A kémfotók után itt az új Skoda Superb rajzolt változata

Rajzvázlat és néhány információ az új Skoda Superbről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyre közelebb kerülünk az autó hivatalos bemutatójához, amely jövő márciusban lesz Genfben. A fotók megjelenése előtt rajzvázlattal csigázza fel a Skoda az érdeklődőket.


A múlt héten már gyári fotókon, de még maszkolt példányokkal látott új Superb a vázlat alapján az idei genfi autószalonon bemutatott VisionC koncepció kiköpött mása. A lámpákon kívül a hűtőmaszk, a motorháztető vonalai, a tükrök alakja és a kupésan csapott tetővonal lényegében teljesen megegyezik a tavasszal Genfben kiállított modellel. A mai trendnek megfelelően az új Superb mérete is tovább fog nőni. A korszerű technológiának és az új anyagok alkalmazásának köszönhetően a méretnövekedés ellenére mintegy 75 kg-mal lesz könnyebb az autó elődjéhez képest.
Hirdetés

A korábbi jelentések alapján az alapmodell 1,4 literes benzines lesz, 125 lóerővel és 25 000 eurós (kb. 7,7 millió forint) árról fog indulni. A motorválaszték tartalmazni fog továbbá egy 1.8 TSI, 260 lóerős változatot, valamint egy 1,6 és 2,0 literes dízelt 120-190 lóerővel. A Skoda várhatóan januárban minden részletet feltár az új Superbről, a nagyközönség előtt pedig márciusban, a Genfi Autószalonon fog bemutatkozni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 23:29
    Permalink

    3 rokonom tulajdonol Skoda Superb gépet, mind a hárman a megelégedettség magas fokával viseltetnek a kocsijuk iránt kettejüknek szedán van 3. rokonnak kombi. Felettébb stabil futóműveik vannak, ismeretségi szférámban további két személy a gazdája eme remek Superbnek, sedan formában, Ők is méltatni tudják csak.

  • 2017.10.28. at 23:29
    Permalink

    Már a maszkolt tesztautók képei, és a grafika alapján is egy igen jó kiállású autóra lehet számítani, nem olyan béna a formája, minta a jelenlegi modellnek. Ez eddig nagyon rendben van. De hogy mi a bánatnak kellett még nagyobb autót csinálni a Superb-ből, nos, azt igazán nem értem…

Vélemény, hozzászólás?