetés.
  Kösz & Boldog karácsonyt,
  Martin Waldner
  (+44)740470 4281

  Hello,

  Still on sale.I am a private seller, i live in Birmingham, UK and i have the car here with me.
  I bought this car when I was working in Hungary, I have now returned to the UK and want to sell.
  The car is registered in Hungary, it has all documents in Hungarian. The car runs fine and among other things is in excellent condition both body both mechanical interior, is truly flawless, and has never been crashed, non smoker.
  It is very difficult for me to drive a car with driving on the left here in the UK, they are forced to sell it.
  If you decide to buy it I can arrange delivery in Hungary and I can give it to him for five days as a trial period.
  I would like to inform you that for this reason I prefer to entrust all the practice to a company of international shipment which deals with all matters.
  Let me know if you agree, and I’ll provide you photos and all details regarding shipment and payment.
  Thanks&Merry Christmas
  Martin
  (+44)740470 4281
  mi a véleményetek?

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Engem is mostanában vágtak át hasonlóképp, ahogy lentebb írtátok. Nem voltam elég körültekintő, belátom.
  Ti vissza tudtátok szerezni a pénzeteket?? Kérlek, válaszoljatok mielőbb.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Eltelt másfél év és még mindig működik. Sajnos mi is belefutottunk, csak mi külföldről szerettünk volna egy autót venni. Esetünkben a mobile.de -n szerepelt egy hamís hírdetés és nálunk az e-bay jött szóba, mint szállító cég.
  Egy mentségem van a lúzerségre, hogy éppen egy fontos vizsgámra készültem és nem volt időm a témával foglalkozni, így csak mindig lefordítottam a levelet.
  Nekünk 2900 Eurónk bánta. Sajnos az autó pont olyan volt amilyet szerettünk volna, még a színe is olyan volt, mint az előző, csak újabb és 9 személyes kisbusz volt nem 3 személyes teherautó. Azt hiszem, hogy igazából pont azt a réteget tudják átverni aki kicsi pénzből gazdálkodik és próbál egy jó és számára kedvező üzletet nyélbe ütni. Akiknek tele van a farzsebük pénzzel azok bemennek a szalonba és rámutatnak egyre, hogy őt kérem.
  1 hónap telt el azóta. Már tudom, hogy nem lesz belőle semmi. A rendőrség tehetetlen. A megyei kapitányságról visszapasszolták egy kisebb kapitányáságra. Tehát nem följebb, hogy esetleg esély lenne rá, hogy hasonló ügyek ill. szállak összefussanak.
  A borzasztó az egészben az, hogy így most a férjem adataival fényképeivel fognak majd visszaélni.
  Az ügyünkben pl. egy Dániában élő amerikai állampolgár és egy csillagászdoktor szerepelt, valószínú, hogy előtte ők is ugyanígy szívóágon voltak, mint mi és az ő adataikkal és fényképeikkel éltek vissza a bennünket érintő csalás kapcsán.
  Elszomorít a történetben, hogy pl. a férjemnek olyan munkája van, hogy akár az életét is kockáztatná bárkiért, akár a csalóért vagy a családjáért is. Számukra semmi sem szent.
  Nem kívánok rosszat, mert az visszaszállna rám/ránk.
  Nyilván tudom, hogy nem lesz belőle semmi, de azért nagyon szívesen szembe köpném. Én nagyon szívesen társulok bárkihez csak, hogy esetleg ezt az elégtételt megkaphassam.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok:
  Nehogy valaki bedőljön az ilyen átverésnek! Én az alábbi levelet kaptam erröl az e-mail címről:cselkopete@hotmail.com

  I will try to explain step by step how the transaction will go on:
  First, in order to begin, you will have to send me by email your full name, address and your telephone number where you can be reached. I will give all the details to WMS Limited, and they will start our transaction. They will prepare the car for the shipping and all documents that you must sign.
  After that, WMS Limited will contact you with the transaction details and the payment instructions. You will receive by email the purchase invoice along with a tracking number. With the tracking number you can see where the car is and the transaction status.
  The next step is to make a deposit to WMS Limited secure account in base of invoice, bill of lading and vehicle inspection report.The car will be delivered to your home address within 4-5 working days.
  After you receive the car you will have a 3 days inspection period to test the car and documents. When you finish the 3 days inspection period, an WMS Limited agent will come to you and you must decide:
  – If the car is not in good working condition or does not corresponds to the description, WMS Limited. will transfer you the money back and they will bring me the car back. No costs from your side.
  – If the car corresponds to the description (no damage, perfect working condition), you must pay the rest of the amount and sign the sales contract.
  I’m waiting for your reply with your full name and address along with your phone number and a copy of your id or driver license.
  With friendly regards

  És előtte a beetetés:

  Helló,
  Az én rossz magyar angol kérem!
  Az utolsó ára 1.250.000 HUF, azt hiszem, ez kényelmes mindkettonknek. Az autó Magyarországon bejegyzett, és az összes dokumentumot, és a lemezeket Magyarországon bejegyzett. Én vagyok az elso tulajdonos az autó.
  Élünk, Waterford (IR – Írország).
  Ez egy szép hely balatoni marad a nyári és téli üdülési közé tartozik.
  Ennek oka az értékesítési most az, hogy nem tudjuk tartani az autót itt Waterford / Írország mert kell fizetni a nagy biztosítók és, mert a szüleim meghaltak egy ütközés baleset, és most, hogy vigyázzon az üzleti, a szülok , és a világot járja repülovel, így az autó már nem hasznos a számunkra. Is, eladtuk a házunkat közé tartozik.
  Kérem írjon nekem, ha bármilyen kérdése van az autó.
  Szeretnénk többet megtudni rólad.
  Úgy gondoljuk, hogy ez egy jó üzlet.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Nagy mákom van! ma este beírtam a gugliba az autóeladási trükkök-et és végig olvasva a cikket majd a hozzászólásokat,megtaláltam Ann levelét a soraitok között,a Szaud-arábiai furó toronyról,meg a rossz magyarról. most ott tart a dolog,h rábólintsak,küldjem az adataim ahová az autót küldhetik, a forgalmi egyik oldalát is beszkennelték rajta az autó rendszáma,alvázszáma,holnap néztem volna utána.

  Szóval nagy Rrspect,hogy felraktátok Köszönöm-köszönöm! Bár én pénzt csak a forgalmi,törzskönyv,adásvételi után adtam volna át!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  http://olx.hu/hirdetes/szepseges-bmw-325-os-tds-fullos-ID2ybcp.html#b62c7d5637;promoted

  Szépséges BMW 325-ös tds fullos
  ——–

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-e46-320d-kombi-ID2sJRt.html#b62c7d5637

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-r-1200-gs-adventure-ID2twPz.html#b62c7d5637;promoted

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-k-1200-lt-csere-lehetseges-ID2kX8W.html#b62c7d5637;promoted

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-19-kromperemes-alufelni-gumival-ID2yMwh.html#b62c7d5637

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  http://olx.hu/hirdetes/szepseges-bmw-325-os-tds-fullos-ID2ybcp.html#b62c7d5637;promoted

  Szépséges BMW 325-ös tds fullos
  ——–

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-e46-320d-kombi-ID2sJRt.html#b62c7d5637

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-r-1200-gs-adventure-ID2twPz.html#b62c7d5637;promoted

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-k-1200-lt-csere-lehetseges-ID2kX8W.html#b62c7d5637;promoted

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-19-kromperemes-alufelni-gumival-ID2yMwh.html#b62c7d5637

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  http://olx.hu/hirdetes/szepseges-bmw-325-os-tds-fullos-ID2ybcp.html#b62c7d5637;promoted

  Szépséges BMW 325-ös tds fullos
  ——–

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-e46-320d-kombi-ID2sJRt.html#b62c7d5637

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-r-1200-gs-adventure-ID2twPz.html#b62c7d5637;promoted

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-k-1200-lt-csere-lehetseges-ID2kX8W.html#b62c7d5637;promoted

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-19-kromperemes-alufelni-gumival-ID2yMwh.html#b62c7d5637

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Egy újabb hirdetés a csalótól!

  Hello,
  Még mindig eladó. Én vagyok az egyetlen tulajdonosa a motorkerékpár.
  A motorkerékpár és már vásárolt Magyarországról, Még mindig a magyar rendszám.
  Beköltöztem Sheffield, UK nemrégiben a családommal és szeretném eladni.
  A motorkerékpár fut finom és ez a kiváló állapotú, nem sérült.
  Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a motorkerékpár Én kiszállítást Magyarországon és Én hagyom, hogy az 5 napos kipróbálási idoszak.
  Minden szállítási költség benne van az eladási ár.
  A motorkerékpár fogják szállítani az összes dokumentumot a használati utasítással és karbantartása a motorkerékpár és az eredeti kulcsok, hogy könnyu a tulajdonosváltás.
  Itt Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság nagyon népszeru, nagyon megbízható és gondoskodik az összes papírmunkát.
  Hadd tudja, ha egyetért, és Adom mind a részleteket illetoen a szállítás és a fizetés.
  Ha azt szeretné, hogy hívjon, ez az én szám: 00447404704281.
  Thanks,
  Alexander Telecki

  Hello,
  Still on sale.I am the only owner of the motorcycle.
  The motorcycle and has been bought from Hungary , still with Hungarian license plate.
  I moved in Sheffield, UK recently with my family and I want to sell it.
  The motorcycle runs fine and it’s in excellent condition,never has been damaged.
  If you decide to buy my motorcycle I can arrange delivery in Hungary and I can let you for the 5 day trial period.
  All transportation cost is included in the sale price .
  The motorcycle will be delivered with all the documents including the user manual and maintenance of the motorcycle and the original keys,to make easy the change of ownership.
  Here In the UK the international shipping company is very popular,very trustworthy and takes care of all the paperwork.
  Let me know if you agree and I will give all the details regarding the shipping and payment.
  If you want to call me,this is my number: 00447404704281.
  Thanks,
  Alexander Telecki

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Tippek a biztonságos vásárláshoz

  Miközben a hirdetéseket böngészi, javasoljuk, hogy olyan terméket válasszon, amelyik a lakóhelye közelében található, így személyesen is át tudja venni. Átvételkor meg tudja nézni, valóban megfelelő-e a termék. Soha ne utaljon előre pénzt, akkor sem, ha az eladó ezt kéri! Ilyen esetben keressen tovább az OLX.hu kínálatában, biztosan talál a lakóhelyéhez közel hasonló terméket.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Tippek a biztonságos eladáshoz

  Mutassa be részletesen a meghirdetett terméket! Ha bármi hibája van, mindenképpen tüntesse fel a hirdetés szövegében! Ezzel elkerülhetők a félreértések. Mindig személyesen adja át a terméket, így a vevő ellenőrizni tudja, mit vesz meg. Lehetőleg ne postán küldje el a terméket – ha valaki azt kéri, hogy külföldre postázza, abba soha ne egyezzen bele!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  http://olx.hu/hirdetes/szepseges-bmw-325-os-tds-fullos-ID2ybcp.html#b62c7d5637;promoted

  Szépséges BMW 325-ös tds fullos
  ——–

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-e46-320d-kombi-ID2sJRt.html#b62c7d5637

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-r-1200-gs-adventure-ID2twPz.html#b62c7d5637;promoted

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-k-1200-lt-csere-lehetseges-ID2kX8W.html#b62c7d5637;promoted

  http://olx.hu/hirdetes/bmw-19-kromperemes-alufelni-gumival-ID2yMwh.html#b62c7d5637

  Vásároljon biztonságosan!
  Soha ne utaljon előre pénzt az eladónak, mindig személyesen vegye át a terméket!
  Személyes találkozót nyilvános helyre beszéljenek meg.
  Alaposan ellenőrizze a terméket, mielőtt kifizeti!
  Legyen különösen körültekintő abban az esetben, ha üzenetére az eladó angolul válaszol!
  » Biztonságos kapcsolatfelvétel

  Vásároljon biztonságosan!
  Soha ne utaljon előre pénzt az eladónak, mindig személyesen vegye át a terméket!
  Személyes találkozót nyilvános helyre beszéljenek meg.
  Alaposan ellenőrizze a terméket, mielőtt kifizeti!
  Legyen különösen körültekintő abban az esetben, ha üzenetére az eladó angolul válaszol!
  » Biztonságos kapcsolatfelvétel

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Egy újabb hirdetés a csalótól!

  Hello,
  Még mindig eladó. Én vagyok az egyetlen tulajdonosa a motorkerékpár.
  A motorkerékpár és már vásárolt Magyarországról, Még mindig a magyar rendszám.
  Beköltöztem Sheffield, UK nemrégiben a családommal és szeretném eladni.
  A motorkerékpár fut finom és ez a kiváló állapotú, nem sérült.
  Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a motorkerékpár Én kiszállítást Magyarországon és Én hagyom, hogy az 5 napos kipróbálási idoszak.
  Minden szállítási költség benne van az eladási ár.
  A motorkerékpár fogják szállítani az összes dokumentumot a használati utasítással és karbantartása a motorkerékpár és az eredeti kulcsok, hogy könnyu a tulajdonosváltás.
  Itt Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság nagyon népszeru, nagyon megbízható és gondoskodik az összes papírmunkát.
  Hadd tudja, ha egyetért, és Adom mind a részleteket illetoen a szállítás és a fizetés.
  Ha azt szeretné, hogy hívjon, ez az én szám: 00447404704281.
  Thanks,
  Alexander Telecki

  Hello,
  Still on sale.I am the only owner of the motorcycle.
  The motorcycle and has been bought from Hungary , still with Hungarian license plate.
  I moved in Sheffield, UK recently with my family and I want to sell it.
  The motorcycle runs fine and it’s in excellent condition,never has been damaged.
  If you decide to buy my motorcycle I can arrange delivery in Hungary and I can let you for the 5 day trial period.
  All transportation cost is included in the sale price .
  The motorcycle will be delivered with all the documents including the user manual and maintenance of the motorcycle and the original keys,to make easy the change of ownership.
  Here In the UK the international shipping company is very popular,very trustworthy and takes care of all the paperwork.
  Let me know if you agree and I will give all the details regarding the shipping and payment.
  If you want to call me,this is my number: 00447404704281.
  Thanks,
  Alexander Telecki

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Egy újabb hirdetés a csalótól!

  Hello,
  Még mindig eladó. Én vagyok az egyetlen tulajdonosa a motorkerékpár.
  A motorkerékpár és már vásárolt Magyarországról, Még mindig a magyar rendszám.
  Beköltöztem Sheffield, UK nemrégiben a családommal és szeretném eladni.
  A motorkerékpár fut finom és ez a kiváló állapotú, nem sérült.
  Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a motorkerékpár Én kiszállítást Magyarországon és Én hagyom, hogy az 5 napos kipróbálási idoszak.
  Minden szállítási költség benne van az eladási ár.
  A motorkerékpár fogják szállítani az összes dokumentumot a használati utasítással és karbantartása a motorkerékpár és az eredeti kulcsok, hogy könnyu a tulajdonosváltás.
  Itt Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság nagyon népszeru, nagyon megbízható és gondoskodik az összes papírmunkát.
  Hadd tudja, ha egyetért, és Adom mind a részleteket illetoen a szállítás és a fizetés.
  Ha azt szeretné, hogy hívjon, ez az én szám: 00447404704281.
  Thanks,
  Alexander Telecki

  Hello,
  Still on sale.I am the only owner of the motorcycle.
  The motorcycle and has been bought from Hungary , still with Hungarian license plate.
  I moved in Sheffield, UK recently with my family and I want to sell it.
  The motorcycle runs fine and it’s in excellent condition,never has been damaged.
  If you decide to buy my motorcycle I can arrange delivery in Hungary and I can let you for the 5 day trial period.
  All transportation cost is included in the sale price .
  The motorcycle will be delivered with all the documents including the user manual and maintenance of the motorcycle and the original keys,to make easy the change of ownership.
  Here In the UK the international shipping company is very popular,very trustworthy and takes care of all the paperwork.
  Let me know if you agree and I will give all the details regarding the shipping and payment.
  If you want to call me,this is my number: 00447404704281.
  Thanks,
  Alexander Telecki

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  http://olx.hu/hirdetes/suzuki-grand-vitara-1-9-manual-fekete-2008-ID2x2ep.html#e91178f3f0
  ez is átverés!!!!!
  Abbie Pickering aabbiepickering@gmail.com

  Első levél:
  “Szia!

  Köszönjük, hogy érdeklodik az autómba, és kérlek, bocsáss meg a rossz magyar.

  Az autó újszeru állapotban van, nincs semmilyen muszaki hibája, karcolás vagy horpadás sincs rajta, nincsenek rejtett hibák,balesetmentes. Vezetett szervizkönyve van, magyar papírokkal és minden szükséges dokumentummal rendelkezik, ami az átíráshoz kell.

  Én és a férjem vásároltunk egy autót, amíg Magyarországon laktunk. Nemrég azonban munkát kapott egy olajfúró tornyon Szaudi Arábiában, és aláírt egy négy éves szerzodést, így én visszaköltöztem a szüloföldemre, Nagy Britanniába. Szeretnék egy normális autót vásárolni, jobb kormánnyal, amit problémamentesen vezethetek Angliában.

  … Megpróbáltam Nagy Britanniában eladni, de senki nem akar olyan autót venni, ahol a kormány bal oldalt van.

  Amennyiben felkeltettük érdeklodését, kérem tudassa velem, így tudok tervezni egy utat Magyarországon, vagy talán el tudsz jönni az Egyesült Királyságba, hogy vegye fel az autót.
  Üdvözlettel,

  Abbie”

  Második levél:
  elló,

  A tervem az volt, hogy lesz pár szabadnapom, és jövök az autóval, és találkozunk,hogy megoldjuk az üzletet. Mivel sok a munkám Angliában ,nem tudom elvinni az autót Magyarországra.

  Már találtam egy jóhíru szállító céget,amely szakosodott az ilyen ügyletelben, és teljes felelösséget vállal. A cég neve WT Transport és ok fogják kezelni a szállítást, a fizetési és az összes egyéb szükséges szolgáltatásokat, így a tranzakció biztonságos és
  simán megy majd.

  Az autót 3-5 munkanapon belül szállítják Magyarországra. A szállító cég kezeli az összes ilyen típusú tranzakciót Európa-szerte minden alkalommal. Tudják szállítani az autót, és ok kezelik a szállítási papirokat is,az én megbizásomból az ön nevére.

  Miután az autó megérkezik önhöz, akkor megteheti, hogy teszteljék, és ellenorizzék az autót max.az 5-ödik napig,ezalatt eldöntheti,hogy megtartja az autót, vagy sem. Ha nem elégedett a jármuvel, a szállító cég felveszi az autó és visszaszállítja Angliába az én költségeimen, és teljesen visszatéríti önnnek a teljes vetelarat ott,akkor a helyszínen a szállító cég (ha az auto hibátlan állapotban van)

  Ha egyetért az én megoldasommal,kernem az adatokat, hogy elindítsam a tranzakciót:

  – Teljes név (amin majd regisztrálja az autót)
  – Szállítási cím (utca és házszám, város, irányítószám)
  – Telefonszám
  – A szkennelt másolatát az azonosítórol

  Amint megkapom a részleteket, én elinditom a tranzakciót. Hogy elkészítsem a szállítási útvonalat, a tranzakció számlat, adásvételi szerzodést, nyomon követési számot, így ellenorizni tudja a közlekedést az interneten. Amint a tranzakció elindul felveheti a kapcsolatot a szállító céggel, a tranzakciós Informaciot, beleértve a nyomon követési számot, és minden részletet, szállítási és a fizetési adatokat..stb..

  Az 5 nap ellenorzési idoszakban ki lehet próbálni az autót, és ellenorizni a dokumentumokat, és eldonteni, hogy megfelel-e az Ön igényeinek. Ha úgy dönt, hogy megtartja,a WT Transport képviseloje felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy elokészítsek a dokumentumokat, és megtortenhet az atiras az en nevemrol az onere. De ha úgy dönt, hogy nem tartja meg az autót, egy teherautó fuvarozó érkezik meg, hogy felvegye az autót. (nem hiszem, hogy szükség lesz erre, az autó leírtak alapjan nez ki).

  * Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem kapom meg pénzt, amíg nem kapja meg az autót, vizsgáljuk meg, és remelem ugy dont hogy, hogy megtartja azt. De ha úgy dönt, hogy nem vásárolja meg az autót teljesen visszateritem onnek a teljes osszeget, a vizsgálati idoszakban.

  Remélem, meg van elégedve az én üzleti megoldasommal. Ha beleegyezik,es elfogadja a feltételeketet, tudassa velem, így el tudjuk kezdeni a folyamatot.

  Üdvözlettel,

  Abbie
  Mi szerencsére még az elején gyanúsnak véltük, így találtunk erre az oldalra.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Új néven, apró változtatásokkal de működik a csalás. Az OLX.hu weboldalon talált Land Rover Range Rover után érdeklődve nekem is sikerült belefutnom. Mivel gyanús volt már az elején, rákerestem és szerencsére rábukkantam erre az oldalra.
  Bemásolom az utolsó e-mail amit kaptam. Ezúttal Abbie Pickering néven. Az e-mail címe pedig aabbiepickering@gmail.com

  Helló,

  A tervem az volt, hogy lesz pár szabadnapom, és jövök az autóval, és találkozunk,hogy megoldjuk az üzletet. Mivel sok a munkám Angliában ,nem tudom elvinni az autót Magyarországra.

  Már találtam egy jóhíru szállító céget,amely szakosodott az ilyen ügyletelben, és teljes felelösséget vállal. A cég neve WT Transport és ok fogják kezelni a szállítást, a fizetési és az összes egyéb szükséges szolgáltatásokat, így a tranzakció biztonságos és
  simán megy majd.

  Az autót 3-5 munkanapon belül szállítják Magyarországra. A szállító cég kezeli az összes ilyen típusú tranzakciót Európa-szerte minden alkalommal. Tudják szállítani az autót, és ok kezelik a szállítási papirokat is,az én megbizásomból az ön nevére.

  Miután az autó megérkezik önhöz, akkor megteheti, hogy teszteljék, és ellenorizzék az autót max.az 5-ödik napig,ezalatt eldöntheti,hogy megtartja az autót, vagy sem. Ha nem elégedett a jármuvel, a szállító cég felveszi az autó és visszaszállítja Angliába az én költségeimen, és teljesen visszatéríti önnnek a teljes vetelarat ott,akkor a helyszínen a szállító cég (ha az auto hibátlan állapotban van)

  Ha egyetért az én megoldasommal,kernem az adatokat, hogy elindítsam a tranzakciót:

  – Teljes név (amin majd regisztrálja az autót)
  – Szállítási cím (utca és házszám, város, irányítószám)
  – Telefonszám
  – A szkennelt másolatát az azonosítórol

  Amint megkapom a részleteket, én elinditom a tranzakciót. Hogy elkészítsem a szállítási útvonalat, a tranzakció számlat, adásvételi szerzodést, nyomon követési számot, így ellenorizni tudja a közlekedést az interneten. Amint a tranzakció elindul felveheti a kapcsolatot a szállító céggel, a tranzakciós Informaciot, beleértve a nyomon követési számot, és minden részletet, szállítási és a fizetési adatokat..stb..

  Az 5 nap ellenorzési idoszakban ki lehet próbálni az autót, és ellenorizni a dokumentumokat, és eldonteni, hogy megfelel-e az Ön igényeinek. Ha úgy dönt, hogy megtartja,a WT Transport képviseloje felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy elokészítsek a dokumentumokat, és megtortenhet az atiras az en nevemrol az onere. De ha úgy dönt, hogy nem tartja meg az autót, egy teherautó fuvarozó érkezik meg, hogy felvegye az autót. (nem hiszem, hogy szükség lesz erre, az autó leírtak alapjan nez ki).

  * Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem kapom meg pénzt, amíg nem kapja meg az autót, vizsgáljuk meg, és remelem ugy dont hogy, hogy megtartja azt. De ha úgy dönt, hogy nem vásárolja meg az autót teljesen visszateritem onnek a teljes osszeget, a vizsgálati idoszakban.

  Remélem, meg van elégedve az én üzleti megoldasommal. Ha beleegyezik,es elfogadja a feltételeketet, tudassa velem, így el tudjuk kezdeni a folyamatot.

  Üdvözlettel,

  Abbie

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves SORSTÁRSAK !

  Találtam a használtauto.com-on egy szép állapotú mazda 5 2,0D .
  Telefonszám elírva, de az e-mail cím használható volt. Probálkoztam. Ez a levél jött vissza :

  Hello
  Még az eladó. Én vagyok az egyetlen tulajdonosa az autó.
  Vettem neki Magyarországról, még mindig a magyar rendszámot költöztem Sheffield, UK közelmúltban a családom és én szeretnék eladni.
  Ez elfut, és ez a kiváló állapotban, nem sérült, nemdohányzó tulajdonos.
  Ha úgy dönt, hogy vegye meg tudok rendezni szállítása Magyarországra, és én is hagyom, hogy az 5 napos próbaidoszak.
  A szállítási költség benne van az eladási árat.
  Fogják szállítani az összes dokumentumot, beleértve a felhasználói kézikönyv és karbantartási az autó és az eredeti gombokat, hogy könnyen a tulajdonosváltás.
  Hire Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság nagyon népszeru, nagyon megbízható, és gondoskodik az összes papírmunkát.
  Hadd tudja, ha egyetért, és adom minden részletet illetoen a szállítási és fizetési.
  Ha azt szeretné, hogy hívjon fel, ez a számom:00447404704281.
  köszönöm,
  Robert Bryant

  Hello
  Still on sale. I am the only owner of the car.
  I bought him from Hungary , still with Hungarian license plate I moved in Sheffield, UK recently with my family and I want to sell it .
  It’s runs fine and it’s in excellent condition, never has been damaged, non smoker owner.
  If you decide to buy it I can arrange delivery in Hungary and I can let you for the 5 day trial period.
  All transportation cost is included in the sale price
  Will be delivered with all the documents including the user manual and maintenance of the car and the original keys, to make easy the change of ownership.
  Hire In the UK the international shipping company is very popular, very trustworthy and takes care of all the paperwork.
  Let me know if you agree and I will give all the details regarding the shipping and payment.
  If you want to call me,this is my number: 00447404704281.
  Thanks
  Robert Bryant

  Volt pár kérdésem, de már éreztem a kamu szagot, a válasz levél :

  Hello,
  Ha meg szeretné vásárolni, legyen szíves küld én a név és a cím (utca, számos, város, irányítószám, telefon).
  A közlekedési menni vállalat , és hagyja az autó saját orizetbe.
  Én majd aláírja a szerzodést a közlekedési vállalat,is tudja, hogy a vagyonátruházási és a fizetési velük.
  A hajózási cég kapcsolatba lép Önnel az összes részletet a szállítás és a fizetés.
  Ok küld Önnek egy példányt a szerzodés hogy írja alá a 3: eladó, a vevo és a szállító,amely tartalmazza ezt az információt.
  Ahhoz, hogy egy európai hajózási Magyarország meg kell, hogy eloször a letéti garancia A közlekedési vállalat -50%-os (520.000ft), a teljes ár 1.040.000 Ft
  Az autó fogják szállítani az otthoni Maxim, mint 5 nap, És van 5 nap tesztelni, és ellenorizze, hogy a szerelo.
  Ha ön eldönt-hoz vesz ez, a hajózási társaság gondoskodik a változás a tulajdonjogát, és Ön fizet majd a fennmaradó összeg fizetésének 50 %-át a hajózási társaság.
  A hajózási társaság fizet nekem, hogy miután az autó a neved. Ha nem tetszik, akkor visszafizetjük a teljes, és visszatér az autóm az Egyesült Királyságban.
  Ha a szállítás feltételei, és ha meg szeretné vásárolni, küldje el adatait, hogy elindítsa a folyamatot, a szállítás.
  köszönöm,
  Robert Bryant

  Hello,
  If you want to buy it,please send me your name and address (street, number, city, postal code, telephone).
  I go to the transport company and leave the car in their custody.
  I will sign a contract with the transportation company, too can make the transfer of property and the payment with them.
  The shipping company will contact with you with all the details of the shipment and payment.
  They will send you a copy of our contract to sign between 3: seller, buyer and transporter, which contains this information.
  To make a European shipping to Hungary you must make first a deposit of guarantee at the transport company – 50% (520.000ft)of the full price 1.040.000 Ft
  The car will be delivered to your home in maxim than 5 days, and you have 5 days to test and verify to a mechanic.
  If you decide to buy it, the shipping company takes care of change the ownership, and then you pay the rest of the 50% payment to the shipping company.
  The shipping company pays me after the car is in your name. If you do not like, you will be refunded in full, and they will return my car to the UK .
  If you have understood the terms of shipping, and if you want to buy, please send your details to start the process of shipping.
  Thanks,
  Robert Bryant

  To: evian0.108@hotmail.com

  Elindítottam a nyomozgatást és a telefon számot beütöttem a keresőbe, itt szembesültem a Ti hozzászólásotokkal.
  Én még levelezgetek vele, kiváncsi vagyok mi lesz, de biztos nem utalok. Még arra is lusta, hogy a szövegen változtasson.
  Nagyon sajnálok mindenkit aki bedölt és aki még álldozatul esik.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia nori-666!

  Meg tudnád kérdezni a károsúlt ismerősödet, hogy csatlakotna-e hozzánk a már meglévő feljelentésünkhöz? Mi feljelentésünk egyike a Győri Rendőrségen van. Mi már gezabb-al összefogtunk ketten. Ha az ismerősödnek is jól jönne, hogy visszakapja a pénzét, és van szándéka, akkor csatlakozhatna kettőnk feljelentéséhez harmadikként. Szeretnénk minél több károsúltat összegyűjteni, és a nyomozónak átadni. Elérhető vagyok az ervin75@freemail.hu címen.

