A következő Impreza generációt látjuk?

Biztató kezdeményezés a Subaru Viziv Performance Concept

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A gyökerektől kevésbé eltérve, bár finoman kupés tetővonallal képzeli el sportszedánjának jövőjét a Subaru. Számolnak az Imprezával.


Japán fejlettségéhez méltóan a koncepciók autószalonja lett a tokiói. Még a Subaru is összeszedte magát és dicső múltjából merítve egy kihegyezett, finoman kupésított sportszedánt mutattak be Viziv (Vision for Innovation) Performance Concept néven, amit nem véletlenül képzeltek el versenypályás grafikákon. Minden egyes eleme a tetőtől a lökhárítókig szénszálból készült, hogy könnyű maradjon, közben 4630 mm-en nyújtózik, 2730 mm-es tengelytávja pedig tágas belső dimenziókat sejtet.
Hirdetés

Kicsit újragondolták az ikonná vált motorháztetőre rakott légbeömlőt, ami egy eddig ismeretlen teljesítményű boxermotort hűt. Bizakodásra ad okot, hogy ezt a koncepciót is szimmetrikus összkerékhajtással képzeli el a japán gyár, valamint a négy kipufogó, az óriási diffúzor és a kerékívek hűtőlamellái is mind teljesítményorientált modellre utalnak. Utastérfotó egyelőre nincs, de reméljük, hogy a Mitsubishivel ellentétben, a Subaru kitart legendás sportszedánja mellett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?