A Skoda Kamiq sem marad Monte Carlo modell nélkül

A Fabia és a Scala után a Kamiq is optikai tuningot kap

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy tűnik a Skodánál nagyon büszkék a Monte Carlo ralin, évtizedekkel ezelőtt elért kategóriagyőzelmükre. Tovább bővül a látványos kiegészítőkkel felvértezett Monte Carlo modellek sora.

Persze nem csak a régi győzelemre lehet büszke a Skoda, hiszen a közelmúltban és napjainkban is sikeresen szerepel a világ különböző pontjain a Fabia raliváltozata, ezért is kezdődött néhány éve ezzel a típussal a Monte Carlo modellek története. A jelenlegi kínálatban viszont megkapja a Scala és a Kamiq is a látványos kiegészítőket.
Hirdetés
Ugyanis a „montecarlóság” nem jár erőnövekedéssel, sőt semmiféle technikai csemegével, csupán az autók megjelenését szabják látványosabbra. Méghozzá fekete díszekkel, hiszen fényes fekete hűtőmaszkot, splittert és küszöbléceket szerelnek fel ezekre a modellekre, illetve hátul is ugyanilyen színű betétet kap a lökhárító. Sőt, a felszereltséghez alapáron járó full LED fényszórótestek is fekete műanyagbetétet kapnak, valamint az egyedi 17 vagy 18 colos felnikről sem feledkeztek meg.
Az utastérben a vörös szín használatával igyekeztek sportos hangulatot teremteni. Jutott belőle a sportülésekre, a sportkormányra, a váltószoknyára és a szőnyegekre is, valamint a pedálokat alumínium hatásúra cserélték és néhol még krómhatású díszek is felbukkannak. Végül fekete tetőburkolatot kapott még a sportos kinézetű Kamiq, ami egyébként az összes motorváltozattal megrendelhető Monte Carlo kivitelben. Az újdonság a Frankfurti Autószalonon már látható is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?