  Bízzunk az együttes erőben.

  Üdvözlettel: Minike

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Mi is majdnem belefutottunk. Szerencsére pont az utalás előtt egy ismerős elmesélte szóról szóra ugyanazt a történetet az autóvásárlással. Azóta is várja az autót.

  Nekünk Tom Stephen néven mutatkozott be, az expresszen hirdet egy Audi A4 S-Line autót nagyon alacsony, 761. 000,- Ft-os áron. Már a szállító cég is felvette velünk a kapcsolatot e-mailben, de csak azután küldik az autót ha kifizettük a teljes vételárat …. arra várhatnak!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Bravura!

  Nemrég merültem el a csalók sártengerében. Én naivan azt hittem csak én vagyok az egyedüli balek, de tévedtem. Feljelentést tettem, és nem fogom annyiban hagyni ha nem lesz eredmény. Keresek károsultakat, akikkel közös nyomoztatást tudunk kérni a már elindítotthoz kiegészítésként. Az majd ösztönzőleg hat az ügyre. A rendőrség segít amiben tud, és megtesznek mindent. Az ő dolguk sem egyszerű. A külföldi bankszámlák elleni nyomozásban hatásosabb egy kollektív feljelentés.

  Remélem sikerrel járunk.
  Kívánom az összes csalónak aki átvert minket, hogy mindig lőjön mellé a búcsúban.

  Üdv.: Minike

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Eszty!

  Sajnos nekem is későn esett le a húsz.fillér. Lehet mit tenni. Rendőrségi feljelentés kell, amit én meg is tettem, és dolgoznak az ügyön. Károsultakat keresek egy lehetséges közös feljelentés indításához, vagy a már folyamatban lévőhöz aki betársulna. Így, és csakis így lehet esélyünk a láthatatlan bűnözők ellen. A bank ellen tettem feljelentést. Van még remény, nem kell feladni.

  Üdv.: Minike

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Nett14!

  Engemet is behúztak a csőbe, és mindenem odalett. Ha lehet tegyünk közösen (is) feljelentést. Én már megtettem, és keresek további károsultakat akik ugyanígy elvesztették pénzüket, és álmukat egy autóról.

  Üdv.: Minike

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia J.J. !

  2014 Januárban csúnyán becsaptak, a pénzem után futok. Rendőrségi feljelentést mindenképp megtettem, bízok a sikeres nyomozásban. Együtt kellene feljelentést tennünk, és úgy nagyobb visszhangja lehet az ügyünknek. Mindig Angliai a Bank, mindig ugyanaz a Bank. Az ottaniak tuti biztos benne vannak ebben a piszkos csalási sorozatban. Hogy nyúljon meg a nyakuk. Ha elkapják ezeket, elmegyek hozzájuk, és kitaposom az összes virágot a kiskertjükben.
  Javaslom fogjunk össze ezen söpredék alakok ellen, akik a mi pénzünkön süttetik a hasukat valamelyik tengerparton.

  Sok lúd disznót győz!

  Üdv.: Minike

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Zenemania1981!

  Én is áldozat lettem. Andreas Lehmann néven írt. Az összes pénzem elúszott. Barclay Bank. A rendőrségen tettem feljelentést, azt mondták jó lenne ha összejönne néhány károsult, akik együttes feljelentésével ütőképesebben tudnának foglalkozni. Perközösséget lehet összehozni egy kis szervezéssel ha viszont akarjuk látni a pénzünket amiért megdolgoztunk.

  Üdv: Minike

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves Gezabb!

  2014 januárban engemet is megkárosítottak egy BMW-vel. A rendőrségen tettem feljelentést. Nekem Andreas Lehmann néven írt leveleket. Angliai Barclay Bank.
  A rendőrségi ügyész mondta, hogy nézzek utána, van-e rajtam kívül más károsúlt is
  Én minden erőmmel a pénzem visszakapásáért küzdök.

  Csalás az összes BARC GB22 banki kód.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  És itt egy új delikvens, Robert néven, a levél a jól bevált, szintén az expresszről:)

  Hello

  Még az eladó. Én vagyok az egyetlen tulajdonosa az autó.
  Vettem neki Magyarországról, még mindig a magyar rendszámot költöztem Sheffield, UK közelmúltban a családom és én szeretnék eladni.
  Ez elfut, és ez a kiváló állapotban, nem sérült, nemdohányzó tulajdonos.
  Ha úgy dönt, hogy vegye meg tudok rendezni szállítása Magyarországra, és én is hagyom, hogy az 5 napos próbaidoszak.
  A szállítási költség benne van az eladási árat.
  Fogják szállítani az összes dokumentumot, beleértve a felhasználói kézikönyv és karbantartási az autó és az eredeti gombokat, hogy könnyen a tulajdonosváltás.
  Hire Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság nagyon népszeru, nagyon megbízható, és gondoskodik az összes papírmunkát.
  Hadd tudja, ha egyetért, és adom minden részletet illetoen a szállítási és fizetési.
  Ha azt szeretné, hogy hívjon fel, ez a számom:00447990935735.Sajnálom Én nem beszélek magyarul jól,Én inkább angol.
  köszönöm,
  Robert

  Hello
  Still on sale. I am the only owner of the car.
  I bought him from Hungary , still with Hungarian license plate I moved in Sheffield, UK recently with my family and I want to sell it .
  It’s runs fine and it’s in excellent condition, never has been damaged, non smoker owner.
  If you decide to buy it I can arrange delivery in Hungary and I can let you for the 5 day trial period.
  All transportation cost is included in the sale price
  Will be delivered with all the documents including the user manual and maintenance of the car and the original keys, to make easy the change of ownership.
  Hire In the UK the international shipping company is very popular, very trustworthy and takes care of all the paperwork.
  Let me know if you agree and I will give all the details regarding the shipping and payment.
  If you want to call me,this is my number: 00447990935735.I’m sorry I do not speak Hungarian well,I prefer English.
  Thanks
  Robert Balazs

  Audi A4 Avant 2.0 TDI multitronic Dízel 2 000 cm³ 2011

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Az expresszen a napokban futottam bele egy Audi a2-be 2004-es 550 ezerért. A történet szinte ua. itt dolgozott, de már visszament Angliába, kint sokba kerül lepapírozni, ezért itt adná el, hajózás minden stimmel. Addig én nem jutottam el, hogy a társaság nevét elkérjem, mert bűzlött a sztori. Erre a cikkre csak most találtam rá, “örülök”, hogy megerősítést kaptam arra, hogy csalóval állok szemben. Ami furcsa volt elsőre is, hogy nagyon készséges volt a hirdető, és rögtön ajánlotta, hogy idehajóztatja az autót. Illetve, hogy sosem írta alá. Jelentem is az expressznek. Úgy látszik, itt nehezebben tudják kiszűrni.
  Erről a hirdetésről lenne szó. Szerintetek is kamu?
  http://www.expressz.hu/audi-a2-1-6-fsi-48227591/#

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Én egy Volvo V50-t néztem ki magamnak és már küldtem is az e-mailt az eladónak!
  Lássatok csodát, én is belefutottam “Ervin Halasz”-ba! 🙂

  Azt kell mondjam, nem túl nagy fantáziával rendelkezik az illető, mármint ami sztorit illeti, mert nekem is ezt küldte:

  Hello

  Még az eladó. Én vagyok az egyetlen tulajdonosa az autó.
  Vettem neki Magyarországról, még mindig a magyar rendszámot költöztem Sheffield, UK közelmúltban a családom és én szeretnék eladni.
  Ez elfut, és ez a kiváló állapotban, nem sérült, nemdohányzó tulajdonos.
  Ha úgy dönt, hogy vegye meg tudok rendezni szállítása Magyarországra, és én is hagyom, hogy az 5 napos próbaidoszak.
  A szállítási költség benne van az eladási árat.
  Fogják szállítani az összes dokumentumot, beleértve a felhasználói kézikönyv és karbantartási az autó és az eredeti gombokat, hogy könnyen a tulajdonosváltás.
  Hire Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság nagyon népszeru, nagyon megbízható, és gondoskodik az összes papírmunkát.
  Hadd tudja, ha egyetért, és adom minden részletet illetoen a szállítási és fizetési.
  Ha azt szeretné, hogy hívjon fel, ez a számom:00447404704281.
  köszönöm,
  Ervin

  Hello
  Still on sale. I am the only owner of the car.
  I bought him from Hungary , still with Hungarian license plate I moved in Sheffield, UK recently with my family and I want to sell it .
  It’s runs fine and it’s in excellent condition, never has been damaged, non smoker owner.
  If you decide to buy it I can arrange delivery in Hungary and I can let you for the 5 day trial period.
  All transportation cost is included in the sale price
  Will be delivered with all the documents including the user manual and maintenance of the car and the original keys, to make easy the change of ownership.
  Hire In the UK the international shipping company is very popular, very trustworthy and takes care of all the paperwork.
  Let me know if you agree and I will give all the details regarding the shipping and payment.
  If you want to call me,this is my number: 00447404704281.
  Thanks
  Ervin Halasz

  Láthatjátok, csak a telefonszám változott! 🙂

  De tovább megyek a történettel!

  Az autóvásárlásról végül lemondtam, mert valószínűleg fogok kapni egy céges autót, ezért azt találtam ki, hogy megvalósítom a gyerekkori álmomat és veszek egy Harley Davidson motorkerékpárt.
  Találtam is néztem egy jónak tűnő vételt, és már küldtem is a levelet az eladónak!
  Soha nem fogjátok kitalálni, hogy ki az eladó!
  Vagy mégis! 😀
  Természetesen ezt is “Ervin Halasz” árulta!!!

  A következő levelet kaptam tőle:

  Hello

  Még az eladó. Én vagyok az egyetlen tulajdonosa az motorkerékpár.
  Vettem neki Magyarországról, még mindig a magyar rendszámot költöztem Sheffield, UK közelmúltban a családom és én szeretnék eladni.
  Ez elfut, és ez a kiváló állapotban, nem sérült.
  Ha úgy dönt, hogy vegye meg tudok rendezni szállítása Magyarországra, és én is hagyom, hogy az 5 napos próbaidoszak.
  A szállítási költség benne van az eladási árat.
  Fogják szállítani az összes dokumentumot, beleértve a felhasználói kézikönyv és karbantartási az motorkerékpár és az eredeti gombokat, hogy könnyen a tulajdonosváltás.
  Hire Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság nagyon népszeru, nagyon megbízható, és gondoskodik az összes papírmunkát.
  Hadd tudja, ha egyetért, és adom minden részletet illetoen a szállítási és fizetési.
  Ha azt szeretné, hogy hívjon fel, ez a számom:00447404704281.
  köszönöm,
  Ervin

  Ezek után küldtem egy válasz e-mailt, amiben megemlítettem neki, hogy azonos az ízlésünk a járművek terén, mivel én érdeklődtem korábban a Volvója iránt!

  A levelezésünk ezek után, érdekes módon megszakadt! 😀 (Nem is értem miért?!)

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hááát, van még mit fejleszteni a Google fordítón:

  From: Halasz . – a.u.t.0@live.com (to: m.proszenyak@freemail.hu too)

  Hello

  Még az eladó. Én vagyok az egyetlen tulajdonosa az autó.
  Vettem neki Magyarországról, még mindig a magyar rendszámot költöztem Sheffield, UK közelmúltban a családom és én szeretnék eladni.
  Ez elfut, és ez a kiváló állapotban, nem sérült, nemdohányzó tulajdonos.
  Ha úgy dönt, hogy vegye meg tudok rendezni szállítása Magyarországra, és én is hagyom, hogy az 5 napos próbaidoszak.
  A szállítási költség benne van az eladási árat.
  Fogják szállítani az összes dokumentumot, beleértve a felhasználói kézikönyv és karbantartási az autó és az eredeti gombokat, hogy könnyen a tulajdonosváltás.
  Hire Az Egyesült Királyságban a nemzetközi hajózási társaság nagyon népszeru, nagyon megbízható, és gondoskodik az összes papírmunkát.
  Hadd tudja, ha egyetért, és adom minden részletet illetoen a szállítási és fizetési.
  Ha azt szeretné, hogy hívjon fel, ez a számom:00447990935735.Sajnálom Én nem beszélek magyarul jól,Én inkább angol.
  köszönöm,
  Ervin

  Hello
  Still on sale. I am the only owner of the car.
  I bought him from Hungary , still with Hungarian license plate I moved in Sheffield, UK recently with my family and I want to sell it .
  It’s runs fine and it’s in excellent condition, never has been damaged, non smoker owner.
  If you decide to buy it I can arrange delivery in Hungary and I can let you for the 5 day trial period.
  All transportation cost is included in the sale price
  Will be delivered with all the documents including the user manual and maintenance of the car and the original keys, to make easy the change of ownership.
  Hire In the UK the international shipping company is very popular, very trustworthy and takes care of all the paperwork.
  Let me know if you agree and I will give all the details regarding the shipping and payment.
  If you want to call me,this is my number: 00447990935735.I’m sorry I do not speak Hungarian well,I prefer English.
  Thanks
  Ervin Halasz

  :))))

  Sikeres autóvásárlást Nektek!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Ez a válasz e-mail egyszerűen hihetetlen (hiteltelen is):

  From: bertin lavoine – bertinlavoine@outlook.com

  Helló,

  Elnézést a kései válasz. Csak azt, hogy azonnali ismerete az e-mail. A jármű Volkswagen Touran 2.0 TDI HIGH DSG 140 HK is elérhető, és van eladó 800.000 FT. A jármű nem hibás működés, mechanikus vagy elektronikus, és minden papírok szabályokat. A jármű nem vállalta, hogy a makulátlan állapotban eredményei alapján a CT, amely a közelmúltban elkészült, lévén a korábban katonai szolgálat 16. pont e katonai nővérek Én jelenleg írt az országon kívül a végtelenségig. Kívánom, hogy eladja az autót ezen az áron, hogy gyorsan megtalálja a lehetséges komoly vevő. Mivel a visszatérés kívánok vásárolni egy másik jármű. Tehát, ha őszintén érdekli a vásárló az autó, kérem, hagyjon az alábbi adatokat:

  Név : ………………………….,

  keresztnév : ………………………….,

  Város : ………………………….,

  Irányítószám : ………………………….,

  otthoni cím : ………………………….,

  Tel : ………………………….,

  Napok és órák szállítási : ………………………….,

  PS: A jármű a fuvarozó, aki gondoskodik házhozszállítás Üdvözlettel

  A szöveget követi egy arckép, katonai jelzéssel a vállapon. 🙂

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Bár aki ezt a cikket elolvasta, és a hozzászólásokban is eljutott idáig, annak gyakorlatilag felesleges a figyelmeztetés. Csak azon csodálkozom, és egyben sajnálom, hogy ezzel a módszerrel rá lehet venni emberek tömegét…:(

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én is jeleztem az Expressznek, a hirdetések felét már másnapra levették, de amúgy nem foglalkoztak vele. Kb 15 hirdetést találtam, de ennél nyilvánvalóan jóval több a kamu, átverős hirdetés.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  http://www.expressz.hu/mazda-6-sportkombi-2-0-cd-ce-47920209/
  http://www.expressz.hu/ford-focus-2-0-tdci-x-road-47677878/
  http://www.expressz.hu/renault-grand-scenic-1-6-dci-47845828/
  http://www.expressz.hu/volvo-v50-1-6-d-47983727/
  http://www.expressz.hu/seat-ibiza-1-4-47844189/
  http://www.expressz.hu/ford-galaxy-2-0-tdci-48058973/
  http://www.expressz.hu/ford-s-max-2-0-tdci-dpf-47346573/
  http://www.expressz.hu/ford-c-max-1-6-tdci-titanium-47346210/

  Ezek is mind-mind kamuk. Kíváncsiságból írtam a volvo és a seat ibiza “tulajdonosának”, és visszajött a jól ismert google translatorral készített levél, hogy sürgősen Angliába kellett költözniük, és ott sajnos nem tudják eladni az autót. Egyikük HALASZ ERVIN, másikuk csak szimplán GRACE néven mutatkozott be, tőlük óvakodjatok.
  Elképesztő, hogy az expressz.hu nem is foglalkozik azzal, hogy az oldalukon minden második hirdetés átverés. Remélem előbb utóbb elkapják ezeket a szemétládákat, és börtönben végzik. Mármint akik feltöltik a hirdetést, és lehúzzák a naiv emberek pénzét.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  En is egy csalas aldozata lettem, Angliaban elek essex megyeben, gumtreentalaltam egy bmw 730d sport, emailben zajlott a beszelgetes (Maria walsh)-al email cime:mwam76@virginmedia.com ebay motorsporton keresztul tortent a fizetes, ami termeszetesen hamis volt! Januar 7.en vettem fel vele a kapcsolatot, januar 8.-an tortent a befizetes egy nemet bankszamlara 2500£, megjottek a hamis visszaigazolasok, januar 15 re irtak a kiszallitast! Most figyeljetek! Tegnap este az az januar 10.en nezegetem este az ebayt es megtalaltam ugyanazt az autot kozel 9000 fontert ugyanazzal a rendszammal! Na itt gyanus lett a dolog! Felhivtam a telefonszamot es mondtak hogy igen ez az o autojuk es meg mindig elado! Itt mar teljesen bebizonyosodott hogy becsaptak! Ezt kovetoen hivtam az angol rendorseget , akik atiranyitottak a http://www.auctionfraud.com hoz akik ilyen csalasokkal foglalkoznak! Itt felvettek az adatokat mi tortent stb adtak egy referencia szamot amivel azt mondtak hogy ma menjek be a bankba es visszakaphatom a penzemet! Kora reggel nyitasra a bankba voltam es azt mondtak hogy nem tudnak semmit csinalni mert ez egy rendorsegi ugy es nemfolyhatnak bele! Kerdezem en!!! Nem az lenne a legegyszerubb dolog hogy az Angol es a Nemet bank felveszi egymassal a kapcsolatot es visszakuldik a penzt???? De ha nem is kuldik vissza, legalabb tartanak a penzt addig ameg tisztazodik az ugy????? Nem azt mondtak ez koztem es a szemely kozott zajlik tehat a bank semmit nem tud csinalni! National payment minimum 5 nap 8.an volt a befizetes megprobalom felvenni a kapcsolatot a nemet bankkal hatha ok tudnak valamit csinalni! Hetvege nem szamit bele csak a munkanapok remelem hetfoig szerencsevel jarok! Az az januar 13.an! Ti mit gondoltok errol az egeszrol? Valakinek sikerult visszakapni a penzet???

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves J. J.!

  Engem is ugyanezzel a e-mail címmel és szállítási céggel vágott át a pasi – Adam Barr néven… Egy BMW, 700 ezer Ft stb. Én kinyomtattam az e-maileket és fel fogom hétfőn jelenteni. Nem tudom, hogy lesz-e eredménye, de talán két embert komolyabban vesznek, mint egyet. Kérlek te is jelents fel!!!

  Ha lehet, kérlek írj erre az e-mail címre nekem… gezabb@freemail.hu

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok.

  Sajna én is beleestem ebbe a csapdába mint ti! Nekem a bar.kanner@yahoo.com-ról írogatott a csávó Alexander Wann nevet használva. Egy 2006/10. havi Volvo S 40-es-t árult 2.0 dízel. Majd pedig a szállítmányozási cég írt nekem utána és a továbbiakban velük beszélgettem de ezek szerint az eladó és a cég is egy személy! A cég állítólagos neve, és email címe: Klooster Spedition Co. , perth-companies@accountant.com. Küldték nekem is másolatokat a számláról meg az autó berakásáról az okmányokat aláírva meg lepecsételve.Nem tudom mi tevő legyek. Majd 8 kilót buktam és az is hitelből volt sajna. Segítsetek valamilyen formában ha tudtok. Köszönöm.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Újabb csaló!!!! David Barow néven!!!

  Alul olvasható az első levél. Itt egy szürke Audi A6 Allroad-ról van szó. Az emberünk ha kérjük elküld mindent, még a gépjármű okmányait is (törzskártya, forgalmi) illetve még az ő útlevél másolatát is elküldte! Itthon még az adatbázisban is megtalálható az autó az ő nevén.Rövid levelezés után ajánlja a szállítócéget amit ő már kipróbált amikor új zélandról vásárolt autót és, hogy ez így biztonságos, bevált és így kell csinálni.

  Először is a szállítócég az http://www.europecarmovers.co.uk amit ő ajánl. A cégnek van egy szép, hitelességet sugalló weboldala de semmi több! A bökkenő ott kezdődik, hogy a cégről semmilyen hiteles regisztrációs számot vagy úniós adó számot semmit nem találsz ami alapján letudod nyomozni. Még a street view is egy kül londoni családi házat mutat a címre. Nos lényeg a lényeg, hogy az ominózus cég majd még valósnak tűnő lepecsételt számlát is küld a rakományról, illetve hogy ugye utald át nekik a kocsi árát, holott a kedves Barow úr már kifizette a szállítást de azért részemről is várnak valamit mielőtt elindulna a szállítás, vagyis a gépjármű teljes árát. Miért kéne nekem kiadnom pár ezer eurót a kezemből úgy, hogy cserébe van pár elektronikus levél a kezemben meg pár fénykép ami vagy valós vagy nem, hiszen ma már a photoshop csodákra képes egy hozzá értő személlyel!? Tehát e-mailon jön majd 3 fénykép az állítólagos számláról meg, hogy ez a kedves illető ugye leadta a járgányt a cégnek szállításra. És akkor közlik, hogy van két napod az autó árának kipengetésére.

  Senkinek nem ajánlom, mondom ezek elküldtek nekem mindent! Mindent amit kértem, viszont annyi gyanús dolog volt itt, még a céget is felhívtam, ahol egy Jim Johnson nevű ember volt olyan arab akcentussal, hogy komolyan erőlködnöm kellett, hogy megértsem pedig jól beszélem és értem az angolt. Na szóval tudom azt is, hogy angliában sok az arab vagy akár hova való is volt de tuti nem Jim Johnson néven. De ez volt a legkevesebb…. Garanci semmi nem volt arra, hogy én valóban megkapom azt amiért most nekem elkéne utalnom a pénzt egy összegben, az indok, hogy hát pont ezért van a szállítócég mert ameddig én nem mondok igent az autóra addig az eladónak nem adják oda a pénzt és ezért bomba biztos a helyzet, na de könyörgöm a szállítócég milyen garanciát ad nekem??? Ezt még Jim Johnson sem igen tudta megmagyarázni nekem, hogy megnyugtasson. No tehát mi van ha pont a cég nyúlja le a lóvém?? Hát én gondoltam ilyet nem játszunk…

  Ha még ilyenbe belefutna akárki, köszönje meg szépen a gesztust miáltal felajánlották az ingyenes szállítást, ha valóban ilyen nagy lelkű az eladó akkor számítsa le az autó árából a szállítási díjat és az kiadja majd a te repjegyedet illetve azt, hogy haza vezeted az autót. Kimész megnézed, csengetsz és haza hozod, de ilyen szerencse játékba nem szabad belemenni mert utána se pénz se posztó.

  Üdv, és sikeres szerencsés autó vásárlást kívánok mindenkinek!
  ————————————————–
  Jó reggelt!
  Köszönöm az autóm iránti érdeklodését . Eloször is el kell mondjam Önnek, hogy az autó tökéletes állapotban van. Engedje meg, hogy elmagyarázzam, hogy miért ilyen alacsony az ára: A “The Crown Estate” cégnek dolgozom. Tavaly júliusban elküldtek Magyarországra azért, hogy szélturbinákat szereljek fel, és 5 hónapig kénytelen voltam ott tartózkodni. Ott vettem az autót. A cégem azt akarta, hogy visszamenjek, és most Az Egyesült Királyságban vagyok. Az autó itt van velem, de még mindig Magyaroszágon van leregisztrálva és szeretném sürgösen eladni. Túl sokba kerül nekem az, hogy az Egyesült Királyságban leregisztráljam, és az ár is túl alacsony itt ahhoz, hogy eladjam mivel a kormánykerék baloldalon van. Ugyanebbol az okból kifolyólag nincs a weboldalon telefonszámom sem. Igen gyorsan le tudom Önnek a címére szállítani az autót, és egyben hajlandó vagyok a szállítási költséget is fizetni. Örülnék, ha beszélhetnék Önnel telefonon, de csak akkor, ha Ön beszél angolul. Én csak néhány szót tudok magyarul, de nem tudok nagyon beszélni. Tehát, ha Önt érdekli, várom a válaszát.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Újabb csaló!!!! David Barow néven!!!

  Alul olvasható az első levél. Itt egy szürke Audi A6 Allroad-ról van szó. Az emberünk ha kérjük elküld mindent, még a gépjármű okmányait is (törzskártya, forgalmi) illetve még az ő útlevél másolatát is elküldte! Itthon még az adatbázisban is megtalálható az autó az ő nevén.Rövid levelezés után ajánlja a szállítócéget amit ő már kipróbált amikor új zélandról vásárolt autót és, hogy ez így biztonságos, bevált és így kell csinálni.

  Először is a szállítócég az http://www.europecarmovers.co.uk amit ő ajánl. A cégnek van egy szép, hitelességet sugalló weboldala de semmi több! A bökkenő ott kezdődik, hogy a cégről semmilyen hiteles regisztrációs számot vagy úniós adó számot semmit nem találsz ami alapján letudod nyomozni. Még a street view is egy kül londoni családi házat mutat a címre. Nos lényeg a lényeg, hogy az ominózus cég majd még valósnak tűnő lepecsételt számlát is küld a rakományról, illetve hogy ugye utald át nekik a kocsi árát, holott a kedves Barow úr már kifizette a szállítást de azért részemről is várnak valamit mielőtt elindulna a szállítás, vagyis a gépjármű teljes árát. Miért kéne nekem kiadnom pár ezer eurót a kezemből úgy, hogy cserébe van pár elektronikus levél a kezemben meg pár fénykép ami vagy valós vagy nem, hiszen ma már a photoshop csodákra képes egy hozzá értő személlyel!? Tehát e-mailon jön majd 3 fénykép az állítólagos számláról meg, hogy ez a kedves illető ugye leadta a járgányt a cégnek szállításra. És akkor közlik, hogy van két napod az autó árának kipengetésére.

  Senkinek nem ajánlom, mondom ezek elküldtek nekem mindent! Mindent amit kértem, viszont annyi gyanús dolog volt itt, még a céget is felhívtam, ahol egy Jim Johnson nevű ember volt olyan arab akcentussal, hogy komolyan erőlködnöm kellett, hogy megértsem pedig jól beszélem és értem az angolt. Na szóval tudom azt is, hogy angliában sok az arab vagy akár hova való is volt de tuti nem Jim Johnson néven. De ez volt a legkevesebb…. Garanci semmi nem volt arra, hogy én valóban megkapom azt amiért most nekem elkéne utalnom a pénzt egy összegben, az indok, hogy hát pont ezért van a szállítócég mert ameddig én nem mondok igent az autóra addig az eladónak nem adják oda a pénzt és ezért bomba biztos a helyzet, na de könyörgöm a szállítócég milyen garanciát ad nekem??? Ezt még Jim Johnson sem igen tudta megmagyarázni nekem, hogy megnyugtasson. No tehát mi van ha pont a cég nyúlja le a lóvém?? Hát én gondoltam ilyet nem játszunk…

  Ha még ilyenbe belefutna akárki, köszönje meg szépen a gesztust miáltal felajánlották az ingyenes szállítást, ha valóban ilyen nagy lelkű az eladó akkor számítsa le az autó árából a szállítási díjat és az kiadja majd a te repjegyedet illetve azt, hogy haza vezeted az autót. Kimész megnézed, csengetsz és haza hozod, de ilyen szerencse játékba nem szabad belemenni mert utána se pénz se posztó.

  Üdv, és sikeres szerencsés autó vásárlást kívánok mindenkinek!
  ————————————————–
  Jó reggelt!
  Köszönöm az autóm iránti érdeklodését . Eloször is el kell mondjam Önnek, hogy az autó tökéletes állapotban van. Engedje meg, hogy elmagyarázzam, hogy miért ilyen alacsony az ára: A “The Crown Estate” cégnek dolgozom. Tavaly júliusban elküldtek Magyarországra azért, hogy szélturbinákat szereljek fel, és 5 hónapig kénytelen voltam ott tartózkodni. Ott vettem az autót. A cégem azt akarta, hogy visszamenjek, és most Az Egyesült Királyságban vagyok. Az autó itt van velem, de még mindig Magyaroszágon van leregisztrálva és szeretném sürgösen eladni. Túl sokba kerül nekem az, hogy az Egyesült Királyságban leregisztráljam, és az ár is túl alacsony itt ahhoz, hogy eladjam mivel a kormánykerék baloldalon van. Ugyanebbol az okból kifolyólag nincs a weboldalon telefonszámom sem. Igen gyorsan le tudom Önnek a címére szállítani az autót, és egyben hajlandó vagyok a szállítási költséget is fizetni. Örülnék, ha beszélhetnék Önnel telefonon, de csak akkor, ha Ön beszél angolul. Én csak néhány szót tudok magyarul, de nem tudok nagyon beszélni. Tehát, ha Önt érdekli, várom a válaszát.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  mmuranyi, most vagyunk levelezésben ezzel a josepp spencer nevű illetővel egy syangyong autóval kapcsolatban. Röhejesen alacsony árat írt, valószínűleg kuka az ügy ! Vigyázat valószínűleg csaló !

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hello Mindenki!

