A Maybach 62 S túl nehéz volt a lopósautónak

Videó: a Maybach luxusautó túl nagy falat az autószállítónak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jó 2,8 tonnás súlyával és 6,16 méteres hosszával, meg 612 lóerős teljesítményével nem kis darab a Maybach 62 S. Fel sem bírták emelni.


A felvétel Bécsben, a szomszédos Ausztria fővárosában készült, és magáért beszél. A szituáció a sablonos: emberünk rossz helyre parkolt, annyira, hogy autóját el kell szállítsák. Az illegális parkolóhely viszont mégis a drabális fehér Maybaché maradt, mert nem bírta el az autóvontató. A darunak egyszerűen sok volt már a behemót súlya, így maximum megbüntetni tudták a tulajt, a gyűjtőtelepre nem tudták elvinni a kocsiját. Sőt, talán az autószállítót kezelő úr rosszabb helyzetet teremtett, mint amiből kiindultak, mert a többszöri próbálkozással arrébb tett kocsit a végén otthagyták, ahogy van. Aktiválódott riasztóval, bekapcsolt vészvillogóval, az eredetinél messzebb a padkától. A videóból végül nem derült ki, hogy esetleg egy komolyabb autómentővel sikerült-e elszállítani, vagy sem.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?