A Mercedes megmutatta az SL gyémánt maszkját

Először gyári képen a megújult Mercedes-Benz SL

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hónap végén Los Angelesben lesz az átdolgozott Mercedes SL bemutatója, de már most megnézhetjük az orrát. Rutinmunka jó ízléssel.


Eddig még csak kémfotókon láthattuk, de részben már most felfedte a gyár legmenőbb roadstere, az SL új arcát. Az aktuális R231-es kódú SL már 2012 óta van piacon, így egy kicsit kilógott a legújabb Mercedesek közül. A hivatalos bemutatót csak a hónap utolsó napjaiban megrendezett Los Angeles-i autószalon tartják. Testközelből csak akkor lesz látható az egész kocsi. Ami erről a részletfotóról látszik, az alapján a gyár megjelenésben közelebb akarja hozni típusát a Mercedes-AMG GT-hez.
Hirdetés

A hűtőmaszk ezen már lefelé terebélyesedik, ettől kevésbé agresszív, sőt a maga nemében némileg visszafogott lett a megjelenése. Ez egy kifejezetten ügyes trükk volt a tervezőktől. Újak a LED-es fényszórók, változott a lökhárító és az első kötény formája, mindettől frissebb és maibb lesz az SL megjelenése. A többi külső változás az orr-részéhez képest elenyésző lesz, de a beltérben biztos megjelennek új anyagok és színek is - ahogy ez ilyenkor szokás. Manapság az sem hagyható ki, hogy pár évente újabbra cseréljék a kocsik fedélzeti rendszerét, így ilyen téren is várható a frissülés. Új motorokról egyelőre nincs hír.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?