  Ezek szerint tényleg rengeteg a csalás. Én is rögtön háromba belefutottam.
  Szintén “angliai” hirdetés: http://www.expressz.hu/47322831/ (Subaru Forester 2 D Active 2009), az e-mail joseph.spencer79@gmail.com – ő kitörölte a hírdetési e-mail címét;
  http://www.expressz.hu/47319104/ (Dacia Duster 1.5 dci 4×4 2010), az e-mail aratoistvan123@freemail.hu, aki viszont erről írt vissza: “Halmosi .” , van egy másik hirdetése is: http://szeged.olx.hu/dacia-duster-dci-110le-4×4-laureate-iid-527261084 , hirdetési e-mail: daciaduster4x4@citromail.hu, amiről írt pedig az a: barull.aut0@hotmail.com és Andreas Halmosinak nevezi magát, s nem tud magyarul.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én is egy teljesen azonos levelet kaptam egy korábbi hozzászólóhoz. A keresett autó egy Ford Fiesta volt 2011. szeptemberi, fekete színben 1,16millióért.
  Ezt a levelet kaptam:

  “Hello,
  First of all I want to tell you that the car is still for sale in perfect condition, no scratches, real km, no damage at the engine, never smoke in the car, Hungarian documents. I bought this car from Hungary when I worked there. I took it with me in Nottingham, England were I live and I tried to register it but for this I have to pay a lot of money. For this reason I want to sell my car back in Hungary because it is more easy for the buyer because don’t need to pay extra money for registration . I heard about this website, on the internet, and I suppose that this it’s my chance to sell the car. The car is here with me as well, but I can arrange the transport back free of charge for you using a transport company. The car is still registered in Hungary. The shipping will take 3-4 days.
  Thank you and write me back if you are interested.”
  Az előbbi levél az alábbi címről érkezett: bar.kanner@yahoo.com

  Viszont kértem egy másolatot az általam elküldött levélből az expressztől és ott az jelent meg, hogy a levelet én és tallon@citromail.hu kaptuk meg.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  sziasztok!
  Sajnos mi is megkaptuk pontosan ugyanazt a levelet amit Ildiczy írt, mi is HAMMER P -től. Mi elkértük a szállító cég honlapját és még az is meg volt.. freight2europe.de.be! Sajnos nekünk túl későn lett gyanús az egész. Még számlát is kaptunk a szállító cégtől email-en és hivatalosnak tűnő leveleket is. Nálunk nem volt Western Union, meg Pay Pal hanem egy angol bankszámla számra kellett utalni. Kicsalták a pénzünket. Tudna valaki segíteni abban, hogy érdemes e tovább menni és ha igen akkor hol kezdjük.
  Köszönöm

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én a következővel találkoztam:
  LEVÉL 1.:
  Hello,

  First of all I want to tell you that the car is still for sale in perfect condition, no scratches, real km, no damage at the engine, never smoke in the car, Hungarian documents. I bought this car from Hungary when I worked there. I took it with me in Nottingham, England were I live and I tried to register it but for this I have to pay a lot of money. For this reason I want to sell my car back in Hungary because it is more easy for the buyer because don’t need to pay extra money for registration . I heard about this website, on the internet, and I suppose that this it’s my chance to sell the car. The car is here with me as well, but I can arrange the transport back free of charge for you using a transport company. The car is still registered in Hungary. The shipping will take 3-4 days.
  Thank you and write me back if you are interested.

  LEVÉL 2.:
  Hello,
  As I told you in my first email now I live in Nottingham and the car it is here with me. The car is still registered in Hungary and all the papers are valid. If you really want to buy the car I can arrange a delivery to your home address in Hungary. I need just your full name and address and the car will arrive in front of your door in 3-4 days. You will receive once with the car all the documents that you need and of course two signed by me valid contracts of sale ( one in British language and one in Hungarian language) . You will have to sign the contracts also and then you can register the car on your name without any problems, because without this paper`s the shipping company will not accept to send the car.
  We will make the deal in this matter: first of all you will send me all your details for the delivery ( full name and address, ID number, contact phone number). As soon as I’ll receive this information’s and your acceptation to start the shipping process I’ll forward your delivery details to the shipping Company team and they will start the shipping process as soon as all the papers will be done. After all will be ready and the shipping process started I will provide you all the necessary data for you to verify that the car is in the shipping Company custody and it’s coming to your address( Tracking Number, Receipt ) and the shipping Company will notify you with all the details regarding the shipment and the payment. You can verify also the shipping route online. I checked a lot about a potential transaction between me and the buyer and for both safety we will use the escrow service from the shipping Company. In this way both of us will be protected and the deal will be correct. So, after you will verify that the car is in the shipping Company custody and it’s on moving to your address you will have 24 hours to make a first deposit of 50% from the total amount to the shipping Company as a guarantee for the transaction like the escrow payment plan works (You need to send the deposit to the shipping Company bank account in 24 hours after the transaction has been started) . An financier agent from there will handle the transaction and the money will be there secured in a trustee account until the car will arrive to your address and until you will be 100% satisfied with the car. Only after this the shipping Company will release the founds to me.You will have 3 days to test it or take it to an Official Service House. In the inspection period, you can test the vehicle, go with the vehicle at your local mechanic or dealer for inspection, but do not put more than 200 Km`s on it. After the test period it’s over you will have to inform me about your decision:
  A) If you decide to take the car: The Shipping Company agents have all the paperwork in hand and will help you complete the purchase and then you will send the rest of the money.
  B) If you decide do not to take the car: If you feel not satisfied with the car or it is not like i have described it you can refuse to buy it and then the delivery company will take the car back to me and you will get your money back (the deposit you have paid at the start of the transaction). Before I send the car I need a confirmation from your side that you agree with my conditions,you want to close the deal and have the money. I want you to be serious about this because I am spending money with this shipping because I can’t afford loosing this money and I will feel obligated to contact the authorities. .

  So, I’ll wait your e-mail as soon as possible to let me know about your decision.

  Thanks

  Ez az email a: hammer.p28@hotmail.com-ról érkezett
  Hasonló sztorikkal, mint amiket az előzőekben a többiek elküldtek, az autó egy Renault Megane 1.4 TCe 1 500 000 Ft-ért hirdetve az expressz-en.
  Miután jobban megnéztem, és a cikk után kielemeztem az emailt, sikerült még egy magyar címet is felfedeznem: albert.t@citromail.hu (erről csak annyit, hogy ha nem kértem volna a kapcsolatfelvételes emailemről másolatot a saját címemre, akkor nem látnám a magyar címét). Gondolom ezek az adatok kevesek ahhoz, hogy bármit is lehessen kezdeni velük, de remélem segítettem vele esetleg másoknak…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Emmanuel Couch ezt az autót kínálja:

  Eljutottunk addig a pontig, hogy bekértük a forgalmi másolatot, amit az idióta el is küldött nekünk. 🙂
  Egyből kiszúrtam, hogy a név meg lett változtatva valamilyen szoftverrel. Ezt követően utánanéztünk rendszám alapján a valódi tulajnak és kiderült, hogy egy létező Magyar állampolgár.
  Már az gyanús volt, hogy a cég weboldalán, amelyik haza hozta volna az autót, nem tüntettek fel postacímet, csak egy telefonszámot.

  http://www.expressz.hu/mazda-6-1-8-te-45875263/

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Martin Poulsen most ezzel az autóval házal kis hazánkban [url]http://www.expressz.hu/renault-twingo-1-6-16v-45507323/[/url] , megjegyzem elég amatőr csaló, se a nevét nem változtatta meg se a stílusa nem változott.

  Bemásolom mit is válaszolt nekem az érdeklődő e-mail-emre:
  “[i]Jó napot,
  Sajnálom a néhai választ az e-mail, de én nagyon-nagyon elfoglalt a munkám a
  elmúlt 2 hétben. Van egy e-mailt, hogy érdekl dik az autóm, még mindig érdekel?
  Az autó még mindig eladó!
  Kérjük, válaszoljon az angol, mert a magyar nem olyan jó, és mi fog folytatni ezt a vitát.
  Várja a választ!
  Szívélyes üdvözlettel.
  Érdekli? Üdvözlettel,
  Martin Poulsen[/i] ”

  Szerintem nincs olyan épeszű ember aki ne nézne utána ennek a google-translator-ral fabrikált levél írójának…. én is így akadtam erre az oldalra.

  Ne dőljetek be az ilyen Martin Poulsen-féle csalóknak!

  Üdv.:

  Pityu

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Nekem is túl szépnek tűnt!
  Utánanéztem a Facebook-on ennek a Martin Poulsennek, de csak dán muksókat találtam.
  Aztán bemásoltam az e-mail címét a keresőbe, így dobta fel a Google ezt az oldalt.
  A gyanúm beigazolódott!!! De e-mail cím alapján miért nem tudják beazonosítani a
  csalót??? Ezt nem értem! Manapság, mikor lehallgatnak, műholdról figyelnek, mindenkinek
  minden internetes forgalmát felügyelik. Egyszerűen nem áll senkinek az érdekében, hogy
  megfogják a csalót! Pedig rettentő egyszerű lenne. Ez van! Azért itt egy újabb ízelítő Poulsen bácsitól:
  http://www.expressz.hu/volkswagen-passat-2-0tdi-44822105/ csak meg ne vegyétek!
  Üdv
  TóthZ

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Sajnos én is beleszaladtam,egy csaló hirdetésébe,Dácia Dustert hirdet Veszprém megyei megtekinthetőséggel.(Még mindig fut a hirdetése) Időközben már Londonban van,éppen fenyeget ha nem küldöm a vételár felét,behajtja rajtam a szállítási költséget 470 EUR. A legszebb,hogy még tegnap feljelentettem,de a rendőrség még csak válasz emailt sem küldött,

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Forcsi!
  Engem is majdnem bepalizott egy Steven Farrell nevű hírdető amit korábbi hozzászólásomban leírtam. A történet nagyon hasonló. Mire rájöttem, hogy átverésről van szó, addigra sajnos a jogsim beszkenneltem neki. Ezért érdekelne, hogy milyen adatokkal kaptál jogosítványt, remélem nem az enyém meghamisítva. Megkérnélek, hogy küld el a jogsi másolatot privátba: illesroli33@gmail. com email címre. Már egyébként megtettem a feljelentést a rendőrségen.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Helló Forcsi!

  Nálad milyen autóról van szó??? Kaptál e szerződést vagy számlát???
  Húzd vele a levelezést, ameddig csak tudod, mert meg akarom csípni, elkapni, lebuktatni!!!!!
  De, értesíts mindenről légyszíves!
  Küld el a telószámod az email-emre!

  Köszi! Pierre

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Pierre!

  Utoljára elküldte Martin Poulsen jogosítványát, útlevelét. Persze lehet hamis, vagy egy átvert emberről van szó. Mindenesetre megírtam neki, hogy küldje el a bankszámlaszámát, mert szeretném közvetlenül oda utalni a pénzt, de erre nem reagált. Vagy egy robot vagy pedig egy pancser banda droidjavival levelezek.

  Utaltál nekik pénzt vagy ilyesmi?

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Forcsi!
  Martin Poulsen-nel és az NT AutóTrans LTD autószállítókkal levelezésben vagyok, de szerintem bazi nagy reménytelenséggel!!! Pénteken teszem meg a feljelentést a rendőrségen!!! Eléggé sok dokumentum és jogosítvány, útlevél van bizonyítékul, de gondolom, hogy azok is HAMISAK!!!!! 🙁
  TE mit tudsz???
  Ha valami fejleményed van, kérlek írjál az email címemre!
  Sok sikert Neked is!!! 🙂
  Üdv: Pierre

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Azóta is levelezek Martinnal, most ott tartunk, hogy értsem meg, hogy nem akar rizikót vállalni azzal, hogy a kocsiról információkat ad ki. (rendszámtábla megadással nagyon vissza lehet élni, lehet mától le fogom takarni az enyémet) Megírtam neki, hogy teljesen igaza van, és direktbe szeretném elküldeni neki a pénzt, mert bízom benne, más a neve is bizalmat sugároz.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok, ez egy konkrét levelezés, bemásoltam az egészet, lentről kezdődik.

  Pár dolog, ami furcsa volt.

  – 4-5 milliós autó, 2 millióért.
  – Nincs telefonszám, akartam vele beszélni, nem reagált
  – angolnak adja ki magát, de az angolban is helyesírási hibák, amitől nem angolos.
  – rendszámtáblát nem tudta megmondani
  – az egyik hosszabb levele, pár perc után jött, tehát már előre megírta
  – miután angolul írtam, még mindig belinkelte a google fordítót.

  Dear Martin,

  It sounds great but since my sister lives in England, Essex, would it be possible for her and her husband to check out the car. That way you don’t have to ship the car to Hungary before we make our decision. I trust my brother-in-law’s judgment.
  And could you please send me the licence plate’s number?

  Regards,

  From: Martin Poulsen [mailto:martin.poulsen@live.com]
  Sent: Monday, February 25, 2013 9:25 PM
  To:-
  Subject: RE: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Dízel 2 987 cm³; 2007

  Hello,

  The car is in Colchester United Kingdom but is registered in Hungary and all documents are original Hungarian language. If you want to buy the car I can send the car at your address with a shipping company . The car will arrive at your home in 5-7 days. I will pay all shipping costs until to your address .You must transfer the money (1.950.000 HUF ) in the bank account of the company and the money remain in custody of them until you accept the car and sign the contract . This company can see and check he car before purchase . You have 5-7 days and 500 km for test and inspect the car .
  In the time of the exam you can bring it to a mechanic in your town and check all mechanical .
  It is, as it is:

  -First if you accept this all conditions i need your details : full name, full address , tell number copy with your ID to confirm your details .

  -then i go to company with your details and i pay all tax for deliver

  -company send you the confirmations (Contract and Invoice ) with all details (payment, bank account etc)

  -After you see the confirmations you have 48 hours to transfer the money in their account bank

  -when the company receive your scanned paper with confirm the transfer (1.950.000 HUF ) the car going to your address and arrive in 4-5 days working

  -after you receive the car to your address you have 5-7 days and 500 km to inspect the car

  -after test you have a decision , Yes i want to buy the car ,and you sign the contract and the car is yours !or No i don’t like the car and the company return the money in your account bank or in hand and the car come back on my cost !

  Martin Poulsen

  ________________________________________
  From: –
  To: martin.poulsen@live.com
  Subject: RE: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Dízel 2 987 cm³; 2007
  Date: Mon, 25 Feb 2013 21:24:12 +0100
  Hello,

  I’m seriously intrested where and when can I check out the car, is it in Hungary now? If possible please send me the number of licence plate.
  We can speak in English, so if needed we can talk on phone.

  Regards

  From: Martin Poulsen [mailto:martin.poulsen@live.com]
  Sent: Monday, February 25, 2013 8:55 PM
  To: –
  Subject: RE: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Dízel 2 987 cm³; 2007

  hello,

  Thank you for your reply .. I’m Located in Colchester . I used the car in Hungary (the car have Hungarian papers), but the taxes here are very large, so I am not able to register. I worked with my company in Hungary , but now I’m back home. I tried to sell it here, but no one wanted it. Someone advised me to sell it on the continent because it is still easier because have the Hungarian papers.The price is 1.950.000 HUF , including the car traffic to your address , and if you are still interested to buy it please let me know .The car is running in very good condition with no damage, accidents or scratch no need for repairs is of course in perfect condition inside and out and the condition of the engine is perfect.As it is seen in the picture the car in very good condition and can not damage. I will wait your answer and if you have any questions, please ask me .

  Use this website for translate : http://www.google.com/translate_t .

  Have a nice day
  Martin Poulsen

  ________________________________________
  From: –
  To: martin.poulsen@live.com
  Subject: RE: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Dízel 2 987 cm³; 2007
  Date: Mon, 25 Feb 2013 20:51:28 +0100
  Dear Martin!

  I have some questions about regarding the car.
  How long is the technical exam valid for?
  Does it have a Hungarian licence plate?
  Could we talk to each other on the phone?
  If everything is ok with the car (it was made in 2007, it has 144000kms, and it is 1.940.000 forints) I am seriously interested.

  Regards

  From: Martin Poulsen [mailto:martin.poulsen@live.com]
  Sent: Monday, February 25, 2013 3:05 PM
  To:-
  Subject: RE: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Dízel 2 987 cm³; 2007

  Jó napot,

  Sajnálom a néhai választ az e-mail, de én nagyon-nagyon elfoglalt a munkám a
  elmúlt 2 hétben.
  Van egy e-mailt, hogy érdekl dik az autóm, még mindig érdekel?
  Az autó még mindig eladó!
  Kérjük, válaszoljon az angol, mert a magyar nem olyan jó, és mi fog folytatni ezt a vitát.
  Várja a választ!
  Szívélyes üdvözlettel,

  Érdekli?

  Üdvözlettel,
  Martin Poulsen

  Hirdetésfeladás
  Hirdetéskezelés
  Hirdetésfigyelő

  Tisztelt Hirdető!
  Egy felhasználónk figyelmét felkeltette az Ön hirdetése!

  Hirdetés címe: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD Dízel 2 987 cm³; 2007
  Hirdetés azonosítója: 45083593
  Rovat: Használt autó, jármű -> Személyautó
  Hirdetés részletei: http://expressz.hu/45083593/

  Feladás dátuma: 2013-02-15 15:16:38

  A Felhasználó üzenete: Tisztelt Eladó, megvásárolnám az autót, hol tudom megnézni és mikor?
  Érdeklődő elérhetősége: –

  Köszönjük, hogy hirdetéshez az Expressz.hu oldalt választotta!

  Ha Ön megválaszolja ezt az e-mailt, a feladó megismeri az Ön e-mail címét.
  Felhívjuk figyelmét, hogy az expressz.hu nem ellenőrizni a küldő által megadott e-mail valódiságát.
  Az Expressz.hu adatkezelésének nyilvántartási azonosítója: 01117-0003

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  http://www.expressz.hu/opel-vectra-cdti-dpf-edition-45060143/
  ez is csalás egy Angliába visszautazott Magyarországon dolgozott ember aki eladná a kocsit egy fuvarozócégen keresztül aminek honlapja is van http://www.europecarmovers.co.uk
  ezt Írta nekem e mailben :Ahogy mondtam Önnek, gyorsan le tudom szállítan az autót egy autók szállítására specializálódott céggel. (Europe Car Movers – http://www.europecarmovers.co.uk) . Akkor találtam és használtam ezt a céget, amikor az én 2004 BMW -tól Új-Zéland autómat vásároltam, és meg voltam elégedve a szolgáltatásaikkal. Elérheto áron nagyon szakszeruen dolgoztak. Mind a kettonk számára kielégíto szolgáltatást nyújtanak ezzel az üzlettel és mind a kettonk érdekeit védik. Therautóval szállítják le az Ön címére az autót az általam aláírt összes okmánnyal együtt, és 48 órás vagy 150 kilóméteres kipróbálást és tesztelo szolgáltatást is nyújtanak. Az Ön által szüksége összes okmányt az autóval együtt megkapja és természetesen 2 darab általam aláírt érvényes eladási szerzodést is. (az egyik Brit nyelven a másik magyarul). Önnek is alá kell írnia a szerzodést és azután problémamentesen átirathatja az autót az Ön nevére. Ha ezekkel a feltételekkel egyetért, annyi az összes dolga, hogy elindítja az ügyet azzal, hogy megírja nekem a teljes nevét, címét, telefonszámát és, ha van, a faxszámát és a vezeto engedélyének a másolatát. Én fizetem a szállítási adót.
  Miután a tranzakció elindul, a szállító vállalattól megkap minden információt, amit tudnia kell a szállítás napjáról, órájáról, fizetésrol és mindenrol. A szállítási számot is meg fogja kapni azért, hogy a weboldalon megnézhesse a szállítás státuszát.
  Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogja az autót és az eladás körül semmi probléma nem lesz. Ha további kérdései vannak, kérem , hogy azokat tudassa velem.
  Várom válaszát.
  kértem bizonyítékot is hogy magyarországi e a kocsi, küldött is egy beszkennelt forgalmit ami nem hinném , hogy valós mivel a kocsi piaci ára kb kétszer annyi most.
  addig még nem jutott velem ,hogy kérne előleget, csak a személyes adataimat kérné, de én már azt sem küldtem el neki , értelmetlen meg még azzal is visszaél .
  lényeg az, hogy senki ne utaljon előre semmit!!!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Lacika72
  Heló,mindenkinek!Együtt tudok érezni azokkal,akik ilyen csalás áldozatai lettek!Mivel én is azzá váltam,több százezres nagyságrendű összeggel.Szeretnék csatlakozni az amúgy is népes átvertek csapatához,hogy amennyiben nyomozásra kerülne esetlegesen a sor,abban az esetben én is szerepeljek a megkárosítottak listáján,mert a rendőrség,mint helyi hatóság,immár több ízben is elutasította a feljelentésemet!így részemről teljes a tanácstalanság,hogy mégis kihez,vagy hová is fordulhatnák esetlegesen,és pedig a tv riportban elhangzottak 100%-ban jellemzőek az én velem történt eseményekre is.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Üdv! Egy hete találtam én is egy Fodor László nevű ember alatt meghírdetett autót, Honda Civic 1,8 sport kivitelben. Túl mesés volt, túl szépen hangzott! Csak annyit írtam neki vissza, hogy kb egy hét múlva tudnék fizetni, erre másnap már kaptam egy e-mailt, hogy az autót átadta egy Shiply nevű szallítócégnek, és a szokásos szöveg:

  Ha meg szeretné vásárolni,Fogom aláírni a szerzodést a közlekedési vállalat(www.shiply.com),hogy lehet, hogy a tulajdonjog átruházására és a fizetés velük.
  1)Eloször a szállítás, kérjük, küldje el nekem a teljes nevét és teljes címét (utca, házszám, város, irányítószám, telefon).
  2)Megyek a közlekedési vállalat, és hagyjuk az autót a saját orizetben.A hajózási társaság felveszi Önnel minden részletet a szállítás és a fizetés.Ok küld Önnek egy példányát a szerzodés aláírására között 3: eladó, vevo és szállító, amely tartalmazza ezt az információt.
  3)Megkezdéséhez a hajózási kocsim kell, hogy egy kezdeti letétet, hogy biztosítsa a közlekedési vállalat – 50%(675.000ft)-a teljes ár 1.350.000 Ft.
  Az autót fogják szállítani az otthoni a mondás, mint 5 nap, és van, 5 nap, hogy teszteljék, és ellenorizze, hogy a szerelo.
  Ha úgy dönt, hogy vásárol meg fogják változtatni a tulajdon, és akkor kifizeti a többi fizetési számukra.
  Fogok fizetni szállítási és ha nem tetszik, akkor vissza teljes egészében, és vissza fog térni az autót én.Kapok az összes pénzt a hajózási társaság után az autó van a neved.
  Remélem érted mindent, és ha meg akarja vásárolni, kérjük, küldje el a részleteket, és küldök neked a kocsit.

  Nem küldtem pénzt, mert közben nyomozásba kezdtem…

  Mivel autót szeretnék vásárolni, ezért tovább nézegettem. Így botlottam bele egy, szintén az Apródon feladott hírdetésre: Sipőcz János Peugeot 307-est hírdet. Írtam neki. Demeterné Kovács Mária “írt” vissza, hasonló angliai problémák miatt válna meg az autótól, és a szállítócég uship … Ezt a hírdetést viszont megtaláltam a Használtautó.hu-n. Pár százezerrel drágábban hírdetik…
  Tehát megint kamu…!!!! Tehát, ha csak e-mailcím van megadva, már felmerül a gyanú!!!!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Jó napot,

  Sajnálom a néhai választ az e-mail, de én nagyon-nagyon elfoglalt a munkám a
  elmúlt 2 hétben.
  Van egy e-mailt, hogy érdekl dik az autóm, még mindig érdekel?
  Az autó még mindig eladó!
  Kérjük, válaszoljon az angol, mert a magyar nem olyan jó, és mi fog folytatni ezt a vitát.
  Várja a választ!
  Szívélyes üdvözlettel,

  Érdekli?

  Üdvözlettel,
  Markos Weber

  ——————————————————————————–
  Date: Mon, 21 Jan 2013 22:31:14 +0100
  From: mindegyki@upcmail.hu

  Subject: Toyota Prius Plus Hibrid Hibrid 1 798 cm³; 2011

  Tisztelt Hirdető!
  Egy felhasználónk figyelmét felkeltette az Ön hirdetése!

  Hirdetés címe: Toyota Prius Plus Hibrid Hibrid 1 798 cm³; 2011
  Hirdetés azonosítója: 44064949
  Rovat: Használt autó, jármű -> Személyautó
  Hirdetés részletei: http://expressz.hu/44064949/
  Feladás dátuma: 2012-11-29 15:43:54

  A Felhasználó üzenete: T hirdető Jó az ár amit kiirt ? Üdv
  Érdeklődő elérhetősége: mindegyki@upcmail.hu

  Köszönjük, hogy hirdetéshez az Expressz.hu oldalt választotta!

  Ha Ön megválaszolja ezt az e-mailt, a feladó megismeri az Ön e-mail címét.
  Felhívjuk figyelmét, hogy az expressz.hu nem ellenőrizni a küldő által megadott e-mail valódiságát.

  Ékezetes bill. külföldön…

  Gyenge ez a Markos…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves Károsultak!

  AZ RTL Klub Fókusz című műsorától írok Önöknek. Néhány napja egyik kollegánk is belefutott két különböző autónál Hunor Jánosba és gyanús volt neki a történet. Megtaláltuk ezt a fórumot és úgy döntöttem készítenék egy riportot erről az autós csalásról. Elsősorban károsultak keresnék (például ZoolykA-t) akik megszólalnának az ügyben, elmondanák (akár arc és név nélkül) hogy tőlük mennyit csaltak el és hogyan. De olyanok is jelentkezhetnek, akik kaptak ilyen email, végül gyanakodtak és nem küldtek pénzt. Kérem írjanak nekem a hubai.antal@rtlklub.hu. Ha felhívjuk az emberek figyelmét erre a csalási formára, talán kevesebb vásárlót tudnak átverni.

  Köszönettel:

  Hubai Antal
  szerkesztő-riporter

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves Károsultak!

  AZ RTL Klub Fókusz című műsorától írok Önöknek. Néhány napja egyik kollegánk is belefutott két különböző autónál Hunor Jánosba és gyanús volt neki a történet. Megtaláltuk ezt a fórumot és úgy döntöttem készítenék egy riportot erről az autós csalásról. Elsősorban károsultak keresnék (például ZoolykA-t) akik megszólalnának az ügyben, elmondanák (akár arc és név nélkül) hogy tőlük mennyit csaltak el és hogyan. De olyanok is jelentkezhetnek, akik kaptak ilyen email, végül gyanakodtak és nem küldtek pénzt. Kérem írjanak nekem a hubai.antal@rtlklub.hu. Ha felhívjuk az emberek figyelmét erre a csalási formára, talán kevesebb vásárlót tudnak átverni.

  Köszönettel:

  Hubai Antal
  szerkesztő-riporter

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Pár napja én is majdnem bedőltem egy Steven Farell nevezetű “úriember” hirdetésének. 1.5 -ös nissan micrat hirdet a topauto.hu-n, mindössze 369 ezer Ft-ért. A történet hasonló: M.o.-on dolgozott, vette itt ezt az autót, de visszament Angliába, és most ott van vele a kocsi. Ám sokba kerülne a regisztrációja, emiatt kínálja ilyen olcsón. Természetesen a szállítást ő fizeti, a Europe car Movers nevezetű cégen keresztül, aki előre kéri a letétet a kocsiért. Még idejében megtaláltam ezt az oldalt, így pénzt nem utaltam előre, viszont a jogsim másolatát sikerült kicsalnia. Félek vissza fog élni vele, így ezúton figyelmeztetek mindenkit, hogy ne adjon ki semmilyen információt magáról! A rendőrségi feljelentés folyamatban van!!!
  Üdv!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hunor Janos

  jan. 30. (3 napja)

  címzett: saját magam
  Helló,

  Eloször is elnézést kérek a késoi válaszért, nagyon elfoglalt voltam a munkával.
  Köszönöm érdeklodését az autóm iránt, 2003 BMW 320D TOURING (151.900
  km).A jármu ára csak 875.000 Ft.
  Nagyon jó állapotban van, és nincsenek technikai vagy mechanikai
  problémái.A motornak nincsenek hibái, az autón nincs horpadás vagy
  karcolás, és egyéb rejtett hibák. Magyarországon van bejegyezve,
  magyar számtáblákkal. Én a BP Andrew olajmezokön dolgozok,legtöbbször
  az otthonomtól távol vagyok kirendeltségen, a feleségem nem
  rendelkezik hajtási engedéllyel, ezért kénytelen vagyok eladni a
  jármuvet. Ha tényleg érdekeli, és megvannak hozzá a szükséges
  anyagiak, csak szóljon!

  Képeket a következô oldalon találsz:

  http://postimage.org/gallery/kcmh3jy/

  Üdvözlettel
  Hunor J.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hunor Janos

  jan. 30. (3 napja)

  címzett: saját magam
  Helló,

  Eloször is elnézést kérek a késoi válaszért, nagyon elfoglalt voltam a munkával.
  Köszönöm érdeklodését az autóm iránt, 2003 BMW 320D TOURING (151.900
  km).A jármu ára csak 875.000 Ft.
  Nagyon jó állapotban van, és nincsenek technikai vagy mechanikai
  problémái.A motornak nincsenek hibái, az autón nincs horpadás vagy
  karcolás, és egyéb rejtett hibák. Magyarországon van bejegyezve,
  magyar számtáblákkal. Én a BP Andrew olajmezokön dolgozok,legtöbbször
  az otthonomtól távol vagyok kirendeltségen, a feleségem nem
  rendelkezik hajtási engedéllyel, ezért kénytelen vagyok eladni a
  jármuvet. Ha tényleg érdekeli, és megvannak hozzá a szükséges
  anyagiak, csak szóljon!

