A Red Bull Air Race bénítja hétvégén a közlekedést

Forgalomkorlátozások lesznek hétvégén a fővárosban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csütörtök déltől vasárnap estig Budapesten a Margit-híd és a Lánchíd közötti szakaszán több helyen is útlezárások lesznek érvényben.


Hétvégén rendezik meg a Red Bull Air Race műrepülő világbajnokság magyarországi futamát. A rendezvény miatt a Lánchidat a hétvége során többször is lezárják, sőt a mai napon 12.30-tól 15 óráig az autósokon kívül a gyalogosok sem közlekedhetnek rajta. A rendezvény miatt a legnagyobb forgalomkorlátozásokra az I., a II. és az V. kerületben, szombaton és vasárnap kell számítani.
Hirdetés

A Duna érintett szakaszán teljes hajózási zárlat lesz csütörtökön 12 és 16 óra, pénteken 8 és 18 óra, szombaton 9 és 18.30 óra, és vasárnap 11 és 19.30 óra között. Emiatt a D11-es, a D12-es és a D13-as hajójáratok rövidített útvonalon közlekednek, több megálló kimarad.
A forgalomkorlátozások érintik a 2-es metró, a 16-os busz, a 17-es pótlóbusz, a 86-os, a 105-ös autóbusz és a 2-es villamos közlekedését. A résztvevők számától függően módosulhat a 18-as, a 19-es és a 41-es villamos menetrendje is. További információk a www.bkkinfo.hu oldalon találhatók.
Forrás: MTI
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?