A weboldalunk külső szolgáltatója karbantartási munkálatokat végez szerverein július 25 23:30 és július 26 06:00 óra között. A karbantartás érintheti az oldal szolgáltatásait és elérhetőségét ez idő alatt. Megértésüket köszönjük!

Adhat-e választ formakérdésben a Tihanyi visszhang?

Vajon az Opel Astra GTC a legszebb kupé?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tordai István, a SportVerda műsorvezetője nehéz kérdést tett fel: vajon az Opel Astra GTC a legszebb kupé kerek-e világon? Válaszok a videón megnézhető műsorrészletben.

Nálunk is járt már az Opel Astra GTC, sőt nemzetközi bemutatóján, Spanyolországban is vezettük. Sok érdekességet elmondtunk róla, talán a legfontosabb, hogy belső tere egészen nagy, a többi változatétól eltérő, elöl függőcsapszeges futóműve egészen nagyautós, de formájáról, annak megítéléséről csak visszafogottan nyilatkoztunk, hiszen azt meglehetősen szubjektív kérdésnek tartjuk. Tény azonban, hogy van neki, egyedi és egyben az Opel márkaimidzsébe illeszkedő. Hogy mennyire szép, azt szerintünk döntse el mindenki saját maga. Tordai István, a SportTV SportVerda című műsorának vezetője véleménye az alábbi videóban látható, ő még a Tihanyi Ekhót is megkérdezte az Astráról, az 5 perces rövidfilmet nem csak a válaszért, hanem a számos látványos képkockáért is érdemes megnézni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?