  Képeket a következô oldalon találsz:

  http://postimage.org/gallery/kcmh3jy/

  Üdvözlettel
  Hunor J.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Új név, új történet, új autó, a módszer ugyanaz.
  Toyota Camry, eladó Hunor János
  Jó vásárlást mindenkinek!
  Metalbest

  Helló,

  Még egyszer tudatom, hogy az autóm tökéletes állapotban van, nincsenek technikai vagy mechanikai problémái. Nincs rajta karcolás vagy horpadás. Jelenleg az autónak magyar okmányai, valamint magyar rendszámtáblája van.
  Amint már említettem, az Északi-tengernél levo BP Andrew olajmezokön vagyok kirendeltségen, az autó jelenleg Angliában van. A tervem az volt, hogy kivegyek pár szabadnapot, autóval érkezzek, hogy találkozunk és befejezzük a tranzakciót. Az olajmezokön való nehéz munka és a projekt határideje miatt nem leszek képes autóval Magyarországra jönni.

  Ma találtam egy megoldást arra, hogyan vitelezzük ki ezt a megállapodást. Egy hivatalos cég (SENYAP TRANSPORT) szolgáltatásait fogjuk használni, ezt a szolgáltatást egy barátom már használt korábban, amikor egy motorkerékpárt vásárolt Németországból. Ok fogják irányítani a szállítást, a fizetést és az egyéb szükséges szolgáltatásokat, így a tranzakció biztonságos és zökkenomentes lesz. Mivel ebben a közegben dolgozok, kaptam egy nagyon jó árajánlatot a szállítási díjra, és én fogom fedezni a költségeket. Ezért kérem, ne aggódjon, csak az autó árát fogja fizetni, semmi egyéb szállítási díjat vagy a nevére való átíratási díjat.
  Ma már mindent elintéztem, az autó készen áll a szállításra. A szállító cég mechanikusai, valamint az ügyvédek megvizsgálták a jármuvet és a dokumentumokat, és mindent rendben találtak 100%-ban.

  Elvittem az autót a szállító céghez, amely rendszeresen végez autoszállitásokat Európa összes területén. Az autó 3-5 munkanap alatt lesz Magyarországra szállítva. A szállító cég ilyen típusú tranzakciókat Európa-szerte folyamatosan intéz. El tudják szállítani az autót, elintézik a regisztrációs okmányt, és az ön nevére való átíratást. Amint az autó megérkezik önhöz, ön letesztelheti és leellenorizheti az autót 5 napon keresztül, vagy legfeljebb 200 km-en használhatja, mielott eldönti, hogy kell az autó vagy nem. Ha nem elégedett a jármuvel, a szállító cég elviszi az autót és elszállítja Angliába a saját költségemen és teljes visszatérítést biztosit az Ön számára a helyszínen.

  Tehát, ha érdekelt abban, hogy elindítsa a tranzakciót, kérem, küldje el a következoket:
  – Teljes név
  – Szállítási cím (utca és házszám, város, irányítószám)
  – Telefonszám
  – A személyigazolvány szkennelt másolata

  Amint megkapom a részleteket, elindítom a tranzakciót. Ok elkészítik a szállítási útvonalat, a tranzakciós számlát, az eladási megállapodást és a nyilvántartási számot, így ön online ellenorizheti a szállítást.

  Amint a tranzakció elindul, a szállító cég felveszi önnel a kapcsolatot a tranzakciós adatokkal kapcsolatban, beleértve a nyomon követési számot, és minden részlettel a szállítással és a fizetéssel kapcsolatban. Ön el kell majd kezdje a kifizetést a cég felé, ahhoz, hogy megkapja a kocsit a tesztelési idoszakra.

  Az 5 napos ellenorzési idoszak alatt, ön le tudja tesztelni az autót és a dokumentumokat, és meglátja, ha megfelel az igényeinek. Ha úgy dönt, hogy megtartja, a SENYAP TRANSPORT képviseloje felveszi Önnel a kapcsolatot, és segít önnek elkészíteni a dokumentumokat, és segít az autót az Ön nevére átíratni a postahivatalba. De ha úgy dönt, hogy mégsem szeretné, akkor egy autószállító fog érkezni és ellszállitja az autót (Nem hiszem, hogy szükség lesz erre, az autó tökéletes, szeretni fogja.)

  Remélem, meg van elégedve az üzletkötési módszeremmel. Ha elfogadja a feltételeimet, tudassa velem, így el tudjuk indítani a folyamatot.
  Köszönöm az idejét és szép napot kívánok.

  Ui.: Ez az egyetlen módja annak, hogy kommunikáljunk egymással, mert nincs megengedve a mobiltelefon használata az olajplatformokon!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Új név, új történet, új autó, a módszer ugyanaz.
  Jó vásárlást mindenkinek!
  Metalbest

  Helló,

  Még egyszer tudatom, hogy az autóm tökéletes állapotban van, nincsenek technikai vagy mechanikai problémái. Nincs rajta karcolás vagy horpadás. Jelenleg az autónak magyar okmányai, valamint magyar rendszámtáblája van.
  Amint már említettem, az Északi-tengernél levo BP Andrew olajmezokön vagyok kirendeltségen, az autó jelenleg Angliában van. A tervem az volt, hogy kivegyek pár szabadnapot, autóval érkezzek, hogy találkozunk és befejezzük a tranzakciót. Az olajmezokön való nehéz munka és a projekt határideje miatt nem leszek képes autóval Magyarországra jönni.

  Ma találtam egy megoldást arra, hogyan vitelezzük ki ezt a megállapodást. Egy hivatalos cég (SENYAP TRANSPORT) szolgáltatásait fogjuk használni, ezt a szolgáltatást egy barátom már használt korábban, amikor egy motorkerékpárt vásárolt Németországból. Ok fogják irányítani a szállítást, a fizetést és az egyéb szükséges szolgáltatásokat, így a tranzakció biztonságos és zökkenomentes lesz. Mivel ebben a közegben dolgozok, kaptam egy nagyon jó árajánlatot a szállítási díjra, és én fogom fedezni a költségeket. Ezért kérem, ne aggódjon, csak az autó árát fogja fizetni, semmi egyéb szállítási díjat vagy a nevére való átíratási díjat.
  Ma már mindent elintéztem, az autó készen áll a szállításra. A szállító cég mechanikusai, valamint az ügyvédek megvizsgálták a jármuvet és a dokumentumokat, és mindent rendben találtak 100%-ban.

  Elvittem az autót a szállító céghez, amely rendszeresen végez autoszállitásokat Európa összes területén. Az autó 3-5 munkanap alatt lesz Magyarországra szállítva. A szállító cég ilyen típusú tranzakciókat Európa-szerte folyamatosan intéz. El tudják szállítani az autót, elintézik a regisztrációs okmányt, és az ön nevére való átíratást. Amint az autó megérkezik önhöz, ön letesztelheti és leellenorizheti az autót 5 napon keresztül, vagy legfeljebb 200 km-en használhatja, mielott eldönti, hogy kell az autó vagy nem. Ha nem elégedett a jármuvel, a szállító cég elviszi az autót és elszállítja Angliába a saját költségemen és teljes visszatérítést biztosit az Ön számára a helyszínen.

  Tehát, ha érdekelt abban, hogy elindítsa a tranzakciót, kérem, küldje el a következoket:
  – Teljes név
  – Szállítási cím (utca és házszám, város, irányítószám)
  – Telefonszám
  – A személyigazolvány szkennelt másolata

  Amint megkapom a részleteket, elindítom a tranzakciót. Ok elkészítik a szállítási útvonalat, a tranzakciós számlát, az eladási megállapodást és a nyilvántartási számot, így ön online ellenorizheti a szállítást.

  Amint a tranzakció elindul, a szállító cég felveszi önnel a kapcsolatot a tranzakciós adatokkal kapcsolatban, beleértve a nyomon követési számot, és minden részlettel a szállítással és a fizetéssel kapcsolatban. Ön el kell majd kezdje a kifizetést a cég felé, ahhoz, hogy megkapja a kocsit a tesztelési idoszakra.

  Az 5 napos ellenorzési idoszak alatt, ön le tudja tesztelni az autót és a dokumentumokat, és meglátja, ha megfelel az igényeinek. Ha úgy dönt, hogy megtartja, a SENYAP TRANSPORT képviseloje felveszi Önnel a kapcsolatot, és segít önnek elkészíteni a dokumentumokat, és segít az autót az Ön nevére átíratni a postahivatalba. De ha úgy dönt, hogy mégsem szeretné, akkor egy autószállító fog érkezni és ellszállitja az autót (Nem hiszem, hogy szükség lesz erre, az autó tökéletes, szeretni fogja.)

  Remélem, meg van elégedve az üzletkötési módszeremmel. Ha elfogadja a feltételeimet, tudassa velem, így el tudjuk indítani a folyamatot.
  Köszönöm az idejét és szép napot kívánok.

  Ui.: Ez az egyetlen módja annak, hogy kommunikáljunk egymással, mert nincs megengedve a mobiltelefon használata az olajplatformokon!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  üdv Rics
  Kár nem hamarabb találtam meg ezt az oldalt.
  Sajnos én is be buktam a pénzemet, be dőltem a csalóknak.Én velem még most történt, pár napja tettem feljelentést a rendőrségen.Te tettél ? Mi volt az eredménye?

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Nagyon hasznos volt a cikk. mutatnék is egy ilyen példát:
  http://www.topauto.hu/audi/a4/egyeb/hasznaltauto/1973439.htm?pgsource=searchresult&fuelname=diesel&year=2001&countyname=b%C3%A1cs-kiskun,%20kecskem%C3%A9t&price=655000&tabid=1&pictureid=4#breadcrumb
  Na röviden a sztori.Küldtem egy e-mailt (mert ahogy a cikkben is le van írva telefonszám nincs) hogy komoly vásárlási szándékkal jelentkezek.ANGOL nyelvű választ kaptam. 🙂 A sztorit mintha innen másolták volna ki.Itt dolgoztam,Angliába hazautaztam, a kocsira már nincs szükség, magyar rendszám,bal kormány stb…
  Na most nagyon kíváncsi vagyok a továbbiakra mert most elkértem a kocsi iratait és megmondtam hogy a barátom kint él és ő megszeretné nézni az autót.

  Persze jött a levél.Egy hónap múlva ér rá. ( ez valahogy az a részének tűnik, hogy utaljak majd pénzt)

  egyből észre vett hibák : 2001es Audinak van meghirdetve de a levélben 2003mas.
  nem ad választ a telefonszámra

  Túl szép, hogy igaz legyen…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én is kifogtam egyet nagyon jó árban lévő autót
  Egy makói telefonszám van megadva ami egy gumigyár fax száma 🙂

  lefordítottam amit irt az eladó természetesen angolul irt:
  a lényeg hogy nagyon szép hibátlan de még akkor vette amikor itt dolgozott magyarországon és kivitte magával de drága lepapíroztatni és ezért haza hajóztatja nekem teljesen ingyen csak a vételár 30%át fizessem ki. ha nem tetszik akkor visszahajóztatja 🙂
  Milyen rendes nem?

  Köszönöm hogy megírtátok a cikket, tanulságos volt.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Üdv! ÉN IS TALÁLTAM EGY AUTOT 2001-ÉV JÁRAT,AUDI A4 19TD 590.000FT.topautó.hu.eduard.tall@hotmail.com CÍMEN ÍRTAK VISSZA HOGY ITT DOLGOZOTT ÉS ITT VETTE AZ AUTÓT,MOST ANGLIÁBAN VAN SOK AZ ÁTÍRÁS ÉS ELSZERETNÉ ADNI,HAJÓN HAZAKÜLDI HOGY MEGNÉZZEM EGY MAKÓI KERESKEDÉSBE.EDDIG JUTOTTUNK.KB EZ IS KAMÚ.KÖSZÖNÖM HOGY MEGÍRTÁTOK KIVEL MI TÖRTÉNT. TOVÁBBI SZÉP NAPOT.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  JÓ estét!

  Apród.hu Volvo xc 90 Facelift 2006-os 2.700.000 Ft

  Szintén egy “külföldi”, James Starling.
  Ő repölőmérnökként dolgozott nálunk, nem volt ideje eladni az autót, így most Angliából akarja értékesíteni az autót.
  SC Cargo Ltd-t használja az autó fuvarozására.

  Az még nem derült ki, mennyit kellene fizetni..
  Vigyázzazok!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én ilyen levelet kaptam az illetőtől, persze csak röhögtem az egészen Carlos Oliveira néven mutatkozott be 😀 és az e-mail címe carlos_oli1980@hotmail.com.
  Csak azért másolom be, hátha segítség lenne valakinek, nehogy bedőljön nekik.

  Üdv!

  Eloször is elnézését kérem a kései válaszért, de nagyon elfoglalt
  voltam a munkában. Nem beszélek magyarul és remélem, megérti, hogy ez
  okból egy lefordított e-mailt küldök. Amennyiben beszél angolul,
  kérem, válaszoljon angolul.

  Köszönöm a iránt mutatott érdeklodését gépkocsim 2005 Volkswagen Touran 1.9 TDI Business
  (155.435 km). A kocsi ára csak 3.800 Euró.

  Az autó nagyon jó állapotban van. és nincsenek muszaki vagy mechanikai
  gondjai. A motornak nincsenek meghibásodásai, az autón nincsenek
  karcolások vagy horpadások, és nincsenek rejtett hibák.

  Az autó Magyarországon bejegyzett magyar rendszámtáblákkal.
  Magyarországon vásároltam, amikor tengerészeti mérnökként dolgoztam.
  Nem volt idom eladni a Magyarországról Nagy-Britannia való távozás
  elott, így most adom el. Jelenleg az autó London (Nagy-Britannia) van.

  Amennyiben továbbra is érdeklodik az autó iránt, biztos vagyok benne,
  hogy egyezségre tudunk jutni. Adja meg a telefonszámát, hogy meg
  tudjunk tervezni egy találkozót vagy találjunk megoldást arra, hogy
  lássuk egymást és zárjuk ezt az ügyletet.

  Az autó fényképeit az alábbi címeken nézheti meg:

  http://postimage.org/gallery/5g03uki/

  Most, ha tetszik Önnek a kocsi és meg akarja vásárolni, várok a
  döntésére, amint meghozza!

  Üdvözlettel!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Nekem Carlos Oliveira néven küldték a levelet, e-mail cím:carlos_oli1980@hotmail.com.
  Természetesen csak röhögtem egyet és hagytam az egészet!
  Azért másolom be, hátha valakin segít, nehogy bedőljön nekik!!!
  A hirdetést már törölték, nem tudtam jelenteni. Expressz.hu-n volt!!!

  Üdv!

  Eloször is elnézését kérem a kései válaszért, de nagyon elfoglalt
  voltam a munkában. Nem beszélek magyarul és remélem, megérti, hogy ez
  okból egy lefordított e-mailt küldök. Amennyiben beszél angolul,
  kérem, válaszoljon angolul.

  Köszönöm a iránt mutatott érdeklodését gépkocsim 2005 Volkswagen Touran 1.9 TDI Business
  (155.435 km). A kocsi ára csak 3.800 Euró.

  Az autó nagyon jó állapotban van. és nincsenek muszaki vagy mechanikai
  gondjai. A motornak nincsenek meghibásodásai, az autón nincsenek
  karcolások vagy horpadások, és nincsenek rejtett hibák.

  Az autó Magyarországon bejegyzett magyar rendszámtáblákkal.
  Magyarországon vásároltam, amikor tengerészeti mérnökként dolgoztam.
  Nem volt idom eladni a Magyarországról Nagy-Britannia való távozás
  elott, így most adom el. Jelenleg az autó London (Nagy-Britannia) van.

  Amennyiben továbbra is érdeklodik az autó iránt, biztos vagyok benne,
  hogy egyezségre tudunk jutni. Adja meg a telefonszámát, hogy meg
  tudjunk tervezni egy találkozót vagy találjunk megoldást arra, hogy
  lássuk egymást és zárjuk ezt az ügyletet.

  Az autó fényképeit az alábbi címeken nézheti meg:

  http://postimage.org/gallery/5g03uki/

  Most, ha tetszik Önnek a kocsi és meg akarja vásárolni, várok a
  döntésére, amint meghozza!

  Üdvözlettel!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Az illető magyar! Csak nézzétek meg, kint nincs ékezetes billentyűzet! Ha belegondoltok akkor csak itthon lehet ékezetes betűket írni! A fordító nem fordít ilyen pontosan! Illetve, egyszer ír ékezetet egyszer nem! Olvassátok el figyelmesen a leveleket amiket kaptatok! Biztos itthoni banda!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok! Én is belefutottam. Az elsőnél még nem gyanakodtam, de a másodiknál már igen és elkezdtem keresgélni. Szerencsére ráakadtam erre a cikkre! Köszönöm!

  Nekem Carlos C. és Sebastian Burger néven írtak a http://www.aprod.hu-n keresztül:

  http://aprod.hu/hirdetes/kia-ceed-ceed-1-6-crdi-lx-2009-IDyORw.html#5f6971b3;r:;s:
  http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-1-4-ecotec-edition-limousine-IDyNvz.html#5f6971b3;r:;s:

  Carlos C. carlosfamy2006@gmail.com
  17:37 (30 perce)

  Szia!

  Eloször is elnézését kérem a kései válaszért, de nagyon elfoglalt voltam a munkában. Nem beszélek magyarul és remélem, megérti, hogy ez okból egy lefordított e-mailt küldök. Amennyiben beszél angolul, kérem, válaszoljon angolul.

  Köszönöm a iránt mutatott érdeklodését gépkocsim 2009 Kia Ceed Ceed 1.6 CRDi LX (70.140 km). A kocsi ára csak 4.700 Euró.

  Az autó nagyon jó állapotban van. és nincsenek muszaki vagy mechanikai gondjai. A motornak nincsenek meghibásodásai, az autón nincsenek karcolások vagy horpadások, és nincsenek rejtett hibák.

  Az autó Magyarországon bejegyzett magyar rendszámtáblákkal. Magyarországon vásároltam, amikor tengerészeti mérnökként dolgoztam. Nem volt idom eladni a Magyarországról Görögországba való távozás elott, így most adom el. Jelenleg az autó Athénban (Görögország) van.

  Amennyiben továbbra is érdeklodik az autó iránt, biztos vagyok benne, hogy egyezségre tudunk jutni. Adja meg a telefonszámát, hogy meg tudjunk tervezni egy találkozót vagy találjunk megoldást arra, hogy lássuk egymást és zárjuk ezt az ügyletet.

  Az autó fényképeit az alábbi címeken nézheti meg:

  http://postimage.org/gallery/vmql99o/

  Most, ha tetszik Önnek a kocsi és meg akarja vásárolni, várok a döntésére, amint meghozza!

  Üdvözlettel!
  ———————————–
  Hello,

  Thank you for your interest to buy my car . First of all, the car is still for sale. I am working for ENAIR international companies (the companies offer renewable energy such as wind turbines, solar water heating…) and in July , last year , they send me in Hungary to install some wind turbines and I was forced to stay there for 5 months. During my stay in Hungary i buy this car and now I’m back in Spain, and I would like to sell it because i no longer need. I am in Madrid, Spain now and the car is with me. I pay all the costs for the delivery from Madrid to your location and i will give you 5 days for inspection before you decide whether you buy the car or not. The car has Hungary registration papers . I will pay all the delivery taxes , you just need to pay the money for the car nothing more.
  The car is in perfect condition . Aesthetically, the car is like new, there are no scratches or dents. It was never involved in accidents. If you have questions or need more pictures feel free to ask and I will do my best to help you . Wait your email .

  Thank you

  Sebastian Burger
  Works as : Inter. Consultancy Manager & CEO
  EnAir(ES)TM
  http://www.energia-minieolica.co.cc
  Zona Industrial De Villaverde
  28018 Madrid
  Spain

  The transport company will bring the car to your home address. Everything will be handled by them including the contract and the payment.
  This is how the shipping company policy works:
  First we must agree with the start of the transaction. Once this is done, the process will start. The shipping company will contact you by e-mail with the proforma invoice and the bill of sale and all the documents necessary. Also the company will request a 50% deposit before the shipping starts as a warranty for their transport.They will secure the money into a bank account and will remain so until you receive and test the car. Once you receive the car you will have up to 5-7 days to test the car and inspect the documents and after that you must decide if you want to buy the car or not. If yes you have to deposit the rest of 50% in to the shipping’s company bank account so they can close the transaction and release the funds to me.If no the shipping company will pick up the car and they will refund your deposit right away.
  To start the official transaction i will need the following details of the person who will buy the car:
  -Full name
  -Shipping address
  -Phone number
  -Copy of your passport or id
  Soon as i receive your personal details, i will go to the company and make all necesary formalities to start the official transaction. The company will get in touch with you through email with the invoice for payment,sale contract and all shipping/delivery informations.

  Thank you

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok! Én is belefutottam. Az elsőnél még nem gyanakodtam, de a másodiknál már igen és elkezdtem keresgélni. Szerencsére ráakadtam erre a cikkre! Köszönöm!

  Nekem Carlos C. és Sebastian Burger néven írtak:

  Carlos C. carlosfamy2006@gmail.com
  17:37 (30 perce)

  Szia!

  Eloször is elnézését kérem a kései válaszért, de nagyon elfoglalt voltam a munkában. Nem beszélek magyarul és remélem, megérti, hogy ez okból egy lefordított e-mailt küldök. Amennyiben beszél angolul, kérem, válaszoljon angolul.

  Köszönöm a iránt mutatott érdeklodését gépkocsim 2009 Kia Ceed Ceed 1.6 CRDi LX (70.140 km). A kocsi ára csak 4.700 Euró.

  Az autó nagyon jó állapotban van. és nincsenek muszaki vagy mechanikai gondjai. A motornak nincsenek meghibásodásai, az autón nincsenek karcolások vagy horpadások, és nincsenek rejtett hibák.

  Az autó Magyarországon bejegyzett magyar rendszámtáblákkal. Magyarországon vásároltam, amikor tengerészeti mérnökként dolgoztam. Nem volt idom eladni a Magyarországról Görögországba való távozás elott, így most adom el. Jelenleg az autó Athénban (Görögország) van.

  Amennyiben továbbra is érdeklodik az autó iránt, biztos vagyok benne, hogy egyezségre tudunk jutni. Adja meg a telefonszámát, hogy meg tudjunk tervezni egy találkozót vagy találjunk megoldást arra, hogy lássuk egymást és zárjuk ezt az ügyletet.

  Az autó fényképeit az alábbi címeken nézheti meg:

  http://postimage.org/gallery/vmql99o/

  Most, ha tetszik Önnek a kocsi és meg akarja vásárolni, várok a döntésére, amint meghozza!

  Üdvözlettel!
  ———————————–
  Hello,

  Thank you for your interest to buy my car . First of all, the car is still for sale. I am working for ENAIR international companies (the companies offer renewable energy such as wind turbines, solar water heating…) and in July , last year , they send me in Hungary to install some wind turbines and I was forced to stay there for 5 months. During my stay in Hungary i buy this car and now I’m back in Spain, and I would like to sell it because i no longer need. I am in Madrid, Spain now and the car is with me. I pay all the costs for the delivery from Madrid to your location and i will give you 5 days for inspection before you decide whether you buy the car or not. The car has Hungary registration papers . I will pay all the delivery taxes , you just need to pay the money for the car nothing more.
  The car is in perfect condition . Aesthetically, the car is like new, there are no scratches or dents. It was never involved in accidents. If you have questions or need more pictures feel free to ask and I will do my best to help you . Wait your email .

  Thank you

  Sebastian Burger
  Works as : Inter. Consultancy Manager & CEO
  EnAir(ES)TM
  http://www.energia-minieolica.co.cc
  Zona Industrial De Villaverde
  28018 Madrid
  Spain

  The transport company will bring the car to your home address. Everything will be handled by them including the contract and the payment.
  This is how the shipping company policy works:
  First we must agree with the start of the transaction. Once this is done, the process will start. The shipping company will contact you by e-mail with the proforma invoice and the bill of sale and all the documents necessary. Also the company will request a 50% deposit before the shipping starts as a warranty for their transport.They will secure the money into a bank account and will remain so until you receive and test the car. Once you receive the car you will have up to 5-7 days to test the car and inspect the documents and after that you must decide if you want to buy the car or not. If yes you have to deposit the rest of 50% in to the shipping’s company bank account so they can close the transaction and release the funds to me.If no the shipping company will pick up the car and they will refund your deposit right away.
  To start the official transaction i will need the following details of the person who will buy the car:
  -Full name
  -Shipping address
  -Phone number
  -Copy of your passport or id
  Soon as i receive your personal details, i will go to the company and make all necesary formalities to start the official transaction. The company will get in touch with you through email with the invoice for payment,sale contract and all shipping/delivery informations.

  Thank you

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  http://aprod.hu/hirdetes/ford-focus-traveller-trend-1-6-tdci-dpf-kombi-IDyMSB.html

  Azért találtam ide, mert az eladó e-mail címét itt megtaláltam a hozzászólásokban.

  Itt a levél, ha valaki más keres google-val, meglegyen neki is.
  Amúgy a feladó IP címe romániai.

  X-Originating-IP: [82.137.11.28]
  From: hans robertsen

  Helló
  Köszönjük, hogy érdeklődik a kocsim. A jármű nincs külső sérülés, és nem mechanikai problémák. Az ár magában foglalja a helyes és minden adót. Dolgoztam Budapesten az elmúlt évben, és vettem egy autót onnan. Épp most fejeztem be a projektbe, és hazajöttem. Az autó most Belfastban, Észak-Írország.Megpróbáltam eladni az autót itt, de úgy tűnik, senki nem érdeklődöm vásárlással is (a regisztráció drága itt).Én képes az autó, hogy a címet nélkül extra költség az Ön részéről. Kérem, írjon nekem, ha még érdekel.
  köszönöm
  Ui: írj angolul, ha tudsz!
  —————————————————-
  Hans RobertsenInter. Consultancy Manager @ ReGen(NI)TUnit 22 Somerton Industrial ParkBT3 9JB, BelfastNorthern Ireland

  Date: Wed, 3 Oct 2012 14:55:56 +0200
  To: cara.tita@hotmail.com
  From: noreply@aprod.hu
  Subject: Új üzeneted érkezett az Apródon: Ford Focus Traveller Trend 1,6 TDCi DPF Kombi

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Ezt a cikk frissítésében is leírtam: Amíg szeretnének az emberek jól járni, álmodozni, azt hiszik, hogy megvehetnek egy 4-8 vagy akár 12 éves autót karcolások és kisebb hibák nélkül, ráadásul olcsón, addig lesznek, akik ezt ki is használják.
  Semmi nincs ingyen, vagy olcsóbban, mint amennyit és, mindennek meg kell fizetni az árát. A hiszékenységnek is.

  Nem csak autós csalások vannak, hanem műszaki cikkekkel is trükköznek. Ha valaki eredetileg 100 000 forintos új mobilt hirdet meg 70 000 forintos áron garanciával, emellett szintén külföldi, az is gyanús.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Van egy másik “kedves” eladó is. Lent vannak a levelei Ő Philip Balmer néven fut és nekem a philipbalmer@rocketmail.com címről írogatott valamint a 00447855878535 számról hívott. Az Apródon hirdetett egy SKODA Fabia-t, amit azóta az üzemeltető le is vett a csalás bejelentését követően. Egy Autohan Limited nevű cégen keresztül küldte volna a kocsit valamin a Barclays Bank volt megadva mint számlavezető. Természetesen a megadott címek mind hamisak a papírokon. Saját címének a 82 Turner Road Colchester Essex CO 45 JY andta meg, amin egy gázszolgáltató van. Az Autohan Limited elvileg Potter Mews CO 45 JG található, ahol a google szerint kertváros van.

  1. üzenet
  Sajnálom a néhai választ az e-mail, de én nagyon-nagyon elfoglalt a munkám a
  elmúlt 2 hétben.
  Van egy e-mailt, hogy érdekl dik az autóm, még mindig érdekel?
  Az autó még mindig eladó!
  Kérjük, válaszoljon az angol, mert a magyar nem olyan jó, és mi fog folytatni ezt a vitát.
  Várja a választ!
  Szívélyes üdvözlettel,
  2. üzenet:
  hello,
  Thank you for your reply .. I’m Located in Colchester . I used the car in Hungary (the car have Hungarian papers), but the taxes here are very large, so I am not able to register. I worked for my company in Hungary , but now I’m back home. I tried to sell it here, but no one wanted it. Someone advised me to sell it on the continent because it is still easier and Hungarian papers.
  The price is 1.000.000 HUF , including the car traffic to your address , and if you are still interested to buy it please let me know .The car is running in very good condition with no damage, accidents or scratch no need for repairs is of course in perfect condition inside and out and the condition of the engine is perfect.As it is seen in the picture the car in very good condition and can not damage. I will wait your answer and if you have any questions, please ask me
  3.üzenet:
  Hello,
  The car is in Colchester United Kingdom but is registered in Hungary and all documents are original Hungarian . If you want to buy the car, I can send the car , at your address with a shipping company . The car will arrive at your home in 5-7 days. I will pay all shipping costs until to your adress .You must transfer the money (1.000.000 HUF ) in the bank account of the company and the money remain in custody of them until you accept the car and signate the contract . This company can see and check he car before purchase . You have 5-7 days and 500 km for test and inspect the car .
  In the time of the exam you can bring it to a mechanic in your town and check all mechanical .
  It is, as it is:
  -First if you accept this all conditions i need your details : full name, full adress , tell number copy with your ID to confirm your details .
  -then i go to company with your details and i pay all tax for deliver
  -company send you the confirmations (Contrac and Invoice ) with all details (payment, bank account etc)
  -Afer you see the confirmations you have 48 hours to transfer the money in their account bank
  -when the company receive your scanned paper with confirm the transfer (1.000.000 HUF) the car going to your address and arrive in 4-5 days working
  -after you receive the car to your address you have 5-7 days and 500 km to inspect the car
  -after test you have a decision , Yes i want to buy the car ,and you signate the contract and the car is yours !or No i don’t like the car and the company return the money in your account bank or in hand and the car come beck on my cost !
  Philip Balmer

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Annyira örülök, hogy rákerestem a szállítmányozó cégre, és 6. találatként kidobta ezt a kis cikket.
  Már kezdtem hinni ennek a CARLOS C. (mellyfam2010@gmail.com) nevű alaknak. Előre mondjuk semmiképp sem utaltunk volna.
  Szerencsére csak eddig jutottunk el a levelezésben:

  “Üdvözlom!

