Amerikába a 4C viszi az Alfát

A Genfi Autószalon egyik legszebb modellje viszi Amerikába az Alfát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Régóta híreszteli az Alfa, hogy ismét színre lép Amerikában. Elsőként a Genfi Autószalon legszebbjével, a 4C-vel.


A manapság jól megszokott információ csepegtetéssel élve éri el folyamatos szereplését az Alfa Romeo. A Genfi Autószalon egyik legszebbjeként tündökölt 4C gyártása és amerikai színre lépése már márciusban biztos volt, így a márka régóta ígérgetett tengerentúli megjelenése is régóta biztos. A napokban megerősítették az olaszok, hogy saját szabadidő-autójukkal az Egyesült Államok piacát is célba veszik, ám arról most nyilatkoztak először, hogy mely modelljüket fogják elsőként kínálni az USA-ban. Ez a Genfben sokak tetszését elnyert 4C lesz. Azaz az olaszok megvárják, amíg az észak-amerikai piac elvárásainak megfelelő modelleket tudnak kínálni és addig a MiTo, valamint a Giulietta sem lesz elérhető ott. A tengerentúli Alfa paletta lényege az új Giulia, a 4C és az előbbi kettőhöz hasonlóan még fejlesztés alatt álló, de azoknál kezdetibb stádiumban lévő szabadidő-autó lesz, de mind közül a sportos 4C kapható majd elsőként.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 16:24
    Permalink

    Nem rossz üzletpolitika a visszatérésre a 4c-t árusítani először.Jó rég nem volt már Amerikában Alfa.Egyébként lenyűgöző formákat tudnak alkotni az olaszok,és mindig van új ötlet.Hihetetlenek.

Vélemény, hozzászólás?