A sarkkörön tesztelik az új BMW X3-at

Videó: havon és jégen csapatnak az új X3-as BMW-vel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vészesen közeleg az új BMW X3 debütálása, amelynek köszönhetően egyre több információ szivárog ki az új modellről. Most egy sarkköri teszten készült videóban is láthatjuk az újdonságot.


2010-től koptatja az utakat a BMW X3-as második generációja, amely idén év végén leköszön az új autók palettájáról. Helyét a harmadik generációs modell veszi át, amelyet már javában nyúznak a mérnökök az északi sarkkörön. Egy hivatalos videóban láthatjuk is, hogy milyen élményt nyújt majd az újdonság. A videón kívül természetesen egyre több információ is napvilágot lát a modellről.
Hirdetés

Az új X3-as a BMW CLAR nevű platformjára épül, amely alkalmazásával a tömeg mintegy 100 kilogrammal csökkenthető a kifutó modellhez képest. Emellett lehetőséget nyújt arra is, hogy hibrid hajtásláncot építsenek az autóba. Ha már hajtáslánc, akkor fontos megemlíteni, hogy igazi M-es változat is készül belőle, teljesítménye várhatóan 400 lóerő felett lesz. Az új X3-as ősszel, a Frankfurti Autószalonon mutatkozik be.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 20:57
  Permalink

  Be lehetnek tojva az XC60-astól ha annak premierjére kihozták ezt a videót 🙂

  Viszont az tetszik hogy a BMW továbbra is odafigyel a konkurensekre (a GLC-t egy a BMWnél megszokottól jóval erősebb facelifttel kontrázta az X3ason).

  A mostani X3 egy nagyon korrekt darab, nem számítok nagy meglepetésre az újtól, de nincs is szüksége rá.

  Viszont lassan itt az ideje egy kicsit fejleszteni a formanyelven.

Vélemény, hozzászólás?