  Még egyszer, azt tudnod kell, hogy az autó tökéletes állapotban van, nincs technikai vagy mechanikai problémája. Nincs rajta karcolás vagy horpadás. E pillanatban az autónak magyar forgalmi engedélye és magyar rendszámtáblája van.

  Mint már elmondtam, az autó most Athénban van, Görögországban. Az volt a tervem, hogy kiveszek pár szabad napot és eljövök az autóval és találkozom veled hogy befejezzük a tranzakciót. De mivel nehéz Görögországban dolgozni (pénzügyi válság) és a projektem határideje miatt nem tudok Magyarországra menni az autóval.

  Ma már találtam egy megoldást számunkra, hogy befejezhessük ezt az üzletet. Egy profi cég (T-LM LTD) szolgáltatásait fogjuk igénybe venni, amelyet már egy barátom használt ezelõtt, amikor vett egy motorbiciklit Németországból. Õk fogják intézni a szállítást, fizetést és minden más szükséges szolgáltatást, hogy a tranzakció biztonságos és sima lehessen. Mivel tenger mérnöki területen dolgozom egy nagyon jó árat kaptam a hozzád való szállításra és én fogom állni a költséget. Tehát kérlek ne aggódj, te csak az autó árát fogod fizetni, nem más adókat vagy a regisztrációt.

  Ma már mindent elrendeztem és az autó fel van készítve a szállításra. A szállító cég szerelõi az ügyvédekkel együtt leellenõrizték a jármuvet és a dokumentumokat és minden 100 százalékosan rendben volt.

  Elvittem az autót a szállító céghez, amely rendszeresen szállít autókat Európa összes területére. Az autó 3-5 munkanapon belül érkezik majd meg Magyarországra. A szállító cég ilyen tranzakciókat bonyolít le egész Európán keresztül egyfolytában. Õk tudják kézbesíteni az autót és a forgalmi engedély a te nevedre való átírását is el tudják intézni. Amint megérkezik hozzád az autó lesz hét napod, hogy kipróbáld és ellenõrizd mielõtt eldöntöd, hogy megtartod e vagy sem. Ha nem vagy megelégedve az áruval, a szállító cég fel fogja venni az autót és vissza fogja szállítani Görögországba, az én költségemen és azonnal csinál majd egy visszatéritést.

  Ha érdekel, hogy elkezdjük a tranzakciót kérlek küldd el a:

  – Teljes nevedet
  – Kézbesítési címet (utca, házszám, város, irányítószám)
  – Telefon számod
  – Beszkennelt személyi azonosító

  Amint megkapom az adataidat el fogom kezdeni a tranzakciót. Õk fogják elõkészíteni a szállítási útvonalat, a tranzakció számláját, egy követési számot, hogy online is tudd ellenõrizni a szállítást.

  Amint elkezdõdik a tranzakció a szállító cég kapcsolatba lép veled és meg fogják mondani a tranzakció információit a követési számot beleértve, és minden más adatot is a szállításról és a fizetésrõl.

  A hét napig tartó ellenõrzési idõszak alatt kipróbálhatod az autót és a dokumentumokat és megláthatod, hogy megfelel e a szükségleteidnek. Ha úgy döntesz, hogy megtartod T-LM LTD cég képviselõje kapcsolatba lép majd veled és segít majd a dokumentumok elõkészítésében és az autó tulajdonjogának az átruházásában a postán. De ha úgy döntesz, hogy nem tartod meg az autót, akkor egy autó szállító fog megérkezni hozzád egy héten belül és fel fogja venni az autót (nem hiszem, hogy erre szükség lesz, az autó tökéletes, szeretni fogod).

  Remélem meg vagy elégedve azzal ahogy én üzletelek. Ha el fogod fogadni a feltételeimet tudasd velem, hogy el tudjuk kezdeni az eljárást.

  Köszönöm az idõdet és szép napot kívánok.

  Carlos C.”

  Természetesen megy a jelentés az apród.hu-ra!
  Az autó linkje:

  http://aprod.hu/hirdetes/2007-audi-a4-2-0-tdi-quattro-s-line-sport-IDsieQ.html

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Éppen egy ilyen “üzletkötéssel” kapcsolatban levelezek valakivel angliából (vagy kitudja honnan).
  Ha valakinek folyamatban lévő nyomozása van és használni tudnák a levelező “partneremet” a csalás felgöngyölítésében az írjon ide: szaboleslee@freemail.hu

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Helló!

  Megküldeném az autó felülvizsgálati könyvei és iratait. Ezek mindegyike a szállító társaság megõrzésében van, az autóval együtt egy konténerbe zárva.
  A szállítási költségeket én állom, így nem kell aggódnia e miatt. Az autó tökéletes állapotban van, sohasem bántam rosszul vele, munkába járásra és bevásárolni használtam.

  Az ügylet megkezdésekor a kézbesítõ cég harmadik félként jár el mindkettõnk felé (feltétel teljesüléséhez kötött szolgáltatás). Tájékoztatják a szállítás és a fizetés minden részletérõl. A fizetés egy az Ön számára biztonságos módon történik, ez egy nyomon követhetõ módszer (a cég saját bankszámláján), nem Western Union vagy más hasonló. Már ezelõtt is használtam ezt a szolgáltatást és minden rendben volt. Csak azután kapom meg a pénzt a bankszámlámra, ha úgy dönt, megvásárolja az autót és átveszi a nevére. Amennyiben nem tartja meg az autót, az összes pénz visszautalásra kerül a számlájára és a cég visszaveszi az autót, ami visszaszállításra kerül Görögország. Azért vállalom be ezt a kockázatot, mert több mint 100 %-ra biztos vagyok abban, hogy Önnek tetszeni fog az autó és meg fogja tartani.

  Az autó tökéletes állapotban van, ahogy a fényképeken is látszik. Mielõtt teljesítené a kifizetést a szállító társaság felé, megküldik Önnek a tranzakció számláját, a nyomon követési számot és a tranzakció szerzõdését, hogy online ellenõrizni tudja a tranzakció állapotát. Na, most, ha meg szeretné kötni az ügyletet és elfogadja a feltételeket, kérem, küldje el nekem a következõket:

  – Teljes név:
  – Szállítási cím:
  – Város:
  – Irányítószám:
  – Telefonszám:
  – Beszkennelt személyi azonosító

  Üdvözlettel!

  Ui: Csatoltam néhány fotót a családomról, valamint az útlevelem.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Carlos C

  Helló!

  Megküldeném az autó felülvizsgálati könyvei és iratait. Ezek mindegyike a szállító társaság megõrzésében van, az autóval együtt egy konténerbe zárva.
  A szállítási költségeket én állom, így nem kell aggódnia e miatt. Az autó tökéletes állapotban van, sohasem bántam rosszul vele, munkába járásra és bevásárolni használtam.

  Az ügylet megkezdésekor a kézbesítõ cég harmadik félként jár el mindkettõnk felé (feltétel teljesüléséhez kötött szolgáltatás). Tájékoztatják a szállítás és a fizetés minden részletérõl. A fizetés egy az Ön számára biztonságos módon történik, ez egy nyomon követhetõ módszer (a cég saját bankszámláján), nem Western Union vagy más hasonló. Már ezelõtt is használtam ezt a szolgáltatást és minden rendben volt. Csak azután kapom meg a pénzt a bankszámlámra, ha úgy dönt, megvásárolja az autót és átveszi a nevére. Amennyiben nem tartja meg az autót, az összes pénz visszautalásra kerül a számlájára és a cég visszaveszi az autót, ami visszaszállításra kerül Görögország. Azért vállalom be ezt a kockázatot, mert több mint 100 %-ra biztos vagyok abban, hogy Önnek tetszeni fog az autó és meg fogja tartani.

  Az autó tökéletes állapotban van, ahogy a fényképeken is látszik. Mielõtt teljesítené a kifizetést a szállító társaság felé, megküldik Önnek a tranzakció számláját, a nyomon követési számot és a tranzakció szerzõdését, hogy online ellenõrizni tudja a tranzakció állapotát. Na, most, ha meg szeretné kötni az ügyletet és elfogadja a feltételeket, kérem, küldje el nekem a következõket:

  – Teljes név:
  – Szállítási cím:
  – Város:
  – Irányítószám:
  – Telefonszám:
  – Beszkennelt személyi azonosító

  Üdvözlettel!

  Ui: Csatoltam néhány fotót a családomról, valamint az útlevelem.
  6 melléklet

  Itt tartunk most.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok,
  Sajnos én balek is beleestem a csapdába.
  Szinte biztos, hogy ugyan az a csapat minden esetben. Én már álnéven is levelezek Jerko Lumppal.
  Transportwelt24 a szállító cég és WestUnion átutalás valakinek a nevére.
  Rendőrségen feljelentés megtörtént.
  IP címük alapján USA beliek.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Autóvásárlás előtt állok, így én is böngészem a különböző internetes oldalakat. Találtam is az expressz.hu oldalon egy csábító ajánlatot. Mitzubishi Colt 1.5 DI-D 2008-as 800.000 ft-ért. Írtam az illetőnek és válaszolt is nekem egy Kt.Allen nevű valaki angolul. A szokásos már lentebb lévő story-val jött elő. Itt dolgozott Győrben, vissza költözött Londonba, sokba kerül az autó honosítása, stb. Kérte a nevemet, címemet. Válaszul kértem rendszámot, motor számot, alváz számot. Erre is válaszolt, csak nem küldte el az adatokat. helyette megnyugtatott, hogy minden oké lesz, az utót átadja a szállítmányozó társaságnak, és ha már konténerben van az autó, akkor kell majd a társaságnak küldenem a 30%-ot. Mondtam neki oké, rendben van. Másnap jött a levél ismét, hogy minden rendben, az autó már konténerben van és kb 20 perc múlva fogok kapni leveleket a szállítmányozó társaságtól. Jöttek is a levelek, sőt még olyan is, amiben figyelmeztetnek, hogy a SPAM-ek között is lesz egy, azt is nézzem meg (?). Örültem neki, végre van már egy társaság név is. TransportWell24 Ltd. Utánanéztem és láss csodát! Tele velük az internet, sok-sok csalás és trükk. Profin elküldték nekem a számlákat, behajózási papírokat, kódokat, hogy nyomon tudjam követni a szállítmányt , valamint az is, hogy 240.000 ft-ot fizessek be a Western Union-on keresztül az egyik alkalmazottjuk nevére, aki nem azonos az eladóval. Hát ez is érdekes volt. A mai világban egy ekkora cég csak PayPall-en keresztül utal és fogad pénzt. Ismét artam az eladónak, hogy köszi, megvan minden, de elfelejtette elküldeni a rendszámot és a kért adatokat. Ismét válaszolt, elnézést kért, hogy “elfelejtette” és küldött rendszámot, meg mindent amit kértem. Egy a bibi, hogy ezek se stimmelnek. Ha valaki egy picit is jártas a rendszámokban, kb tudja mikori az autó. Viszont ha nem is jártas, ettől függetlenül is le tudja ellenőrizni, erre is megvan a mód és lehetőség. Szóval a rendszám szerint tényleg egy Mitzubishi Colt rendszáma, csak az alvázszám már nem stimmel, továbbá az autó nem győri, hanem budapesti. Ismét írtam az eladónak, hogy küldjön nekem egy másik alvázszámot, mert ez nem jó 🙂 Eddig jutottunk el. Természetesen nem fogok fizetni, tudom, hogy egy csalás az egész, de úgy gondolom, most akkor én is szórakozok egy kicsit velük. Egy másik e-mail címről és más névvel újra érdeklődtem a nekem eladott autó után és arra is ugyanazok a szövegek jöttek. Erre a címre is ugyanúgy eladja nekem az illető az autót, ami nincs is nála. Közben az expressz.hu-nak is írtam és leszedték a hirdetést. A másik e-mail címemmel pedig érdeklődök az eladónál, hogy ugyan mi történt, mert nem látom a hirdetést, csak nincs valami gond? 🙂
  Hát így állunk 🙂 Nagyon vigyázni kell. Azóta nagyon résen vagyok. Ma is találtam egy ugyanilyen autót, csak nem bordót, hanem feketét. A hirdetés szövege tele van hibával, aki tud magyarul, kiszúrja, hogy valamelyik fordítóval konvertálta át a szöveget magyarra.
  Vigyázat a netes vásrlással: csak PayPall-en keresztül utaljunk, csak utólag és előre kérjük el az összes adatot amire szükségünk van ahhoz, hogy bebizonyosodjunk arról, hogy nem csalássorozatról van szó!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Carlos C. hírdet a jófogás.hu-n egy 2005 Volskwagen polo 1.4 -est 485 ezerért.Az autó szokás szerint külföldön van ! VIGYÁZZATOK CSALÓ!!!!!!!!!!!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  helo. én most futottam bele 2 ilyen hirdetésbe, mindkettöt az expressen hirdetik. az egyik egy bmw318, a másik is bmw, de az 320d. kerüljék el ezeket.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Egyre jobban felháborít ez az egész. Még mindig autót keresek, most a Ford Fiesták közt akadtam egy újabb gyöngyszemre. vagyis kettőre, az egyikre már jött is a szokásos levél, ezúttal Dániából…

  hans.robertsen@hotmail.com
  Hello,

  Thank you for your interest in my car.

  First of all, the car is still for sale. I am for ENAIR companies (the companies offer renewable energy such as wind turbines, solar water heating …) and in August of last year, she works to send me in Hungary to install more wind turbines and I was forced to stay there for 5 months. During my stay in Hungary i buy this car and now I’m back in the Denmark, and I would like to sell it because I no longer need.
  I am in Denmark, and the car with me, but that is not a problem because I have all expenses paid for the delivery of Denmark to your location and you have 5 days for inspection before you decide whether you buy the car or not. The car registration certificate from Hungary.
  I will pay all taxes, delivery, you just need the money for the car, nothing more.
  The car is in perfect condition. Aesthetically, the car is like new, there are no scratches or dents. Involved have never been in accidents, optimal mechanical.
  If you have questions or need more pictures ,Feel free to ask and I will do my best to help you with the best of my knowledge and belief.
  If you are interested reply me with your name and address (for purchase) and your phone number and I will call you to give you all the details that you you need. Damage free, no scratch, like new.

  Thank you

  Azt nem értem, miért nem tesz ezek ellen valaki valamit???
  ha jött a válasz a másikra, azt is felrakom, aki tudja kerülje el a bajt!

  a korábbiakat én is levetettem, az expresszre többször rá kell szólni, akkor reagálnak :o(

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Örülök, hogy segíthettem másoknak! :)) Vigyázzunk egymásra!
  Én a konkrét hirdetésben a HIBÁS hirdetésre kattintva néhány észrevételt írtam az Expressznek, s másnapra a hirdetés törlődött.
  Üdv: AB

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Azért regisztráltam erre az oldalra,mert én is belefutottam a noci által említett carlosbe.A levél szó szerint ugyanez. Nekem egy audit akart eladni (töredék áron).Mikor kértem képeket,amin látszik a rendszám,és a forgalmi másolatát,meg az iratait,akkor küldött képed a “családjáról”, meg egy útlevelet, ami azért vicces,mert a storyja alapján görög,azonban az útlevél portugál….
  Az emailcím ugyanaz,mint az alattam lévőbe!De az a vicc,hogy egy másik oldalon is megtaláltam, ahol szintén ezt az autót hírdeti, és egy freemailes cím van megadva neki, de a válasz már erről a gmailosról érkezik.A levelekkel nem sokat bajlódik ezek szerint,mert én szó szerint ugyanezeket kaptam. Amint ráköttem feljelentettem az expressz oldalon, az apródon,és a vaterán is,de sehonnan nem vették le azóta se.
  Felháborítónak tartom,hogy már 2 éve űzheti a sportját rendületlenül,és nem tesznek semmit a hatóságok!!!!!
  Annyira kellemes a modora,hogyha valaki tényleg jóhiszemű,simán elhiszi a történetét…belegondolni is szörnyű,hányan reagálhattak,vagy akár utalhattak már neki….

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Mi frissiben futottunk bele ebbe, jó hogy ezt a cikket megtalálta egy barátnőm, így még időben kiszálltunk:

  http://vateraauto.hu/hirdetes/2003-volkswagen-golf-16-ocean-IDnK0M.html

  levelezés, szöveg kb. mint ezek itt az első:

  email cím: Carlos C maddicfam32@gmail.com

  Üdv!

  Eloször is elnézését kérem a kései válaszért, de nagyon elfoglalt
  voltam a munkában. Nem beszélek magyarul és remélem, megérti, hogy ez
  okból egy lefordított e-mailt küldök. Amennyiben beszél angolul,
  kérem, válaszoljon angolul.

  Köszönöm a iránt mutatott érdeklodését gépkocsim 2003 VOLKSWAGEN GOLF
  1.6 OCEAN (125.720 km). A kocsi ára csak 1.700 Euró.

  Az autó nagyon jó állapotban van. és nincsenek muszaki vagy mechanikai
  gondjai. A motornak nincsenek meghibásodásai, az autón nincsenek
  karcolások vagy horpadások, és nincsenek rejtett hibák.

  Az autó Magyarországon bejegyzett magyar rendszámtáblákkal.
  Magyarországon vásároltam, amikor tengerészeti mérnökként dolgoztam.
  Nem volt idom eladni a Magyarországról Görögországba való távozás
  elott, így most adom el. Jelenleg az autó Athénban (Görögország) van.

  Amennyiben továbbra is érdeklodik az autó iránt, biztos vagyok benne,
  hogy egyezségre tudunk jutni. Adja meg a telefonszámát, hogy meg
  tudjunk tervezni egy találkozót vagy találjunk megoldást arra, hogy
  lássuk egymást és zárjuk ezt az ügyletet.

  Az autó fényképeit az alábbi címeken nézheti meg:

  http://postimage.org/gallery/12neg6b4/

  Most, ha tetszik Önnek a kocsi és meg akarja vásárolni, várok a
  döntésére, amint meghozza!

  Üdvözlettel!

  második levél:

  Hello,

  Once again you should know that my car is in a perfect condition, it has no technical or mechanical problems. It has no scratches or dents. In this moment the car has hungarian registration papers and hungarian license plates numbers.

  As I already explained the car it is now in Athens, Greece. My plan was to take couple of free days and come with the car and meet you to finish the transaction. Because of the hard time workig in Greece (financial crisis) and deadline for my project I will not be able to come with the car to Hungary.

  Today I already find a solution for us to finish this deal. We will use the services of a professional company (T-LM LTD) which a friend of mine already used before, when he bought a motorcycle from Germany. They will handle the transport, payment and all the other necessary services, so the transaction can be safe and smoothly. Since I work in domain of marine engineering I got a very good price for the cost of the transport to you and I will covered the cost. So please don`t worry you will pay only the price of the car, not other taxes for transport or registration.

  I already take care of everything today and the car it is prepared for delivery. The mechanics of the delivery company, along with the lawyers, inspected the vehicle and documents and everything was 100% in order.

  I have taken the car to delivery company which makes regular car transports to all Europe’s territory. The car will be delivered to Hungary in 3-5 working days. The delivery company handles all this kind of transaction across Europe all the time. They can deliver the car and they can also handle registration document transfer to your name. Once the car arrives to you, you will be able to test and verify the car for 7 days before deciding to keep the car or not. If you are not satisfied with the merchandise, the delivery company will pick up the car and deliver it to Greece on my own costs and will make a refund to you on the spot.

  So if you interested to start the transaction please send me your:

  – Complete Name
  – Delivery Address (street and number, city, zip code)
  – Phone Number

  As soon as I receive your details I will sart the transaction. They will prepare the delivery route, transaction invoice, a tracking number so you can verify the transport online.

  As soon as the transaction will start you will be contacted by the delivery company with the transaction information’s including the tracking number and all details about delivery and payment.

  During the 7 days verification period you can test the car and documents and see if it fits your needs. If you decide to keep it, T-LM LTD representative will contact you and will help you to prepare the documents and to transfer the property of the car under your name at the post office. But if you decide not to keep the car, a car carrier will arrive to you in one week time and will pick up the car (I don’t think will be necessary, the car is perfect, you’ll love it).

  I hope you are satisfied with my way of doing business. If you are going to accept my terms let me know so we can start the process.

  Thank you for your time and have a nice day.

  köszönet a cikkért, a hozzászólásokért, hogy mások megúszhatták!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én is belefutottam egy trükkös “A Mercedes” hirdetésbe a napokban.
  Ugyanaz a tartalmú levél jött emailen, mint az előttem szólónak. Londonból küldi a Mercit, nekem semmit sem kell csinálnom, csak a címem megadnom. A következő levélváltásban már arról számolt be az Illető, hogy küldi az autót, s én a szállítás megkezdésekor utaljam át az autó vételárának a 30%-át. Ekkor már kiszálltam a levelezésből.

  A “Nagylelkű Fickó”: Jacob Welt, hotmail-os címmel Londonból…

  Hello,
  As I told you in my first email now I live in London and the car it is here with me. The car is still registered in Hungary and all the papers are valid. If you really want to buy the car I can arrange a delivery to your home address in Hungary. I need just your full name and address and the car will arrive in front of your door in 3-4 days. You will receive once with the car all the documents that you need and of course two signed by me valid contracts of sale ( one in British language and one in Hungarian language) . You will have to sign the contracts also and then you can register the car on your name without any problems, because without this paper`s the shipping company will not accept to send the car.
  We will make the deal in this matter: first of all you will send me all your details for the delivery ( full name and address). As soon as I’ll receive this information’s and your acceptation to start the shipping process I’ll forward your delivery details to the shipping Company team and they will start the shipping process as soon as all the papers will be done. After all will be ready and the shipping process started I will provide you all the necessary data for you to verify that the car is in the shipping Company custody and it’s coming to your address
  ( Tracking Number, Receipt) and the shipping Company will notify you with all the details regarding the shipping and the payment. You can verify also the shipping route online. I checked a lot about a potential transaction between me and the buyer and for both safety we will use the escrow service from the shipping Company. In this way both of us will be protected and the deal will be correct. So, after you will verify that the car is in the shipping Company custody and it’s on moving to your address you will have 24 hours to make a first deposit of 30% from the total amount to the shipping Company as a guarantee for the transaction like the escrow payment plan works. An financier agent from there will handle the transaction and the money will be there in hold until the car will arrive to your address and until you will be 100% satisfied with the car. Only after this the shipping Company will release the found to me.You will have 3 days to test it or take it to an Official Service House. In the inspection period, you can test the vehicle, go with the vehicle at your local mechanic or dealer for inspection, but do not put more than 200 Km`s on it. After the test period it’s over you will have to inform me about your decision:
  A) If you decide to take the car: The Shipping Company agents have all the paperwork in hand and will help you complete the purchase and then you will send the rest of the money.
  B) If you decide do not to take the car: If you feel not satisfied with the car or it is not like i have described it you can refuse to buy it and then the delivery company will take the car back to me and you will get your money back (the deposit you have paid at the start of the transaction). Before I send the car I need a confirmation from your side that you agree with my conditions,you want to close the deal and have the money. I want you to be serious about this because I am spending money with this shipping because I can’t afford loosing this money and I will feel obligated to contact the authorities. You need to send the money to the shipping Company cashier agent in 24h after the shipping will be made.

  So, I’ll wait your e-mail as soon as possible to let me know about your decision.

  Thanks

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  ez is csaló, vw polót hirdet ,

  George Dehn
  Magyarország
  Megye Csongrád, Szeged

  Hello,
  First of all I want to tell you that the car is in perfect condition, no scratches, real km, no damage at the engine, never smoke in the car, the car have Hungary documents. I bought this car from Hungary when I worked there. I took it with me in London, England were I live and I tried to register it but for this I have to pay a lot of money. For this reason I want to sell my car back in Hungary because it is more easy for the buyer , he do not need to pay extra money for registration . I heard about this website, on the internet, and I suppose that this it’s my chance to sell the car. The car is here with me as well, but I can arrange the transport back free of charge for you using a transport company. The car is still registered in Hungary. The shipping will take 3-4 days.
  Thank you and write me back if you are interested.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én kb 2 hete találtam egy kecsegtető áru audi-t aminél sztintén ez a story volt. Mo-n dolgozott, visszament Londonba, ott drága lenne átíratni a magyar kocsit, így itthon adja el , féláron. Szállíotó cég küldi, 50%ot kell elöre utalni, 3 napon belöűül itt a kocsi, 4-5 napoig használhatom,és ha nem kell, visszaadják minden pénzem és a visszaszaállítást is állják. Hosszasan leveleztem az “angool” eladoval, kértem forgalmit is töle, és amikor megláttam rajta a rendszámot.. az a rendszám szerepel, egy másik budapesten éppen értékesítés alatt levő kocsin. Mindenben egyezik a kocsi,csak pár honap eltérés van a gyártási idönél. Ahogy erre rájöttem, nem is foglalkozom az “angol” férfival, várhatja a válaszom az adataimmal ahova küldheti a kocsit,vagy inkább nem küldi de várja a pénzem.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Mi is majdnem csapdába kerültünk. Hasonló történet, balesetben meghalt testvér, Londonba kinnt élő testvér.- 2 cimről jött válasz email angolul
  hanna.petra1966@hotmail.com
  Hello,
  I hope you understand english language, because in don’t speak hungarian…I have listed the car on this hungarian web site, because the car has hungarian documents. The owner of the car was my brother, that was student in Hungary and he died in September in a tragic motorcycle accident in London during the summer holiday. My brother had an apartment with garage rented in Hungary and the car is still there. I have a mandate from the notary recognized by the Hungarian authorities, which allows me to sell the car in my brother’s behalf, but for that i must travel again in Hungary.
  The car is like new and the pictures are recent made, I was in Hungary to meet with a person from Gyor that was interested to buy the car and he never show up to the meeting point on Ferihegy International Airport, never answered to my calls or my e-mails. I was very disappointed, because i took free days from my work, i have spent some money for this trip, for a bad joke. I hope that you are a person of good faith and if you are really interested to buy car write me back, because i don’t want to make the same mistake 2 times.
  I wait your e-mail if you are interested to buy the car to be able to fix a date when I must travel to Hungary, so that you will be able to inspect the car and to buy it if you’ll like it
  Greetings from London

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  A bátyám is majdnem becsapódott. Denis Caldwell néven angolul írt neki az illető az autóval kapcsolatba. 2004-es A3-mas Audit 940000 Ft-ért akart venni, írt neki e-mailt is és Denis úr aki persze nem is létezik és angolul válaszolt neki. Több héten keresztül e-maileztek angolul, és azt állította Denis, hogy küldi az autót egy szállító céggel ( persze a szállítási költség őt terheli), de előre kellett volna átutalni neki a vételár 30%-át. A bátyám elkérte az autó rendszámát, és a forgalmi engedély számát, hogy az okmány irodába megnézhesse, tényleg létezik-e az autó, és nem-e körözik.De csak a rendszámát adta meg, így nem derült ki ki a tulajdonos.Innentől kezdve teljesen biztos volt benne, hogy csaló, főleg az alacsony ár miatt. Tovább húzta az agyát,de már ő sem gondolta komolyan az autó vásárlást. Kíváncsi volt mit mond az illető, ha az alacsony árból még alkudik is. A bátyám alkudott, 840000 Ft-ot ajánlott Denisnek, aki ezt minden további nélkül elgogadta, de már nem a vételár 30%-át hanem az 50%-át kellett volna előre kifizetni.Na erről ennyit… 100%, hogy csaló. Még jó,hogy időbe megtaláltam ezt az oldalt!
  Remélem nem csapódnak be többen, nem kívánom ezt senkinek! 🙂

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Az a nagy helyzet, hogy a mi ügyünket is lezárták. Pont úgy, ahogy azt elképzeltük “ismeretlen elkövető”. Lehet elmegyek nyomozónak, ha csak ennyi a dolgom. Már a feljelentésnél lehetett látni az érdektelenséget a fejükön. A dokumentumokat meg lehet tekinteni, ha illetéket fizetek. Én nem fizetek senkinek semmiért. Felejteni akarunk. De azért kíváncsi lennék, hogy arra vették e a fáradtságot, hogy felvegyék a kapcsolatot az ír rendőrséggel. Őszintén szólva kétlem…
  Nagy lecke volt.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Na persze… Eszébe ne jusson senkinek pénzt küldetni a saját nevére majd a bizonylatot átküldeni scannelve!

