Apró, tavaszi módosításokkal folytatja karrierjét a VW Tiguan

Erősebb dízelt és új infotainment rendszert kapott a VW Tiguan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár 2007 óta változatlan műszaki alapokon gyártja első kompakt crossoverjét a Volkswagen, de időről-időre felfrissíti. Most is így tett.


A Tiguan a TSI benzinesek mellett eddig is kétliteres TDi turbódízel motorokkal volt elérhető, 110, 140 és 177 lóerővel. Utóbbi kettőt átdolgozta a Volkswagen, így már teljesítik az Euro 6-os környezetvédelmi előírásokat, sőt erősebbek is lettek. Ezentúl a két fickósabb változat még erősebb: 150 és 184 lóerősek lesznek. Utóbbi beéri vegyesben akár 5,7 liter gázolajjal és így csak 150 g/100 km a szén-dioxid kibocsátása.
Hirdetés
Lassan az autóiparban is a fedélzeti elektronikák fejlődése lesz az egyik legfontosabb kérdés, a VW sem maradhat le, így a Tiguan központi kijelzőjén is futnak már a legújabb applikációk is. A VW MirrorLink kapcsolatos fedélzeti rendszere támogatja a Google Androidját és a konkurens Apple iOS platformját is, így a legtöbb mobiltelefonnal is tudunk csatlakozni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?