Idén érkezhet a Tesla Cybertruck?

Végleges formát öltött a Cybertruck?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Tesla-dolgozó járta körbe a késznek tűnő pickupot: némely helyen eltér a 2019-ben bemutatott változattól.

A Tesla már évek óta lengeti a Cybertruck gyártásának elindítását, azonban a most kiszivárgott videó alapján úgy tűnik, már tényleg nem kell sokat várnunk, és akár még idén lehullhat a lepel a végleges változatról. Bár a kezdeti tervekből kénytelen voltak lejjebb adni Elon Muskék, mégis szürreálisan hat a vállalat - természetesen tisztán elektromos - pickupja. Talán a legszembetűnőbb részlet, hogy egyetlen ajtón sem látni bármiféle fizikai kilincset, így minden bizonnyal mobilapplikációval lesznek majd vezérelhetőek a ajtók. Szintén szokatlan megoldás a ablaktörlő elhelyezése, ugyanis egyetlen lapát helyezkedik el az A-oszlop mellé felszerelve.
Hirdetés
Az első bemutatóhoz képest szintén különbséget jelent a visszapillantó tükrök megléte, ugyanis az emlékezetes 2019-es bemutatón Musk kamerákat ígért a tükrök helyett, ami a hírek szerint itt is meglesz, de a törvényi előírásokra hivatkozva megmaradt a hagyományos tükör is. A hírek szerint márciusban kerülhet sor a végleges bemutatóra, ahol akár egy kisebb, európai változatot is leleplezhetnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?