  Íme a következő levél:

  Hello,
  Sir we have a solution. I will not ask you any money in advance. You must find the
  nearest Western Union office and you will ask your best friend or a
  relative of yours ( husband/wife , brother/sister ) to send you an amount
  of 20% of the total amount. Your relative or your friend will be the sender and the
  receiver is you in London UK address because the car is located here ) . After that you have
  to send me the scanned paper of the transfer . Like this i can call to
  Western Union or check on their web page to verify and see that you are
  a trust buyer , and also you have 100 % control on your money because
  the money will be available on your name and only you can pick up the
  money .
  send like this and send to us your paper scanned and everything will be ok.
  Thank you

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  ez a két hirdetés is kamu:
  http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-25424351/?utm_source=System%2BNotification&utm_medium=email&utm_campaign=ContactAdvertiserEmail

  http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-25424351/?utm_source=System%2BNotification&utm_medium=email&utm_campaign=ContactAdvertiserEmail

  Az egyik a hazatért külföldi, a másik a motorbalesetben meghalt testvér sztorijával jött… Gyanús volt, és persze túl szép, hogy igaz legyen az ár (na meg az egyik képen generalis matricával a háttérben, autó külföldön, aha…), úgyhogy a két “eladó” mailcímére rákeresve találtam erre a cikkre. Szerencse, hogy megtaláltam! Idemásolom mindkét címet, hátha másnak is segítek vele: Brad Mores [brad0morison@googlemail.com], Dam . [davi.lamask@hotmail.com]. Azóta megjött a két “ajánlat” is, http://www.fredie.t35.com című szállító céggel (mögötte egy valódinak látszó weboldallal..), a másik meg Cargo Trans, és mindenféle személyes adatot, na meg 20% előleget kérnek. Nálam ez akkor is kicsapta volna a biztosítékot, ha nem olvasom a cikket… Vigyázzon mindenki nagyon, és remélem, elkapják a csibészeket (én még hiszek a csodákban). Azért a téma megérne egy riportot a Naplóban, hadd okuljon mindenki…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Ráadásul ez a hirdető 46 darab 8cAlfát kínál eldásra!Összesen 500 darab készült,plusz a nyitottból valamennyi,de neki van 46 belőle,persze.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Üdv mindenkinek, a Török Tamás márc. 23-i hozzászólásában szereplő ALFA 8C képeit az angol “kereskedő” barátunk a mobile.de oldalról töltötte le. Összehasonlításnak itt a link:

  http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=139393839&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=25&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&pageNumber=1

  Ehhez nem is kell komment, teljesen ugyanazok a képek. Írtam neki, hogy meg szeretném venni a verdát, tájékoztasson a vásárlás feltételeiről, hátha valami ügyes trükköt még bedob, amiből esetleg a jövőben mindenki tanulhat.
  Ui: ezekben a sztorikban tényleg az a legszomorúbb, hogy a rendőrség szarik az egészre, holott a bankszámla alapján minden megerőltetés nélkül el lehetne kapni a bácsikat (vagy nénik?), amikor a pénzt felveszik, bár szerintem még a lé utazik egy pár kört a földgolyón, de azt nyomon követni a mai világban szinte gyerekjáték. A lényeg, hogy valahol egy bank (Panama, Cayman Island) pénztárában fel kell nyálazni a zsetont.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hello mindenki.Én most láttam a használtautó oldalon egy 800 km futású Alfa Romeo 8C-t,fehér,15 millióért hirdetik.15 millió!!!Egy olyan autó,ami egyébként 220000€ fölött szokott eladó lenni más oldalakon.Az eladó persze email-ben akar kommunikálni,és Nagy-Britanniában hirdetik az autót.Micsoda véletlenek.Na ez biztosan ugyanaz a csalás,amiről a cikk szól.Itt az autó linkje:http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/8c/alfa_romeo_8c-4559678

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Még egy info:

  Próbáljátok ki több e-mail címről: bármit kérdeztek az “eladótól” mindig a következő szabvány választ kapod. Olyan mindha egy “autómata” küldené a következő sorszámú választ.
  Pléldául 1 kérdés és ará érkezet válasz ( Hát közük nincs egymáshoz….):

  Mi a rendszáma az autónak és ki volt amagyarországi vásárlója, tulajdonosa? Ugye magyar még mindig és nem kapott angol rendszámot?A rendszáma és a tulajdonosa alapján a FIAT MÁRKAKERESKEDÉS nyilvántartásában megtudnám nézni a kórtörténetét az autónak. Érdekelne! Milyen évjáratú és pontos tipus jelű, mert a hirdetésben 2005 és 2006 is szerepel? Milyen adóra gondolt amit átvállal a szállítási költségen kívül? Elméletileg VÁM-ot és ADÓ-t nem kell fizetni érte. Nekem csak annyi költségem lesz mintha egy magyar állampolgártól, Magyarországon vásároltam volna?Elnézést a sok kérdésért, de biztosra akarok menni.

  Feladó: Martin Lemans nadia00nadia@gmail.com
  Tárgy: Re: Re: Re: Re: http://www.expressz.hu: Felkeltette egy látogatónk figyelmét az Ön hirdetése
  Érkezett:
  2011.02.06 19:42

  hello!
  Meg kell küldeni pénzt a cég bankszámlájára (a fizetés bankszámlára a leginkább biztonságban). Miután elküldi a fizetési, a max 3 nap kap a
  autó és az összes iratok és dokumentumok. Akkor 5 napon belül a vizsgálati és vezesse a kocsit, és azt is, hogy megvizsgálni az összes dokumentumot látni, hogy jók. Végén
  ezt az 5 napot, ha valami rossz okból nem akarja megtartani az autót, akkor lesz az összes pénzt vissza a társaság, és akkor nem kell fizetnie semmit, mert
  az összes adót és díjat fizeti meg.
  köszönöm, hogy megértsék

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hello!
  Mindenki figyelmébe ajánlom én is. Majdnem beszívtam a nagy izgalomban:
  Az üzenetek, a módszer ugyan az, csak a nevét és a céget változtatja. Én az expresz.hu-n akadtam bele. Még megteláljátok FIAT MULTIPA 515000.- HUF. Jeleztem, de nem vették le a hirdetést.

  Első e-mail:

  Feladó: Martin Lemans
  Elküldve: 2011. február 5. 22:46
  Tárgy : Re: http://www.expressz.hu: Felkeltette egy látogatónk figyelmét az Ön hirdetése
  Hello,
  A járművet még eladó ezen az áron. Ez jó állapotban van, nincs műszaki sérülés, sem karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba. Jön az összes eredeti kulcs, kézikönyvek, karbantartási könyv, téli gumik és az összes magyar dokumentumot. Az autó volt a bátyám, aki Magyarországon élt, a bátyám halt meg 3 hónappal ezelőtt egy hülye motorbalesetben . Én nagyon szomorú, a fájdalom nagyon nagy nekem, ez volt az egyetlen testvérem, és én szerettem őt nagyon. Élek az Egyesült Királyságban, Glasgow és az autó velem. Felesége adott nekem az autót eladni, mert költözött az otthonom, és nem tudja használni, hogy itt az Egyesült Királyságban, mert itt a kocsik már a kormánykerék jobb oldalán. Ő nem akar meggazdagodni a halála az én testvérem, hogy miért tettem alacsony áron . Ez a magyar modell, valamint a dokumentumok és a lemezeket, azt az összes adót fizetett, és most az összes irat és dokumentum van a nevem, ha meg akarja vásárolni, hogy nincs semmi gond, mert én küldi az autót az Ön országában és én majd fizetni a szállítási adók. További részletek várom, hogy küld nekem egy választ.
  Köszönöm!
  PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha tud angolul, hogy jobb lesz nekem.

  Második:
  hello!
  Nagyon örülök, hogy válaszolt az e-mail, és továbbra is szeretné megvásárolni az autót. Mert nem vagyunk ugyanabban az országban, és nem tudunk eleget tenni az üzletet, azt javaslom, hogy lezárja az üzletet egy hajózási társaság amit én használtam itt Glasgow-ban. A cég neve Fredie Cargo ( http://www.fredie.110mb.com ), ez egy hajózási társaság nagyon jó itt Egyesült Királyság , Én már regisztrált a szolgáltatásokat, mert én használta őket a múltban, és nagyon becsületes és biztonságos. Ön is tudja vezetni azt, vizsgáljuk meg az autó, és a papírok 5 napig, amíg nem lesz fizetni, és a társaság gondoskodni fog arról, a szállítási és az átruházás a papírok a nevét. Az emberek a cég segíteni fog, hogy regisztráljon az autót neved és segítséget nyújt a vizsgálat az autó. Ha komolyan gondolja ezt én várom, hogy lépjen kapcsolatba velem, és én majd megmondom, hogyan működik a tranzakció.

  ÉS így tovább…..még írok neki.De pár nap mulva elküldöm a k..va anyába!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok,én is idekeveredtem véletlenül,és mit ad Isten a leirt esetek ismerősek voltak,egy munkatársamnak akartak eladni egy Citroen C3üast,valamint az unokatestvéremnek egy Land Rover Freelander-t,kb.hasonló feltételek mellett.Az első esteben kicsit nyomoztunk egy hacker barátunk segitségével,és kideritettük,hogy az illető (hölgy)egy nyilvános internetklubbol irogatott nekünk.Felajánlottuk,hogy egy kinnt dolgozó ismerősünk megnézné az autót,de a hölgy egész nap dolgozik,nem ér rá megmutatni,és ez lett a gyanus.
  http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-24511642/
  http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-24618710/?utm_source=System%2BNotification&utm_medium=email&utm_campaign=ContactAdvertiserEmail
  Ezek még fennt vannak…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Köszönöm nektek, hogy leírtátok ezeket a dolgokat! Most megmenekültem egy átveréstől.

  Még levelezésben vagyok vele, húzom kicsit az agyát.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Üdv mindenkinek
  Íme egy újabb olcsó autó:
  http://www.expressz.hu/searchResults.do?s_=1&so_ns_rid=1&s_qu_contents=24448126&x=categories%3A14&x=regions%3A1
  Rém gyanúsnak tűnt a hírdetés, gondoltam szórakozzunk akkor egy kicsit, meg is kaptam én is a levelemet:
  Lucian Valos címzett: saját magam
  részletek megjelenítése 5:14 (3 órája)

  Hello,

  A járművet még eladó ezen az áron. Ez jó állapotban van, nincs műszaki sérülés, sem karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba. Jön az összes eredeti kulcs, kézikönyvek, karbantartási könyv, téli gumik és az összes magyar dokumentumot. Az autó volt a bátyám, aki Magyarországon élt, a bátyám halt meg 3 hónappal ezelőtt egy hülye motorbalesetben . Én nagyon szomorú, a fájdalom nagyon nagy nekem, ez volt az egyetlen testvérem, és én szerettem őt nagyon. Élek az Egyesült Királyságban, Glasgow és az autó velem. Felesége adott nekem az autót eladni, mert költözött az otthonom, és nem tudja használni, hogy itt az Egyesült Királyságban, mert itt a kocsik már a kormánykerék jobb oldalán. Ő nem akar meggazdagodni a halála az én testvérem, hogy miért tettem alacsony áron . Ez a magyar modell, valamint a dokumentumok és a lemezeket, azt az összes adót fizetett, és most az összes irat és dokumentum van a nevem, ha meg akarja vásárolni, hogy nincs semmi gond, mert én küldi az autót az Ön országában és én majd fizetni a szállítási adók. További részletek várom, hogy küld nekem egy választ.

  Köszönöm!

  PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha tud angolul, hogy jobb lesz nekem.
  Kerülne egyszer a kezembe egy ilyen gazember, tudom az lenne az utolsó napja amikor a kezeit mozgathatná, mert vállból esnének le külső behatásra. A rendőrség meg csak azt látja amit akar. Szép országban élünk úgy-e?
  Én voltam

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok,

  Éppen leveleztem az illetővel (aki szerintem magyar – de ez csak megérzés). Egy Ford Galaxyt hirdetett 1 Mft-ért az expresszen. Hála istennek hogy ide találtam … És részvétem azoknak, akik már csak elkésve.
  Az illető most a Medicine World címet használja valamint a steve-obrian@live.com címet. Nailly Psychological Services a cég neve, ahol dolgozik :). Aláírás: Dr. Robert & Susanne Nailly 4 Goodson Road
  Willesden NW10 9LR United Kingdom.
  A levele szerint azóta elhunyt bátyja tanult Magyarországon. Kíváncsian várom a fejleményeket. (Persze én már nem utalok – és bízom benne más sem.) Üdv: Péter

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szeretnék megosztani veletek egy “gyanús” autót./ választ még nem kaptam / AZ ” olx.hu ” hird.lapon üssétek be a Renault 206 CC-t ami újnak néz ki és 3000 euró az ára. Már két hete is láttam,de még megvan ! Ennyiért ? Ágasegyházán van,de telcsi nincs. Várom az e-mailt,majd referálok. Zoltán

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Üdv mindenkinek!
  ma 2011.01.16 kaptam meg az emlegetett levelet az expressen hirdet renault clio 1.2 2002 évj. 401000.-
  szöveg ugyan az bár felajánlotta hogy felhiv telefonon de csak agolul beszél ha segiteni tudok valakinek megszerzem a telefonszámot!!!!

  neve most: LUCIAN VALOS vagy nem valos??!!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  A legfrissebb hirdetése és a válasz ami tegnap este érkezett 01.07.-én Mindenki vígyázzon!!!!!

  Hello,

  A járművet még eladó ezen az áron. Ez jó állapotban van, nincs műszaki sérülés, sem karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba. Jön az összes eredeti kulcs, kézikönyvek, karbantartási könyv, téli gumik és az összes magyar dokumentumot. Az autó volt a bátyám, aki Magyarországon élt, a bátyám halt meg 3 hónappal ezelőtt egy hülye motorbalesetben . Én nagyon szomorú, a fájdalom nagyon nagy nekem, ez volt az egyetlen testvérem, és én szerettem őt nagyon. Élek az Egyesült Királyságban, Glasgow és az autó velem. Felesége adott nekem az autót eladni, mert költözött az otthonom, és nem tudja használni, hogy itt az Egyesült Királyságban, mert itt a kocsik már a kormánykerék jobb oldalán. Ő nem akar meggazdagodni a halála az én testvérem, hogy miért tettem alacsony áron . Ez a magyar modell, valamint a dokumentumok és a lemezeket, azt az összes adót fizetett, és most az összes irat és dokumentum van a nevem, ha meg akarja vásárolni, hogy nincs semmi gond, mert én küldi az autót az Ön országában és én majd fizetni a szállítási adók. További részletek várom, hogy küld nekem egy választ.

  Köszönöm!

  PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha tud angolul, hogy jobb lesz nekem.

  2011/1/7 Expressz.hu

  Expressz.hu Hirdetésfeladás Hirdetésfeladás Hirdetésfigyelő
  Hirdetésfeladás Hirdetéskezelés Hirdetésfigyelő
  Kedves Felhasználónk!

  szeno az Expressz.hu oldalon keresztül a következő üzenetet küldte Önnek ‘Mazda Mazda5 2,0’ című hirdetésével kapcsolatban:

  “mikor lehet megtekinteni”

  A megkeresés oka: Kérjük válasszon!

  Amennyiben válaszolni szeretne a fenti üzenetre, küldjön e-mailt a következő címre: szeno.cinege@freemail.hu

  A hirdetés adatai:

  * Cím: Mazda Mazda5 2,0
  * Hirdetés azonosító: 24169375
  * Rovat: Használt autó, jármű » Személyautó
  * Feladási idő: 2011-01-03 (23:33)
  * Lejárati idő: 2011-03-04 (23:33)
  * Ár: 510 000 Ft

  A hirdetések hatékonyabbá tételéhez, új hirdetés feladásához, kapcsolatfelvételi adatai módosításához kattintson ide! Köszönjük, hogy hirdetéséhez az Expressz.hu oldalt választotta!

  Üdvözlettel:
  Expressz.hu
  expressz@expressz.hu Az Expressz.hu adatkezelésének nyilvántartási azonosítója: 01117-0003

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hello.
  Sajnos en is beleestem decemberben 23-an egy Honda 2.2 Accordot hirdetett Martin Lebaron fel millio fizettem en bolond azota se kep se hang. Feljelentettem a szovegek a szokasosak voltak ? batyam halala stb?. Amikor a kocsit fenykepezte a lok haritoban latni a labukat 1ferfies 1 no papucsban bokan felul ero
  nadragban Feher es sotetkeknek nezem. Vogelle nincs Angliaban.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Feladó:Brad bácsi:)

  Hello újra,

  Azt fogja magyarázni most, hogy az üzlet fog működni:
  Először is fogom a kapcsolatot a cég és én is mondani, hogy a cég, hogy nekem van egy vevő így indulhat a tranzakció. Utána felvesszük Önnel a kapcsolatot a saját e-mail egy számlát, amely tartalmazza az összes ügylet részleteit. Azért, mert nem tudom, ha létezik, vagy nem azon a címen is élnek majd a szállítás, és nincs semmilyen garanciát, hogy te majd vedd fel az autót a címét, azt fogja kérni, hogy küldjön a kifizetés (teljes ár az autó), hogy bizalmukat bankszámlájára . Csak egy biztonsági intézkedése, mert problémái voltak az ügyfelekkel, nem nagyot, a pénz készen áll, vagy a teljes összeg után a szállítási és az autó visszatért az eladó és az ő terhére sokat .
  Miután elküldi a fizetési fogják ellenőrizni, és küld neked egy példányt az összes iratok és dokumentumok az autó, és max 5 napon belül az autó érkezik otthon az összes iratok és dokumentumok eredeti. Miután megkapja az autót otthon végén 5 napos vizsgálati Ha az autó nem olyan reklámozott és úgy dönt, hogy nem tartja meg a cég visszatéríti a pénzt, hogy te küldtél korábban, kérdés nélkül és a hajózás vissza az autó lesz az én gondom. Azt hiszem, ez több, mint méltányos a mindkettőnknek.
  Kérjük, vegye figyelembe, hogy kapok kifizetésre csak azután kapja az autót, és hogy minden rendben van a megállapodás szerint. Ha elfogadja az autót az emberek a cég adja a pénzt nekem.
  Ha egyetért ezekkel a feltételekkel, és megvan a pénz, küldje el nekem a teljes nevet, telefonszámot és címet, ahová az autót kell szállítani, és azt is kezdeményezi a tranzakciót a cég. Ön megkapja az összes ügylet részleteit tőlük után.
  Én fizetem az adókat és a hajózás, valamint a vállalat díjakat. Ha akarod, add nekem a telefonszámát, és én is hívni, de én is beszélni csak angolul.

  Köszönöm

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Csúcssztorim van! Minap figyelmes lettem az express.hu-n hirdetett mazda 323F-re 2002-es évjárat, benzin/gázos DITD….szóval elég sok ellentmondással 499 000Ft-ért. Milyenek vagyunk mi magyarok? Ingyen kéne a tuti! Szóval felvettem a kapcsolatot az eladóval akinek sajnos egy buta motorbalesetben meghalt a bátyja…és most ő árulja az autót, Glasgowból:) Küldjek el 500pénzt egy cégnek és idehozzák a verdát ahova kérem, ő fizet mindent:)
  És akkor kerestem rá a cégre…Delians Transport aki szállítana, így találtam meg hála Istennek ezt a cikket, hogy mint sejtettem valami turpisság van a dolog mögött mint már itthon megszokhattuk!
  A figura össze vissza ír magyarul, Brad Morison néven nyomja a maileket. Ami feltűnt, érdeklődöm folyamatosan hogy akkor benzin gáz az elírás vagy a ditd, meg hogy kinek a nevén van most a kocsi, mivel halott a tesó, végbement e a hagyaték és ki nevére került:)Nyilván a faszi ezekre nem válaszol.
  Szívesen felnyomnám ha lenne kinek meg ha lenne értelme.
  ja…most fizettem be 100 000Ft-ot a kékek számlájára, mert egy sima zebrás kereszteződésnél, semmi átkelővel, sárgán mentem, mire aláértem piros lett, nyilván videóban frankón kilassítva egyértelműen a piroson mentem át….erre van ember.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  az express. hu oldalán ismét fent vannak, és csak a mini morisokat nézem mert engem azzal csaptak be. miután az egységben az erő elvén működünk, feltudnánk venni a kapcsolatot az autónavigátor oldalán kívül is? ha ismersz másokat is akkor nekik is szólj, minél több a károsult annál nagyobb nyomóerő a rendőrségen, hogy kezdjenek valamit az üggyel.
  Kata

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Úgy látom az én esetem kicsit egyedibb.
  Sajnos mi is beleestünk az egyik ilyen eladó csapdájába, bármilyen körültekintőek is voltunk (próbáltunk lenni). Mivel vagy 3 olyan eladóval találkoztunk ahol az illető csak shipping companyval volt hajlandó “eljuttatni” az autót, a negyediknél már közöltük hogy nem megyünk bele shipping company-s szállításba, főleg nem hogy egy harmadik személy részére utalok! Ezért már rögtön ezzel kezdtük az első levelünket a negyedik felé.
  Itt sajnos más néven jelentkezett be, nem Lucian és Brad, – volt Emmilliano is – hanem Andrew Morrissey néven. Természetesen megnéztem én is google-on, hogy mit hoz ki, és Facebook-on is van pár ilyen nevű ember, tehát feltételeztük hogy létezik. (Bár így utólag belegondolva..FB a legnagyobb tárház hogy kiragadj egy nevet vagy akár egy képet is hozzá). Az angolja tökéletes volt és a kérdéseimre válaszolt! A papírokat nem tudta küldeni mert nem nála voltak hanem az angliai lakásában…. Írta hogy jelenleg Svédországban fogorvos, és Angliába utazna arra a hétvégére amikorra mennénk megnézni az autót. Itt konkrétan személyes megnézésről volt szó, egy percig sem volt az, hogy küldi a kocsit Magyarországra. A férjem nézte volna meg az autót. Abban állapodtunk meg, hogy biztosíték legyen a számára hogy azon a hétvégén tutira kimegyünk, küldjem át a FÉRJEM!!!! nevére a pénzt, és a bizonylatot (Western Union) küldjem el a részére, és akkor foglalja a repjegyet, hogy úgymond ne menjen potyára Angliába, mert ha Londonba utalom a WU-n keresztül, akkor csak ott tudja a férjem felvenni és ez már önmagában egy biztosíték számára hogy meg is jelenik a férjem. A férjem nevére tehát elküldtem az összeget, a bizonylaton az UTALÁSI SZÁMOT – mivel a hölgy a WU-nál azt mondta, hogy az utalási szám nagggyon fontos!!! – KITÖRÖLTEM és minden olyan adatot ami rám vonatkozik, kivéve a nevemet. És a bizonylatot úgy el is küldtem scannelve hogy boldog legyen. És itt a bibi. Ugyanis ahhoz hogy fel tudd venni a pénzt, tudnod kell hogy ki küldte (CSAK a nevem volt benne a másolatban, és érdekes mód a „feleségére” nem kérdeznek rá hogy egyáltalán mikor születtem vagy hol „lakunk”…semmilyen adatot nem kérnek a feladótól), a férjem mivel levelezett vele tudta a nevét, és az összeg. (amit nyilván ő határozott meg). Valamint hogy honnan érkezik az utalás (nyilván magyar oldalon találtuk a hirdetést, nem volt nehéz kitalálnia.) Utólag a WU arra hivatkozik, hogy hát az utalási szám nem is annyira fontos hogy valaki felvegye!!! Miért?!!?! JAAAH és nem beszélve arról, hogy megadtam egy jelszót, viszont a nénike a pultban közölte, hogy ANGLIÁBAN a rendszer NEM FOGADJA EL A JELSZÓT!!!! Nem tudja beírni mert nem tudja elmenteni a jelszóval!!! Ez is milyen már!?!
  1 napig biztonságban volt a pénz, mert nem tudta felvenni kérte emailben hogy küldjem el az utalási számot (na hát ezt neked, nyilván nem küldtem el). Viszont ekkor aztán már tényleg úgy voltam vele, hogy valami gáz van, visszakérem a pénzt a WU-tól és max buktam az utalási költséget. El is mentem, rögtön amint olvastam a levelet hogy utalási számot kért tőlem, viszont közölték hogy fél órája felvették a pénzt!! FÉL ÓRÁJA!!! HOGY?!?! Utalási szám nélkül?!?! Na egyből hívtam a WU-t hogy még ott a hült helye, ujjlenyomatokkal, kamera felvétellel, még be tudnák azonosítani az embert, nézzék meg hogy honnan vette fel és kérjék el a felvételt, mert még ott kell hogy legyen a hölgy aki kiadta a részére.
  Tehát a mocsok felvette egy személyivel..(kérdés hogy hogy!!!) amit nem tudni hogy milyen személyi lehetett, lehet nem is magyar hanem valami feka timbuktui személyivel raszta hajjal. Ami a szörnyű, hogy átutalási papíron nem kérnek semmilyen adatot a küldő személyről, hogy egyáltalán milyen állampolgár vagy úgy mégis hány éves. Aki felvette a pénzt, lehetett 18 és a halál közötti. Ha legalább lenne erre vonatkozó adat, akkor le lehetne szűkíteni hogy most egy 50 éves férfiről beszélünk vagy 70 éves bácsikáról vagy egy 18 éves suhancról. Ez megnehezítené a dolgukat is. Aki kiadta a pénzt az angliai WU-nál, honnan tudja hogy milyen egy magyar személyi? Vagy egyáltalán hogy mit kell nézzen egy személyi igazolványon, mivel egy névvel van beazonosítva. ENNYI. Honnan tudja hogy az illető milyen személyivel is rendelkezik? Lehetne chilei is az a személyi. Meg egy cím van feltüntetve az utalásos papíron, de az nem lett kitöltve mivel nem Angliában lakunk. És a legszebb, hogy aki átveszi a pénzt az nem csinál másolatot a személyiről. Úgyhogy mintha ott se járt volna, nyomok eltüntetve. Van egy aláírásunk, amiről majd kiderül egyszer egy nyomozás során hogy nem a férjemé.
  Ez az eset szeptember elején történt. Azóta a WU egy percet nem volt hajlandó segíteni, sőőőt, még én vagyok az aki „miért adtam ki adatokat egy harmadik személynek”. Mégis miről beszélünk?!? Ennyi adattal kiadnak valakinek egy nem kevés összeget?! És lerendezik azzal hogy online vásárlás benne van apró betűvel hogy nem vállalnak felelősséget… Itt nem egyszerű online vásárlásról van szó, hanem átküldtem a férjemnek pénzt! A harmadik fél nem tudta a tranzakció számát, mégis felvette a pénzt!! A honlapon is az van hogy ez egy fontos adat amit tudi KELL…majd a végén benyögik hogy annyira nem is fontos!!?!
  Ha akkor egyből cselekednek, talán meglett volna a kamera felvétel is vagy netán egy ujjlenyomat! Ennyit a Western Union-os átutalásról! A rendőrség meg közölte hogy „feltehetően külföldi állampolgár a tettes”.. kössz… sokat segítettél. Jah, meg hogy vegyem fel a kapcsolatot az Angol rendőrséggel. Csupa jó tanácsok, amikre visszaírtam hogy a magyar rendőrség eszembe se jutott, közvetlen az angolt hívtam ahol annyit mondtak hogy mivel nem tudják az elkövetés pontos helyét, és a pénz Magyarországról lett küldve, ezért kell a Magyar Rendőrséggel felvennem a kapcsolatot akik kinyomozzák hogy melyik WU-ból vették fel a pénzt és csak ezután kerül az Angol Rendőrséghez. Na még ez volt egy tortúra mire meg tudtam tenni egyáltalán a feljelentést, de ezt már le se írom.
  Úgyhogy vigyázzon mindenki, nem csak mintaleveleket küldözgetnek, hanem már tökéletesítették a tervet és abba se menjen bele senki, hogy valamelyik rokonának kiküldi… mert már az sem biztonságos! Western Union pedig egy életre leírta magát nálam! Bűnszövetkezet.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Ez az új neve és címe, amit email-ban küldött

  Nailly Psychological Services
  Dr. Robert & Susanne Nailly
  4 Goodson Road
  Willesden
  NW10 9LR
  United Kingdom

  Telefonszáma, amin beszéltem vele:
  0044/7580944829
  Sajnos a doktor úr nagyon elfoglalt, néha nem tudta felvenni a telefont, de utána mindig visszahívott, természetesen ismeretlen számon 🙂

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Sajnos mi is késő találtunk rá erre a fórumra

  A mi történetünk is hasonló
  halott testvér
  sokba kerül az autó fenntartása, mert egy magyarországi apartmant és garázst is kell fizetni
  Mi 470.000 ft-ot fizettünk ki egy VW Bora-ért
  Holnap megyünk a rendőrségre, de ahogy a hozzászólásokat olvassuk, nem sok a remény.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  1. levél
  Hello,

  A járművet még eladó ezen az áron. Ez jó állapotban van, nincs műszaki sérülés, sem karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba. Jön az összes eredeti kulcs, kézikönyvek, karbantartási könyv, téli gumik és az összes magyar dokumentumot. Az autó volt a bátyám, aki Magyarországon élt, a bátyám halt meg 3 hónappal ezelőtt egy hülye motorbalesetben . Én nagyon szomorú, a fájdalom nagyon nagy nekem, ez volt az egyetlen testvérem, és én szerettem őt nagyon. Élek az Egyesült Királyságban, Glasgow és az autó velem. Felesége adott nekem az autót eladni, mert költözött az otthonom, és nem tudja használni, hogy itt az Egyesült Királyságban, mert itt a kocsik már a kormánykerék jobb oldalán. Ő nem akar meggazdagodni a halála az én testvérem, hogy miért tettem alacsony áron . Ez a magyar modell, valamint a dokumentumok és a lemezeket, azt az összes adót fizetett, és most az összes irat és dokumentum van a nevem, ha meg akarja vásárolni, hogy nincs semmi gond, mert én küldi az autót az Ön országában és én majd fizetni a szállítási adók. További részletek várom, hogy küld nekem egy választ.

