A Škoda megmutatta, hogy fog kinézni az Enyaq Coupé iV

Élethű skicceken láthatjuk a hó végén érkező cseh villanykupét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Közeleg a január végi bemutató, így egyre nagyobb az érdeklődés a Škoda újdonsága iránt. Bár még nem valódi fotón, de már álca nélkül láthatjuk az Enyaq Coupé iV dizájnját, mutatjuk a képeket!

Hogy milyen lesz az Enyaq iV kupéváltozata, arról egy korábbi cikkünkben már részletesen beszámoltunk, ide kattintva tájékozódhattok a méretekről, a teljesítményszintekről, az akkucsomagról és egyéb fontos részletekről. Ezen a téren nem tudtunk meg többet, valószínűleg már nem is fogunk a bemutatóig. A dizájnból viszont akkor még igen keveset láttunk: egy álcázott autó fotóival, a LED fények látványával és egy sziluettel kellett beérnünk.
Hirdetés
Az újdonság tehát maga a látvány, két képpel rukkolt elő a Škoda dizájnrészlege az Enyaq Coupé iV kapcsán. Az egyiken csak magát az autót láthatjuk, a másikon pedig - a márka jövőjét képviselő Enyaq Coupé iV mellett - megjelenik a dicső múlt is: itt a hamarosan érkező, tisztán elektromos kupé egy a '30-as évek végéről származó Skoda Popular Monte Carloval pózol.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?