  Köszönöm!

  PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha tud angolul, hogy jobb lesz nekem.

  2010/11/26 Expressz.hu
  2.levélhello!

  Nagyon örülök, hogy válaszolt az e-mail, és továbbra is szeretné megvásárolni az autót. Mert nem vagyunk ugyanabban az országban, és nem tudunk eleget tenni az üzletet, azt javaslom, hogy lezárja az üzletet egy hajózási társaság amit én használtam itt Glasgow-ban. A cég neve UnixCargo.t35 (www.UnixCargo.t35.com), ez egy hajózási társaság nagyon jó itt Egyesült Királyság, én már regisztrált a szolgáltatásokat, mert én használta őket a múltban, és nagyon becsületes és biztonságos . Ön is tudja vezetni azt, vizsgáljuk meg az autó, és a papírok 5 napig, amíg nem lesz fizetni, és a társaság gondoskodni fog arról, a szállítási és az átruházás a papírok a nevét. Az emberek a cég segíteni fog, hogy regisztráljon az autót neved és segítséget nyújt a vizsgálat az autó. Ha komolyan gondolja ezt én várom, hogy lépjen kapcsolatba velem, és én majd megmondom, hogyan működik a tranzakció.

  Köszönöm
  ez egy peugeot partnerröl szól 580000 ért meghirdetve az 1200000 érő 2004-es auto. hirdető neve Lucian Vizireanu.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok! Mi pontosan ugyan így jártunk 3 hónapja. Elutaltuk az összeget, szkennelve a bizonylatot, majd jött egy email, hogy rossz számlaszámra ment az utalás és hogy azonnal állítsuk le. Beszéltünk a bankkal, az összeg már kiment és nem lehetett leállítani a tranzakciót. Párom unokatestvére angol, őt kértük meg, hogy intézkedjen a nevünkben. Beszélt a bankkal, ők meghatalmazást kértek, írattunk egy ügyvéddel, majd kiküldtük neki. Mikor bemutatta kiderült, hogy nem jó, mivel csak a saját nyomtatványukat fogadják el. Addig nem is segítenek. Itt tartunk most és ötletünk sincs, hogy mi legyen a következő lépés…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!!!!
  Ami túl szép,hogy igaz az nem igaz!!Svindlerek 2010
  itt a link is:
  http://grocceni.com/v/svindlerek.html

  A story annyi én is levelezgettem Braddel,nagyon jó fej,hogy nem akar meggazdagodni a testvére halálán de a balekokon igen!!!!
  Hosszú levelezgetések után sikerült a bizalmába férkőznöm és egy kamu oldalon sikerült vírust küldenem a gépébe!!!!
  Ez csak picit jó hír mert párnap múlva válaszolt a levelemre megint:(
  Tehát kellene egy elég komoly kémprogram ami küldené a gépéről az adatókat!!
  Nem vagyok hacker-krekker fene gyerek,de ha valaki van köztetek akinek az ismerőse SAIBERGYEREK az kitalálhatna egy jó kémprogramot!!!
  Vannak nekem egy pár programjaim de ezeket fel ismeri a komolyabb vírus irtó.
  Köszönöm a lehetőséget!
  Várom a válaszotokat.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Mi is majdnem befürödtünk,kinéztem egy Smart Roadstert,nagyon jó áron 700.000Ft-ért ez már gyanús volt!Egyesült Királyságban hirdették,téli gumival mindennel és azzal a szöveggel,hogy meghalt a testvére és hát ő(Martin Lebaron néven futott) nem akar meggazdagodni a halálán,ezért is ilyen olcsó!Én meg még sajnáltam is!Teljesen az zajlott le,ami a fenti cikkben olvasható!Nem nagyon tudott az illető magyarul így angolul leveleztünk! Mire megmutattam volna a páromnak a hirdetést , letörölte,minden egyes e-mailben kértem tőle képet,de hiába,nem küldött!Mindig ugyanazt írta!Ez vicc!Az a legszomorúbb,hogy senki sem tud semmit csinálni,akik meg tudnának azokat meg egyáltalán nem érdekli!Bezzeg,ha velük történne ilyen,máris fordulna a kocka!!!Nem gondoltam volna ,hogy vannak ennyire aljas emberek,úgy látszik naiv vagyok!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok! Mi is rátaláltunk “sajnos” Brad Morites-re. Nálunk is minden nagyon szépen alakult, én beszéltem is vele – vagy valakivel – személyesen. Mi sajnos elutaltuk a pénzt, az utalásról a bizonylatot elküldtük faxon. Utána jött egy e-mail a MeryTrans-tól és a “tulajdonostól” is, hogy sajnos tévedés történt, rossz bankszámlaszámot adtak meg nekünk, és sürgősen kérjük a banktól a pénz visszautalását. Intézkedtünk is, de a pénz már sajnos a számlájukon van. Mivel mi kértük vissza a pénzt a kinti bank küldött a mi bankunknak egy igazolást, hogy a pénz ugyan ott van, de sajnos nem tudnak a számlatulajdonossal kapcsolatba lépni, és addig nem tudják visszautalni. Az iránt érdeklődnék, hogy valaki járt hasonlóképpen vagy eddig csak “simán” leléptek a szemetek a pénzzel? Több e-mailt is írtak hogy sürgősen kérjük vissza a pénzt. Vagy ez is a trükk része lenne? A bank sajnos nem tud csinálni semmit, a kinti bankot is megkerestem már, de még csak nem is válaszoltak.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Csak a szokásos!

  Pontosabban találtam egy nagyon komoly audi a4-t 2003as 1.9 pd tdi 115.000 km irdatlan fullos, recaro bőr sportülés navi….

  Egyből rámentem, nekem kicsit mást írt a feka: Az stimmel hogy kicsit trni magyart, sőt angolt is, de mindene megvan CSAK szegény autó kint van Belfastban vele mert ő egy orvos csoport tagja akit hazarendeltek és már nem kell az autó de pénz igen!
  Még erre is ráharaptam, kérdeztem akkor ha te ott vagy én meg itt hogy karikázik ide a kocsi?

  Hát erre is van megoldás (FIGYELEM):medicine.world@hotmail.co.uk e-mail címről kaptam a megoldást hogy a http://www.edeww.co.cc kámpáni elhozza nekem és amit olvashattok hogy ha valami gríz van a dologba visszaküldhetem, és mindent fizet mert ilyen jó fickó, és itt kiszáltam!

  Tényleg legyetek/legyünk résen!

  Üdv!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hali
  Bocsánat, hogy eltűntem, de nagyon sok volt a munkám.
  Amit elértem a témában:
  04/Nov/2010:23:45:54 (GMT+1) idő szerint ez volt az IP címe: 188.28.75.234
  A RIPE adatbázis szerint ez egy angliai mobilinternet szolgáltató címtartománya (konkrétan: Hutchison 3G UK Ltd
  ). Esetleg lehet csatolni a feljelentéshez. Megvan a teljes levelezés, amit folytattam vele, közte az is amelyben rákattintott a saját linkemre, amiből kiderült az IP. Ha kell, adjatok egy mailt és átküldöm! Nem mondom, hogy sokat ér a dolog, mert lehet, hogy ez egy wifi-s routerbe dugott stick amit emberünk vagy megtört vagy az is lehet, hogy free wifi volt.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Mi ma teszünk feljelentést. Mi is nagyon sok pénzt veszítettünk. Amikor elolvastam a cikket és magunkra ismertem, azt hittem menten odafagyok a székhez… Iszonyú volt a felismerés és nem is értem magunkat…
  Még nem tudom milyen lesz a rendőrök hozzáállása, de én mindenkit arra biztatnék hogy bolygassuk meg az ügyet. Keddenként van Juszt László műsora az ATV-n telefonáljatok be az élő adásba és mondjátok el mi történt. Mi is megtesszük. Abban bízok, hátha megcincálja a rendőröket egy kicsit és végre munkához látnak. Én folyamatos levélváltásban vagyok a csalókkal most is. Húzzuk az időt. Kíváncsi vagyok milyen segítséget ajánlanak fel a rendőrök…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Üdv mindenkinek,

  Mivel autót keresek, lépten nyomon belefutok a csalókba és már nagyon elegem van belőlük!!!
  Most ismét a hasznaltauto.hu-n találkoztam egyszerre kettővel is. Gondolom ezen az oldalon jobb a szürés, így “hihetőbbé” kell tenni a hirdetést. Senkit se tévesszen meg, hogy a fotókon szereplő autóknak magyar rendszáma van és a megadott telefonszám egy budapesti vezetékes szám! Az email címek ugyanúgy gagyi magyarnak tűnő hotmail kreálmányok, pl. ilyenek: miclosh7orosz@hotmail.com , pap10robert@hotmail.com.
  Írtam nekik csak úgy kíváncsiságból, hogy ugyanazzal a brigáddal van dolgunk, vagy színrelépett egy konkurencia?

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Bocsi Zoli,de úgy gondoltam fontos,hogy felrakjam ide a baonos hírt.Ma találtam meg baon.hu oldalán.Talán itt is olvassák többen,és nem dőlnek be ilyen módon a csalásoknak.
  Íme cikk amit írtak a történetedről:

  Eljárás indult csalás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki hirdetést tett fel egy használt autókat tartalmazó internetes oldalra. A feljelentő a hirdetésben szereplő BMW személygépkocsit kívánta megvenni, ezért az eladóval történt kapcsolatfelvétel után 1950 euro vételárat egy londoni cég számlájára utalta át. A megállapodás ellenére a gépkocsit a mai napig nem szállították le, az eladót pedig nem lehet elérni. Az okozott kár 542 ezer forint.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Tiszteletem, újságíró vagyok, felkeltette az érdeklődésemet a történet. Aki gondolja, nyugodtan írja meg (esetleg itt ki nem fejtett) tapasztalatait az üggyel kapcsolatban a marnitz kukac freemail hu címre. Különösen azok, akik már személyesen is beszéltek “emberünkkel”.
  Köszönettel:
  M. I.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok,

  Köszi a cikket, mi egy Audi A2-t vettünk volna…

  Én ma este beszéltem az ürgénkkel, sőt a mobilszáma is megvan….
  Ha kell illetve van valami 5let, szívesen segítek….
  Bennem még a potenciális vásárlót látja….

  Üdv:

  Robi

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Liz!

  Sajnos nagyon sok neve van és email címe,én jelenleg 2 kocsiról is tárgyalok vele és az egyik neve Brad Morrison a másik Lucian Vizierez és még ki tudja hány van neki. Már a történetét is varriálta,mert eddig a halott testvérével kábított,hogy az ő kocsija volt amit szeretne eladni és azért ilyen olcsó,mert nem akar meggazdagodni a testvére halálán. Aztán most már azt írta,hogy az autót ő használta,de sajnos Angliában nem tudja,a jobb kormányos miatt és ezért szeretné eladni. Tehát névből és történetből is van egy jó pár.
  A legszomorúbb az,hogy mi még örülhetünk neki,hogy “CSAK” 390 000 ft-al vert át,mert van akit több mint egy millióval, Én úgyérzem hiába tettem feljelentést,mert sajnos a rendőrség sza…ik rá.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  és még mindig fennt van…………………….

  http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-23090033/

  zkrepsz: sztem most itt nem engem kéne ekézni, hanem aki a hiszékeny emberek megtakarításait kicsalja. Sztem. De OK, egy ilyen lap meg cikk sokkal barátibb, mint az Expressz meg a többi, Western Union, na gratulálok, jó esetben les.ják, rossz esetben pontosan tuzdják mihez adják a rendszerüket. persze duma meg védekezés meg az én felmenőim emlegetése, az biztos hogy tutira van ott is, na az megy itt. hálás vok ezért a lapért, tényleg, ki tudja, mi lett volna, ha ezt nem találom meg, de azért már ne ettől függjön sztem. biztos ki lehetne jobban szűrni az ilyet már előre pl azonosítással.
  fusti: most akkor mit csináljak, mielőtt elküldöm az emberemet a mo-s k-va a.a v-sreb.tt k-v p-jba?

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Valamiért a sajátom alá került! Talán most a végére kerül:

  Hali
  Gyorsan jelentkezzetek, aki még kapcsolatban van vele! Ráugrott a kis “csapdámra”. Elvileg tudom a szolgáltatóját! De megkellene ismételni a dolgot még legalább egyszer vagy kétszer. Ha ugyanez jön ki akkor fölvesszük a kapcsolatot a szolgáltatóval és akkor ellehet indulni. Persze ha így is lesz, ez még semmire sem garancia, csak akkor van esélyünk ha nem túl körültekintő!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Hali
  Gyorsan jelentkezzetek, aki még kapcsolatban van vele! Ráugrott a kis “csapdámra”. Elvileg tudom a szolgáltatóját! De megkellene ismételni a dolgot még legalább egyszer vagy kétszer. Ha ugyanez jön ki akkor fölvesszük a kapcsolatot a szolgáltatóval és akkor ellehet indulni. Persze ha így is lesz, ez még semmire sem garancia, csak akkor van esélyünk ha nem túl körültekintő!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves karcsi! A kollégáim nevében visszautasítom a feltételezését, hogy a csalók cinkosai vagyunk! Éppen azért próbálunk tenni valamit, hogy Önnel együtt senkit ne verhessenek át! Arról azonban nem mi tehetünk, hogy a rendőrség fütyül az egészre, nem kér a segítségünkből, illetve arról sem, hogy más hirdetési oldalakat – ezek szerint – egyáltalán nem érdekli az emberek sorsa. Nálunk az olvasó jelezheti, ha gyanús, félrevezető hirdetésre bukkan, és ha a figyelemfelkeltő cikkeinknek köszönhetően egy valakit nem sikerül becsapni, már megérte a munkánk. Ha visszaolvasol a fórumban, volt már ilyenre példa. Ami tőlünk telik, azt megtesszük, de cinkosok nem vagyunk. Krepsz Zoltán

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Fusti!

  Minket lehúzott, “vettünk” egy Peugeot 206-ot. Én csináltam egy másik email fiókot,jelenleg is kapcsolatban vagyok vele,már két hete húzom az agyát,most azt hiszi,hogy egy Citroent fog valaki megvenni tőle. Rám számíthatsz,igaz 2 hét múlva szülök,ez a mocsok minden pénzünket lenyúlta,de elhatároztam nem nyugszom bele abba amit velünk tett.
  Mi a terved?

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  nemtom miért került ki a hozzászólásomból a mocsok mailje, szóval: nadia00nadia at gmail.com.
  ma délben írtam az Expressz “Szabálytalan apróhirdetés?” rovatába, mert itt nem kis csínyről van szó, hanem minden egyes másodperccel, ameddig kinn hagyják a hirdetést, cinkosok szerencsétlen emberek több milliós lehúzásához. Nos: egyelőre nem vették le a hirdetést. Az Expressz úgy tűnik sz.ik rá.

  http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-23090033/

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok
  Hála nektek sikerült elkerülnöm, hogy lehúzzanak. Úgy volt, hogy ma este írok neki, hogy mehet a dolog, de megtaláltam ezt a fórumot! (Mondjuk azt kikötöttem magamban, hogy kérek egy scant a forgalmiról, addig semmi)
  Először azt gondoltam, írok neki és jól elküldöm az anyjába, de mostmár inkább elakarom kapni a férget!
  Ehhez viszont jó lenne összefogni! Aki még kapcsolatban van vele, jó lenne ha tudná húzni az időt. Van egy ötletem, hogyan tudnánk lokalizálni ezt a tetűt.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  friss levél a mocskoktól

  (és nem mondja nekem senki, hogy nem cinkosok a hirdetési oldalak!!!!!!!!!!!!)

  —– Original Message —–
  From: Lucian Maschino
  To:
  Sent: Tuesday, November 02, 2010
  Subject: Re: http://www.expressz.hu: Felkeltette egy látogatónk figyelmét az Ön hirdetése

  Hello,

  A járművet még eladó ezen az áron. Ez jó állapotban van, nincs műszaki sérülés, sem karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba. Jön az összes eredeti kulcs, kézikönyvek, karbantartási könyv, téli gumik és az összes magyar dokumentumot. Az autó volt a bátyám, aki Magyarországon élt, a bátyám halt meg 3 hónappal ezelőtt egy hülye motorbalesetben . Én nagyon szomorú, a fájdalom nagyon nagy nekem, ez volt az egyetlen testvérem, és én szerettem őt nagyon. Élek az Egyesült Királyságban, Glasgow és az autó velem. Felesége adott nekem az autót eladni, mert költözött az otthonom, és nem tudja használni, hogy itt az Egyesült Királyságban, mert itt a kocsik már a kormánykerék jobb oldalán. Ő nem akar meggazdagodni a halála az én testvérem, hogy miért tettem alacsony áron . Ez a magyar modell, valamint a dokumentumok és a lemezeket, azt az összes adót fizetett, és most az összes irat és dokumentum van a nevem, ha meg akarja vásárolni, hogy nincs semmi gond, mert én küldi az autót az Ön országában és én majd fizetni a szállítási adók. További részletek várom, hogy küld nekem egy választ.

  Köszönöm!

  PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha tud angolul, hogy jobb lesz nekem.

  2010/11/1 Expressz.hu
  Hirdetésfeladás Hirdetéskezelés Hirdetésfigyelő
  ——————————————————————————–
  A hirdetés adatai:
  Cím: Bmw Z3 2.0
  Hirdetés azonosító: 23090033
  Rovat: Használt autó » Személyautó
  Feladási idő: 2010-10-24 (22:05)
  Lejárati idő: 2010-12-23 (21:05)
  Ár: 670 000 Ft
  ——————————————————————————–
  A hirdetések hatékonyabbá tételéhez, új hirdetés feladásához, kapcsolatfelvételi adatai módosításához kattintson ide!
  ——————————————————————————–
  Köszönjük, hogy hirdetéséhez az Expressz.hu oldalt választotta!
  Üdvözlettel:
  Expressz.hu
  expressz@expressz.hu
  ——————————————————————————–
  Az Expressz.hu adatkezelésének nyilvántartási azonosítója: 01117-0003

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Zoli!

  Én is kinyomtattam az összes emailt amit váltottam ezzel a szeméttel,és úgy mentem a rendőrségre. Nem tudom,tőled hogy kérte a pénzt,nekünk nem bankszámlára kellett utalni,hanem western union-on keresztül,így gyakorlatilag nem is kellett magát igazoltatnia ott ahol a pénzt felvette. Nem tudom,hogy lehetnek-e magyar bűntársai vagy ő milyen származású,de nekem a pénzt Londonba kellett küldeni,tehát azt gondolom élni ott élhet vagy ott is van társa aki a pénzt felveszi. Én sem tudok angolul de Ő SEM. Szerintem ez 100%. Gondolom valami fordító programot használ. Én megpróbáltam vele újra kapcsolatba lépni,egy másik email címen keresztül,sikerült is. Jelenleg is “kapcsolatban” állok vele mert valamit muszáj tennem,hogy bármilyen információt kicsalogassak tőle. Ami a legfelháborítóbb,hogy a napokban vissza tette az expresszre azt a Peugeot amivel át vert minket,csak most még drágább 120 000 ezerrel. Gondolom neked is azt a mesét adta be mint nekünk,hogy a testvére meghalt. Mi ezt a történetet kaptuk,de van már tovább fejlesztett verziója is.Mi is totál bedőltünk neki,jól kitalálta,hogy hogyan kell “ingyen” élni. Az a baj,hogy a magyar rendőrség semmit sem tud kezdeni az üggyel. Engem majd hogy csak nem röhögtek ki mikor sírva bementem feljelentést tenni…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Zoli! Mi kezet foghatunk,a férjemmel október 18-án utaltuk át neki a kocsi árát. Mi egy peugeot 206-ot “VETTÜNK”
  Én ezt az oldalt az utalás után kb. másfél órával találtam meg.
  Azt hittem megőrülök,minden pénzünket elküldtük,egy fillérünk sem maradt és jövő héten születik meg első gyermekünk.
  Megkérdezhetem,hogy te mennyiért vetted meg tőle kocsit?
  Én voltam a rendőrségen,feljelentést tettem,de mit mondjak….nem sok bíztatást kaptunk. Mi már nagyon sokat gondolkodtunk hogyan kaphatnánk el,de ötletünk sincsen.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szomorú vagyok, hogy ilyen ocsmány módon vernek át vevőket!! Nem kell messze menni!!! Én egy használt gépkocsit vettem a felső kategóriából a PappasAutó Kft- nél. csak bevizsgált csak kitűnő állapotu és megbízható autókat árulnak reklámjukban!! ÁTVERÉS!!!! Fogalmuk nem volt mit tud az autó, elfelejtették elmondani, hogy karambolos a gk, sajnos vétel után derűlt ki, hogy még csapágyas is , meg nincs benne ülésfűtés stb …… Reklamálás után elisnerik hogy hibáztak, hogy erről nem tájékoztattak, majd letagadják és előkerítenek egy papírt, hogy én ezekről tudtam és aláírtam!! Jegyzem meg nekem nincs belőle példányom és nerm is láttam ilyen papírt! Nekem olyan van melyetz a bankkal közösen aláírva elismerik, hogy: a gépkocsi sérülésmentes és nincs eltitkolt karambolos sérülése”
  Most pereskedem ill a fogyasztóvédelemnél is feljelentettem őket!! Elvittem egy kereskedésbe és azt mondták, hogy az utolsó nepper sem ad ki a kezéből így autót!! Pedig ez a Pappas autó volt!!!!!!! Én bíztam a névben és a hírdetett igéretekben, bizalomban. Ez a cég most ünnepli 5. évét nálunk!!! Remélem a következőt nem éli meg ilyen tisztességtelen magatartással!!! Úgy hogy mindenki vigyázzon a Pappas autónál!!!!!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Migett!
  Nagyon sajnálom ami veletek történt,őszintén remélem,hogy vissza kapjátok majd a pénzeteket.A magyar rendőrség nem fog ezzel az üggyel foglalkozni,de ha küldenél levelet a Sckotland Yardra az valószínű hamarabb intézkedne.Sajnos nem tudok többet segíteni.Küld el nekik ezt a linket is olvassák el mennyi embert akart átverni,és kitudja mennyi ember nem találta meg ezt az oldalt,és sajnos úgy járt mint ti.A bankszámlával meg csak annyi,hogy felveszi a pénzt ,és utána törölteti magát,és később nyit egy másik fiókot ( SZERINTEM).Nem tudom mennyire lehetne követni ,az is lehet,hogy nem is a saját adataival van megnyitva az a számla ahova utaltatja a pénzt.Valószínű van neki egy másik cinkostársa is ebbe az egész csalásba.
  Bízom benne,hogy elkapják majd egyszer remélem hamarosan,és megfizet a bűneiért.Drukkolok nektek.Üdv:Éva

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Ismét én vagyok,akit Luciano Uraság átvert egy cseppet.
  Az jutott eszembe,hogy szerintetek a bankszámlája/számlaszáma alapján nem lehetne megfogni??
  Ha valóban Londonban él vagy ott a környéken,mert láttam több városban is él,épp mit ír az email-ben a számlanyitáshoz akkor is eredeti iratok kellenek nem?
  Bár a magyar rendőrség nem tudom mit tud tenni,még hazánkban sem elég hatékonyak ilyen területeken,de az angol rendőrök??

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Velemenyem szerint a penz visszaszerzesere mar semmi eselyed. :-(((
  A Western Union utalashoz kell nehany informacio, ha ezeket megadtad neki, akkor o azonnal felvette a penzt es meg csak reklamalni sincs lehetoseged.
  Engem vagy 6 eve probaltak igy atverni a http://www.mobile.de oldalon, akkor en is majdnem bedoltem, de az utolso percben rajottem a turpissagra.

  Egyebkent a Scamorama-n olvastam nehany sztorit, ott sokan leirjak hogyan csinaltak hulyet a csalokbol Western Union-os tranzakciokkal. Legbol kapott tranzakciokodokkal es hiheto mesekkel volt akit 3-4 alkalommal birtak ra, hogy menjen es vegye fel a “kuldott penzt”. Nekem is pont ez a celom, ezert is probalom oket abba az iranyba terelni, hogy ajanljak fel ezt a fajta fizetesi modot. :-))

  Ujabb nev lepett be a jatekba, ez az uriember 1.3 M erteku autot hirdet most mar ( robertsmarkuss@hotmail.com ) emailcimmel. Irtam neki a magadott cimre is es a weboldalon keresztul is; ugyanaz a valasz jott angolul, de egyik sem a fenti cimrol.
  Sany Yonus neven fut es a sany.y@hotmail.com -rol ir.
  Irorszagi lakohely, magyarorszagi auto, ex-mernoki allas Mo.-n, magas regisztracio , bla-bla-bla.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Az a baj,hogy nem csak ez a kettő hirdetése van fenn, legalább még 5 másik is.
  Tegnap vissza rakata az a Peugeot.-ot amit én “megvettem” tőle,de most már nem Balatonalmádiban tekinthető meg,és már a műszaki vizsga is tovább érvényes egy évvel.
  Kérlek adjatok nekem valami tanácsot,hogy mit csináljak,honnan szerezzek most pénzt,mert az volt mindenünk amit elutaltam neki,és négy hát múlva megszületik a kislányunk. Voltam a rendőrségen,de hiába…
  Ha van valami használható tanácsotok szívesen veszem,bármi is az,mert én ebbe már bele őrülök. Hogy lehettem ekkora hülye.
  Valahogy vissza kell szereznem tőle a pénzt,mert ha nem,mehetünk az utcára.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szerintem nem tud magyarul! Egyszeruen csak valamelyik webes forditot hasznalja. Van nagyon sok arulkodo jel, pl. a shipping szo, ami szallitast (is) jelent, de a forditoprogram direktbe hajozasnak forditja. Angolul sem tud rendesen, mert a valaszai is tele vannak hibakkal. Azon sem lennek meglepve, ha Londonban elo kelet-europai lenne, aki a sajat nyelven megirt leveleket fordittatja. A sablon valaszaiban vannak jo nyelvi fordulatok, de agy szuletett angol nem vet ilyen szarvashibakat. En 3 napig hulyitettem “Brad Morison”-t, majd a vegen felhaborodva “visszavontam” a tranzakciot. Mar az elso levelebol egyertelmuen kiderult, hogy lehuzasrol van szo, gondoltam szorakozom egy kicsit! :-))
  En is megkaptam a szivszorito levelet, osztoztam a fajdalmaban, keszsegesen megadtam neki a nevem es a cimem (fantom nev, szlovakiai cim es egy szlovak autokereskedes mobilszama). Mindebbol neki semmi sem tunt fel, meg az sem, hogy az email cimem teljesen mas neven volt (vagy csak nem erdekelte), jott a nevemre szolo szamla a MeryTrans.t35 szallito cegtol. Ezutan kuldtem nekik tranzakcios kodot, szamlaszamot, mindent amit csak akartak. 🙂
  Mivel a penz nem erkezett meg az altaluk megadott szamlara, elkezdtek rongalni, hogy faxoljak, meg szkenneljek, stb. Erre en felhaborodottan elkuldtem oket es “elalltam a vasarlastol”. Nem hiszem, hogy erdekelte az illetot, en mindenesetre jol szorakoztam. Eleg sok bejon neki a johiszemu emberek naivitasabol. Azoknak, akiket sikerult csobe huzniuk, sajnos rossz hirem van – valoszinuleg soha sem szerzik vissza a penzuket es szerintem a magyar rendorseg sem tud sokat tenni.
  En is a google segitsegevel talaltam meg ezt a forumot, ugyhogy ideirom a neveket es a weboldalakat, amiket a csalo hasznal. Remelhetoleg segitseg lesz meggatolni az ujabb behuzasokat.

  Brad Morison ( brad0morison@googlemail.com ) – elado
  http://merytrans.t35.com/ – Europa legnagyobb autoszallito cege
  TOMASZ TARZHINSKY – a szallito ceg ugynoke
  http://uniqtrans.t35.com/ – ez is Europa legnagyobb autoszallito cege

  Egyebkent a ket weboldal teljesen ugyanaz, csak a nev valtozik a bal felso sarokban. Hozzaerto ember rogton eszreveszi, hogy valami nem stimmel amikor ranez. Magara valamit is ado ceg nem engedhet meg nyelvtani hibakat a weblapjan…
  “Terms and Condtiions”
  “Saftey for Buyer/Seller”
  “Before you shipp ”
  “Money Back Guarrante”

  Az alabbi 2 hirdetes most is fent van az expressz.hu-n:

  http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-23031531/
  http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-23038962/

  Mindketto joval ar alatt levo Opel Zafira, irtam nekik, az elso mar vissza is irt es vajon ki volt az “elado”??!!
  Termeszetesen Brad Morison…

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én úgy érzem tud magyarul, vannak többszörösen összetett mondatai, a szókincse sem túl kicsi, és a kocsikat is nagy valószínűséggel Magyarországon fotózta. Én tanulok egy ideje angolul, így azt tudom, hogy mondják, hogy “törés”, de nem tudom például azt, hogy karcolás. Brad Morison érdekes, ismer ilyen ritkán használt magyar szavakat. De persze hiába találgatok. Azért remélem egyszer elkapják, és sikerül visszakapni a pénzt! Szívemből kívánom!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Brad Morrison Glasgowból az expressz.hu-n is árul egy 1995-ös 16 szelepes Opel Calibrát. Vigyázzanak! Én már éppen a válaszomat fogalmaztam az e-mailjére, és kifejeztem együttérzésem bátyja elvesztése miatt, amikor gyanús lett, hogy hogyan tudott ékezetes betűkkel írni angol billentyűzeten, és hogy miért nem egyformák a nyelvi hibái? Rákerestem a nevére, és a google ide vezetett. Köszönöm a cikkírónak, köszönöm a fórumozóknak! Megkíméltek egy hosszú levelezéstől, mert azt már az elején elhatároztam, hogy látatlanban vagy előre, egy fillért sem fizetek. A rendőrséget egyébként én sem értem. Arcpirító a közönyük.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok! Vigyázat, Brad Morison még ténykedik, aki most Glaskowban él. Mi egy volvo S60-ast néztünk 680 ezerért, 5 éveset. A rendszámot nem kaptuk meg, ezért utána néztünk a googlen és ezt a cikket találtuk. A szöveg ugyanaz és a kérdésre nem válaszol. Jó lenne, ha ki lehetne ezeket a csalókat szűrni és valaki már foglalkozna ezzel az üggyel.Minden esetre amit tenni lehet, hogy elmondjuk ismerőseinknek, akik tovább adják, hogy mindig nézzünk utána, hogy kitől vásárolunk.Elég volt csak a nevét beírni a keresőbe és ott is volt. Köszönet érte a segítő embereknek.sziasztok.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Óóóó van ennek a szemétnek egy csomó neve és email címe.
  Azt nem tudom,hogy ezt egyedül csinálhatja? Egyáltalán tényleg Angliában él? Nekem a pénzt Londonba kellett küldenem.
  Verem a fejem a falba hogy lehettem ekkora balek.
  Az összes spórolt pénzünket neki küldtük el egy vasunk sem maradt,és 4 hét múlva megszületik a kislányunk.
  Na ilyenkor mit tegyek??

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Már mariodaniel néven nyomatja, és más a történet, én vissza írtam neki, hogy azt hittem, a testvére halt meg és a csaja nem akar meggazdagodni az autó eladásán, mire ő válaszolt angolul, de szerintem az csak a sablon 2. lépés volt. szerintem le sem fordította amit én írtam. csak küldte a 2. email-t.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Az a baj,hogy nem bankon keresztül kellett utalni a pénzt hanem Western Union irodán keresztül,tehát már nem tudom leállítani,mert már az utalást követő pár percben megkapta a pénzt. Most értem haza a rendőrségről,de hétfőn vissza kell mennem mert az illető azt ígérte,hogy a kocsi vasárnap estére fog megérkezni,így még nem számít átverésnek,nem tudtam feljelentést tenni. Viszont találtam az expresszen egy másik hirdetést amit szintén ő adott fel.
  Ha tudod szerezd vissza a mi pénzünket is kérlek!!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia!
  Szerintem próbálj bemenni a bankhoz,és állítasd le a tranzakciót,hátha még nem késő.Mond el a banknak,hogy mi történt.Elmehetsz a rendőrségre is de szerintem nem fognak vele foglalkozni.De ha nagyon akarnák a bankszámlaszám alapján kitudják nyomozni a fickót. Sok szerencsét.Én most jelenleg is vele levelezek ,és nagyon megszívatom ahogy csak tudom.
  Éva

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Te jó ég!! Én tegnap elutaltam a pénzt a csalónak. Most találtam meg ezt az oldalt !
  Ugyan ezt a szöveget küldte nekem az illető,hogy meghalt a testvére. Annyira hihető volt,hogy mindent elhittem. Én egy peugeot 206-os autót vettem 390 000 ft-ért.
  Mit tegyek most??
  Tehet feljelentést a rendőrségen vagy megyek vele valamire?? Mi a teendő??

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia mindenkinek!
  Én is majdnem bedőltem ennek a csaló embernek.Én is ugyan azokat a leveleket kaptam mint ti szóról szóra,igaz én nagyon sokat kérdeztem tőle emailba ,és válaszolt rá.Én közben egy ismerősömmel felvettem a kapcsolatot Angliába,és így ő több mindenbe tudott segíteni.Igazából ő vette észre,hogy az a cím ahova kellett volna küldenem a pénzt ott a szállítónak(MeryTrans.t35) nincs is irodája,és egy fickó nevére kellett volna utalnom.Lényeg az,hogy nem tudtam aludni ugyanis úgy volt,hogy ma délután utalom át a pénzt,de valamiért ideges lettem,és gondoltam utána nézek én is egy kicsit ennek az egésznek.Beütöttem egy-két adatot,és erre az oldalra kerültem ahol szintén ugyan azt a szöveget olvastam amit én is kaptam a Bradtől.Hm gondoltam ez érdekes.Mennyi autója volt a szegény elhunyt testvérének.
  Vigyázzatok ne dőljetek be minden féle olcsó autónak, nézzetek utána a dolgoknak,és előre soha ne fizessetek senkinek ,amíg nem látjátok a megvásárolni kívánt árút.
  Üdv:Éva

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Találkoztam neten egy angol palival akinek van egy eladó 2003-as 3-as BMW-je 1.1M-ért. Nem kér előleget, nem hajóztatná. Azt mondja az autó Szegeden van ahol dolgozott, és ott tudnánk személyesen is találkozni. Felül egy repülőre eljön, és nyélbe ütjük az üzletet.
  Ez is vajon átverés? Vagy csak simán menjek golyóállómellénybe a találkozóra? Lehet hinni egy ilyen ajánlatnak?

  Engem is megkörnyékeztek ezek a hajózási társaságos északír jótevők, de azokról messziről megállapítható volt hogy csalók. Itt viszont nem tudom mi lehet az átverés, ha nem utalok előre semmit. Van valami ötlet?

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Engem is megpróbáltak átvágni!
  Szerencsére a második e-mail után volt annyi eszem hogy rákeressek az e-mail címre, és lás csodát itt találtam magam:D
  Ugyan azzal az email címmel, és névvel, valamint szöveggel és válaszlevelekkel dolgoznak, bármit írsz nekik ugyanazt küldik vissza!
  Én egy C3 találtam az expreszsen 505 000 Ft ért, megpróbáltam levetetni, remélem leveszik addig itt az elérhetősége, nem ajánlom senkinek!

  http://www.expressz.hu/showAdvert.do?cid=48&rid=1&aid=22864114&noCache=1&reportAbuse=success&msg=

  Üdv mindenkinek
  Balogh Dávid

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én ma felhívtam a rendőrséget,beszéltem egy hölggyel aki nem igazán értette miért is szólok ez ügyben a rendőrségnek,hiszen engem nem károsítottak meg!
  Elmeséltem a sztorit és hogy olvastam más írásait akik szintén majdnem pórul jártak.
  Elkérte az eladó nevét és a cégét aki szállította volna az autót!
  Annyit mondott, majd odaadja a kollégáinak nézzenek utána,és szinte rám rakta a telefonkagylót. Erről ennyit!!!
  Pedig még azt is mondtam neki,hogy még levelezek az eladóval,és hátha az utalást követően eltudnák kapni a számlaszám alapján!
  Így segíts másokon:(

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Én jelenleg most is kapcsolatban vagyok az eladóval, levelezési szinten!
  Nem tudom ez segíthetne a rendőrségnek a nyomozásban?
  A bankszámlán keresztül talán sikerülne a hatóságnak megfogni a csalókat!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Annyira örülök,hogy megtálaltam ezt az oldalt!!!!!!!!!!
  Mi már ott tartunk jelen pillanatban,hogy most kéne utalnom nekik az előleget!!!
  Én egy Mercedes A 170 Classicot találtam számomra kedvező áron.
  A szöveg amit írt ugyan az mint már korábban is
  Helló,

  A jármuvet még eladó ezen az áron. Ez jó állapotban van, nincs technikai károk, nincs karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba. Megtalálható benne az eredeti kulcsok, kézikönyvek, karbantartási könyv, a téli gumik és az összes magyar iratok és dokumentumok. Az autót a bátyám, aki élt Magyarországon, a bátyám halt meg 3 hónappal ezelott egy hülye motorbalesetben .Nagyon szomorú, ez volt az egyetlen testvérem és én szerettem nagyon. Élek, Egyesült Királyság, Edinburgh-ban és az autó velem. A felesége adta nekem az autót eladni, mert költözött az otthoni és o nem tudja használni itt, Egyesült Királyság, mert itt az autók a kormánykerék jobb oldalán.A lány nem akar meggazdagodni a halála bátyám, hogy az, amiért tettem alacsony áron. Ez egy magyar modell, valamint az iratok és a lemezeket, azt minden adót fizetett, és most a papírok és dokumentumok a nevem, ha meg akarja megvenni, nincs semmi probléma, mert én akarat küld az autó saját ország és én fizetem a hajózási adók. További részletekért várom, hogy küld nekem egy válasz.

  Köszönöm!

  PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha nem beszélnek angolul, hogy jobb lesz nekem.

  Következő levelél mivel érdekelt engem az autó!
  helló!
  Nagyon örülök, hogy látom, hogy tetszik az autó és még mindig szeretne venni. Mert mi nem ugyanabban az országban, és nem tudunk eleget tenni a helyzet, azt javaslom, hogy szoros az üzlet segítségével egy hajózási társaság amit én használtam itt Edinburgh-ban. A cég neve Uniqtrans.t35 ( http://www.uniqtrans.t35.com ) , ez egy nagyon jó hajózási társaság az Egyesült Királyságban van, én már regisztrált a szolgáltatásaikat, mert használják oket a múltban, és hogy nagyon becsületes és biztonságos.
  Azt is tudja vezetni, hogy megtekinthesse a gépjármu és a papírokat, 5 napig, amíg nem lesz fizetett, és a cég gondoskodni fog arról a , hogy a hajózási és átadása a papírokat a nevét. Az emberek a cég segíteni fog Önnek regisztráltatnia kell az autót a neved, és segítséget nyújt a vizsgálati az autót. Ha komolyan ezt várom, hogy forduljon hozzám és én fogja mondani, hogy az ügylet muködik.

  Nekem megjött a cégtől is a levél hogy az eladó elindította a tranzakciót nekem Magyarországra!

  Mutatom a kapott levelet az állítólagos szállító cégtől!
  Uniqtrans.T35

  Europe’s Biggest Vehicle Shipping Company

  For a leading company like Uniqtrans.t35, distances do not exist. We accomplish national and international transportation for our customers. Also for overseas and special transportation we are your competent partner. We are a modern company which implements each service reliably for you in case of removal and transport. You will profit from our experience!

  Whether motorcycles and atvs, jeeps, luxury and sport cars or industrial equipments at Uniqtrans.t35 any kind of move is in good hands. This is the case, among other things, due to Uniqtrans.t35 long-term and versatile experience, the know-how and being strongly customer-oriented. And especially due to the solid quality guarantees .Uniqtrans.t35 company is in compliance with the ISO-9001: 2000 quality standards. This means security for your move from beginning to end.

  Uniqtrans.t35 defines the standard in auto transport excellence.
  Our drivers are specially trained and have many years of experience in the auto transportation business and together we are committed to provide you with the highest standard of service, safety and security in the vehicle shipping industry.

  ________________________________________
  Dear

  Mr Lucian Maschino started a new transaction for ” Mercedes Benz A 170 Classic CDI ” through our services .
  We have verified all the details of this transaction and concluded that they are accurate. Please follow our instructions to complete the transaction safely. Your vehicle purchase is protected for up to EUR 20,000 or the vehicle purchase price, whichever is lower.

  Address Information’s:

  Seller :

  Name (First Last)
  Lucian Maschino
  Address
  Rutland Square
  City
  Edinburgh
  Postal Code
  EH1 2BW
  Country
  United Kingdom

  Buyer :

  Name (First Last)

  Address

  City

  Postal Code

  Country
  Hungary

  Shipping Information:

  Service Uniqtrans.t35 Express
  Delivered By
  3 days
  Shipment ID

  646D031T0K50
  Manufacturer Mercedes Benz
  Condition Used Car

  Number of Previous Owners 1
  Transmission Manual
  Model 1.7 D

  Km 99700
  Model Year 03/2000
  Fuel Diesel
  Inspection Inspected
  Price 550 000 Ft ( Deposit = 200 000 Ft )

  Our company confirms that you are fully protected in the transaction with the seller . The Uniqtrans.t35 covers buyers who complete a transaction from internet and for the following types of deliberate and material misrepresentation by the seller :

  Paying for a vehicle and never receiving it.
  Sending a deposit for a vehicle and never receiving it.
  Paying for and receiving a vehicle :

  * that was a stolen vehicle at the time of the transaction
  * with an undisclosed or unknown lien against its title
  * a make and/or model that is different than what was described in the seller`s listing
  * without receiving the title (restrictions apply)
  * whose title is subject to an undisclosed salvage, rebuilt, reconstructed, scrapped/destroyed, junk, lemon, or water damage title brand
  * that has different specifications than the ones at the moment of agreement
  * whose odometer reading is different than the odometer reading described by the seller

  ________________________________________

  Payment Instructions :

  Uniqtrans.t35 guarantees the customers full safety for their transaction by collecting, holding and disputing funds according to Buyer and Seller instructions.To enjoy the purchase protection, you must submit payment by Bank Transfer (Priority Service) to the following Uniqtrans.t35 agent bank account.Sending payment by any other method of payment or directly to the seller will void this transaction and your right to refund.

  Through this e-mail we have the pleasure to inform you that the car and all documents including sale contract has been left in our custody and have been verified by our team . Everything is in perfect order and ready for delivery
  Heated,climate-controlled and well secured warehouses provide excellent accommodation,Until the actual move,
  Next step to be taken : The buyer must send the payment (200 000 Ft) to our Agent Bank account :

  Trust Agent Bank Account Information’s:

  Bank Name
  Barclays
  Beneficiary Name
  Alexandru Pasarica
  Beneficiary Address
  253 Lea Bridge Road,London, e10 7ne,UK
  Sortcode
  209655
  Account Number
  03015505
  IBAN
  GB79BARC20965503015505
  SWIFT/BIC
  BARCGB22

  ________________________________________

  To submit the payment you must use your online bank account or you can go at your bank and send the money to our account .

  ________________________________________
  When payment is received, it will be verified and secured into a non-interest bearing trust account. Payment verification process usually takes less than 24 hours. After payment is secured, our company will ship the vehicle.
  The Buyer receives the vehicle and has 5 business days to inspect it. If it is complete and as described, the Buyer should accept the vehicle. If he refuses the vehicle, the Buyer must ship the vehicle back to the Seller within 5 business days.
  After the inspection period is over, the Buyer must contact Uniqtrans.t35 Center Customer Support with the result of the inspection. If the Buyer refuses the vehicle, the refund will be sent to the Buyer . Uniqtrans.t35 Center Department submits the payment directly to the Seller within 3 business days.

  Once the payment was sent, email us (uniqtrans@live.com) or send a fax at : +44 8704957362 the following information so we can start the delivery:
  1. Confirmation number from the payment receipt :
  2. Copy scanned of the receipt :
  3. Amount Sent :

  All the transaction, payment and personal information is considered confidential and will not be released under any circumstances.
  Vehicle Purchase Protection program security measures are constantly reviewed and modified given evolving circumstances globally.
  Our main and constant priority is the safety of our customers.

  Should you need a refund for this transaction, it will be sent to your bank account, or by check or money order. The way you are refunded is at your choice. You have 60 days from the above verification date to request a refund. Refund requests are processed within 3 days.

  This is how the transaction works is 5 easy steps:
  Five easy steps to a safe transaction:

  Step 1: Buyer and Seller Agree to Terms
  Both parties agree to terms of the transaction, which includes a description of the car , sale price, number of hours for the Buyer’s inspection, and any shipping information.

  Step 2: Seller Leave The Car And Documents To Our Custody
  Our staff verify the car and documents, send to buyer an invoice with details of the transaction.

  Step 3: Buyer Sends Payment to our Third Party Agent Bank Account .
  The Buyer submits a payment selecting bank transfer. Our agent verifies the payment. Processing time for payment is 3-5 days .

  Step 4: Buyer Receive Merchandise
  The Buyer has a set number of hours for inspecting the car and the option to accept or reject.

  Step 5: Third Party Agency Pays Seller
  Third Party Agency pays the Seller. The transaction is complete.

  ________________________________________

  Uniqtrans.t35 moves high value and prestige cars to all destinations in Europe and the UK discretely and safely with its specialist car transporter service. We use a fleet of fully enclosed, state of the art, air ride double deck car transporters.
  Covered car transporters – key features:

  1 to 4 Car Capacity
  Adjustable Rear Air Suspension
  Low Approach Angle
  Power Winches
  Load Space & Rear View CCTV
  Satellite Navigation (UK/Europe)

  Protection from road dirt, traffic film, stone chips, the weather, trees & branches, collisions & accidents, thieves & vandals.

  ________________________________________

  C 2010 Uniqtrans.t35, All Rights Reserved

  Remélem én is tudtam nektek segíteni a csalók kiszűrésében!!!!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Szia Robi! Üdv mindeki másnak is aki a forumot olvassa.Abban a szerncsés helyzetben vagyok én is,aki sziv szakadva meggyászoltam szegény Lucian Vizirez Úrrrrrrrrrrrrrrrr va anyát neki szerencsétlén motorbalesetben elhunyt tesokát.Mi is kedves levelezésen keresztül szőttük a jó üzleti barátságot s mikor lenyomoztam azt a csodállatos megbizhato,hajozási társaságot,lássatok csodát szerencsére kedves ismeretlen baátaim,veletek futottam össze.Kicsi a világ!talán ezét van,hogy mindannyionknak ugyan azt alevelet küldték.Legyetek nagyon ovatosak mercit ne vegyen senki Lucibácsitol Sziasztok:Kajszy.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves Rena! Csak annyit tudunk tenni, hogy próbáljuk szűrni a hirdetéseket, de a csalók újra és újra próbálkoznak. Ahogy a cikkben is látható, van egy hibajelentő szolgáltatásunk, és lehet felénk jelezni a gyanús, vagy konkrét eset alapján a tényleg szélhámos eladókat. üdv: Krepsz Zoltán

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!

  Sajnálattal közlöm de a Trükkös csalók még mindig fennt vannak a neten és most egy másik autó eladásával mégpedig Ford Focus 1.8 TDCI 2003 fekete színű és 450000Ft-ért értékesítik az autót!Hál Istennek hogy létezik ez az oldal és nem dőltünk be, mert ez az oldal igazán jól tájékoztat a szemetekről!!Az emailben amit kaptunk tőlük pontosan az a szöveg állt mint amit az előttem hozzászóló bemásolt de még csak egy vessző sem volt más helyen!Sajnos hogy ilyen világban élünk ahol egy ember vagy emberek olyan szöveggel próbálnak megetetni mást hogy “meghalt a testvérem” mert igazából a jóhiszemű ember úgy gondolja hogy ez nem egy olyan dolog amivel szórakozunk tehát ez biztos komoly nem kamu, de ebben a rossz világban élünk és jó hogy vannak emberek akik a rossz tapasztalataikat megosztják egymással és szerintem sok.sok embert tájékoztatanak ezzel!!!Ja és a hírdetést az expresszen találtam meg!!!!
  Köszönöm Nektek!!

  Üdv: Rena

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok!
  Nagyon szepen koszonjuk az infokat, mert sajnos mi is belefutottunk az uniqtrans.t35 tarsulatba. E rovat nelkul mi is csak buta aldozatok lennek. A fentiekben lathato levelezes az teljesen ugyanaz volt nalunk is. A mi esetunkben kicsit mas a szitu, ugyanis en kint elek angliaban. Felhivtam az alitolagos citroen c3 tulajdonosat. Majd jott a hivatalosnak tuno tarsasagtol az email, kertem az auto rendszamat persze semmi. Majd kertem a tarsasag szamat ahol a kocsi van. Kaptam is egy mobil szamot. Elso hallasra megallapitottam hogy ugyan az ember valaszolt a hivasra mint aki tulajdonosa volt . Mar ez gyanus volt. Ra googleztem es ezt a cikket hozta be rogton. Felhivtam az angol hatosagokat. Nagyon segitokeszek voltak. Orultek annak hogy Londoni cime van a csalonknak. Mivel nalunk nem tortent bunteny igy konkretan nem a mi esetunkben nyomoznak, hanem csak adatokat gyujtenek remenyeink szerint felveszik a kapcsolatot a magyar rendorseggel.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Most már úgy is megtettem, de úgy láttam ment az e-mailról a hirdetőnek is.Gondolom akkor máshol fognak próbálkozni.Jól kiépített aparátusuk van.:( Kár, hogy amikor ilyen közel vagyunk a csalókhoz a rendőrség nem tesz semmit

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Robi levelezését tovább folytatnám, mert én még levelezek a “kedves” eladóval

  Helló

  Irja meg a kocsi rendszámát

  Üdvözlettel

  helló!

  Nagyon sajnálom, de én nem olyan iratokat vagy okmányokat, mert én már letétbe helyezte az autó és az összes irat és dokumentum az orizetbe a társaság, de ne aggódjon, mert lesz még 5 napig ellenorizni az autó és az összes a papírokat otthon, akkor lehet, hogy menjen velük a rendőrség azt látni, hogy azok jók.
  Köszönjük megérteni.

  Ezt kb 2 órája kaptam. Kíváncsi vagyok meddig bírja.Én bírom,mostmár nevetve

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Mi a hasznaltauto.hu weboldalnál minden tőlünk telhetőt megteszünk az ilyen hirdetések kiszűrése érdekében. Ezért kértem a hibajelentés küldését is (minden hirdetés adatlapján megtalálható ez a funkció) mert amennyiben egy csalók által feladott hirdetést mégsem veszünk észre, a hibajelentések által megtaláljuk.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Ez a hirdetés az autóvizslán fut, már írtam nekik e-mailt.Ezzel a hirdetéssel egyidőben találkoztam egy másikkal is, arra is irtunk.Most már tudom az is kamu. Nem tudom ezeket valamilyen szinten nem tudják kiszűrni? A gyakorlott és ebben jártas embereknek észre kéne venni,hogy valami nem stimmel.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Kedves Timcsi!

  Ha még most is fut a hirdetés, akkor kérlek, küldj rá hibajelentést a megfelelő funkció segítségével, mielőtt valakit ezzel a hirdetéssel vernek át a csalók..

  köszönjük!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Sziasztok
  Nekem is sikerült a csalókkal találkozni.Ugyanezeket a szövegeket kaptam, méghozzá vasárnap, tehát nagyon friss a történet.Én és a családunk nagyon rámenősek voltunk és erőszakosak.Tényleg túl szép hogy igaz legyen történet.Az volt a leggyanúsabb,hogy még csak rendszámot sem tudhattunk.Nekünk sikerült kicsikarni egy telefonszámot is és beszéltünk az illetővel is,aki borzasztóan zavarba jött, hebegett-habogott. Ebből rögtön tudtuk átverés.Véletlen erre az oldalra jutottunk és olvastuk más is járt így.Szomorú hogy a rendőrség már csak akkor tesz valamit,mikor a kicsalják az emberek pénzét. Nekünk van élő telefonszámunk,ha mégis érdekelné a rendőrséget.Nagyon örülök,hogy ennyire bizalmatlanok voltunk és így megmaradt a pénzecskénk.Mégvalami a hirdetés még mindig fut.

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  FIGYELEM ITT AZ ÁTVERÉS SZÖVEGE KONKRÉTAN !

  Nagyon örülök neki, hogy megtaláltam ezt a fórumot.

  Egy Opel Zafira Comfort 2.0 D 16V után érdeklődtem az expresz oldalán találtam.

  Így indult a beszélgetés.

  Én: “érdeklődnék, hogy megvan-e még az Opel zafira és ,hogy beszámítanak- e másik kocsit. ”

  Eladó: Helló,

  A jármuvet még eladó ezen az áron. Ez jó állapotban van, nincs technikai károk, nincs karcolás vagy horpadás, nem rejtett hiba. Megtalálható benne az eredeti kulcsok, kézikönyvek, karbantartási könyv, a téli gumik és az összes magyar iratok és dokumentumok. Az autót a bátyám, aki élt Magyarországon, a bátyám halt meg 3 hónappal ezelott egy hülye motorbalesetben .Nagyon szomorú, ez volt az egyetlen testvérem és én szerettem nagyon. Élek, Egyesült Királyság, Edinburgh-ban és az autó velem. A felesége adta nekem az autót eladni, mert költözött az otthoni és o nem tudja használni itt, Egyesült Királyság, mert itt az autók a kormánykerék jobb oldalán.A lány nem akar meggazdagodni a halála bátyám, hogy az, amiért putted alacsony áron. Ez egy magyar modell, valamint az iratok és a lemezeket, azt minden adót fizetett, és most a papírok és dokumentumok a nevem, ha meg akarja megvenni, nincs semmi probléma, mert én akarat küld az autó saját ország és én fizetem a hajózási adók. További részletekért várom, hogy küld nekem egy válasz.

  Köszönöm!

  PS: Nagyon sajnálom a rossz magyar, ha nem beszélnek angolul, hogy jobb lesz nekem.

  Én: Helló !

  Még azt szeretném kérdezni hogy mi a rendszáma az autónak .
  Köszi
  Üdv: Robi

  Eladó: helló!
  Nagyon örülök, hogy látom, hogy tetszik az autó és még mindig szeretne venni. Mert mi nem ugyanabban az országban, és nem tudunk eleget tenni a helyzet, azt javaslom, hogy szoros az üzlet segítségével egy hajózási társaság amit én használtam itt Edinburgh-ban. A cég neve Uniqtrans.t35 ( http://www.uniqtrans.t35.com ) , ez egy nagyon jó hajózási társaság az Egyesült Királyságban van, én már regisztrált a szolgáltatásaikat, mert használják oket a múltban, és hogy nagyon becsületes és biztonságos.
  Azt is tudja vezetni, hogy megtekinthesse a gépjármu és a papírokat, 5 napig, amíg nem lesz fizetett, és a cég gondoskodni fog arról is, hogy a hajózási és átadása a papírokat a nevét. Az emberek a cég segíteni fog Önnek regisztráltatnia kell az autót a neved, és segítséget nyújt a vizsgálati az autót. Ha komolyan ezt várom, hogy forduljon hozzám és én fogja mondani, hogy az ügylet muködik.

  Köszönöm

  Én: Helló !

  Akkor én most regisztráljak a Uniqtrans.t35 honlapján, és utána hogyan tovább?
  Ez a cég teljesen leszállítja az autót Magyarországra én megnézem kipróbálom és miután oké minden oda adom a pénzt ők ide adják az autót ?
  Az autó rendszámát küld már el légyszíves.

  Köszönöm !

  Eladó: Helló!

  Örömmel látom, hogy érted, és tetszik, és szeretné megvásárolni az autót, most hadd magyarázzam meg, hogy a megállapodás segít munka :
  Eloször azt letétbe helyezi az autót a cég orizetbe, és azt követoen, hogy felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön e-mail minden tranzakció adatait. Mert nem tudom, ha létezik, vagy nem azon a címen is élnek majd a szállítás, és nincs garancia van, akkor fogja kérni, hogy küldje el az összeget bizalmukat bankszámlájára. Csak egy biztonsági intézkedés, mert nehézségekbe ütközött az ügyfeleket, nem nagyot, vagy a pénz készen áll a teljes összeg után a szállítási és az autó visszatért az eladó és az o terhére nagyon.
  Miután elküldi fizetési fogják ellenorizni, és küldünk Önnek egy példányát az összes irat és dokumentum az autó, és 48 órán belül érkezik az autó otthon az összes irat és dokumentum eredeti. Miután megkapja az autót otthon végén 5 napos ellenorzés Ha az autó nem reklámozzák és úgy dönt, hogy nem tartja meg a társaság visszatéríti a pénzt, amit küldött elott, nem feltett kérdések, és a hajózás vissza az autó lesz az aggodalomra. Azt hiszem, ez elég tisztességes a mindkettonknek.
  Kérjük, vegye figyelembe, hogy én is kapok kifizetést csak akkor kapja meg az autót, és gyozodjön meg róla, minden a megállapodás szerint. Ha elfogadja az autót az emberek a cég adja a pénzt nekem.
  Ha egyetért ezekkel a feltételekkel, és még a pénzt küldjenek nekem a teljes nevét, címét és telefonszámát, ahová az autót vinni, és kezdeményezni fogom az ügylet a vállalat számára. Akkor kapja meg az összes tranzakció adatait tolük azután.
  Én fizetem az adókat és a hajózás, valamint a cég díjakat.

  Szóval itt tartunk.

  Nagyon aranyos mi ? szegény

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  persze hogy nem biztos, hát ugye visszatekerés alap, van hogy totálkáros volt a kocsi és kikalapáltál, van hogy más országban lopták és ugy hozták be stb stb stb annyi gond van ezzel hogy én nem is merek használtautót venni!

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  ez már sajnos egy olyan világ hogy nem lehet megbízni senkiben aki csak úgy állít valamit. És ha netán még a két szép szemünkkel látjuk az autót akkor se biztos a dolog … 🙁

 • 2017.11.01. at 03:12
  Permalink

  Tetszik, a cikk. De amúgy az egész egy nagy dislike! Az összes ilyen nyomorult csaló elmehetne valami közmunkára, deháth Magyarországon vagyunk, ahol a “Rendőrség” csak aljas módon tud traffipaxozni és elb*szott módon helyszínelni… Mi az, hogy nem kérnek segítséget? 🙂 Vicc.

Vélemény, hozzászólás?