Aranyozott Leafet kapnak az olimpiai bajnokok

Minden arannyal hazatérő sportoló kap egy új Nissan Leafet Angliában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jelenleg második Anglia az éremtáblázaton, eddig 16 aranyéremmel, minimum ennyi kocsit kell bearanyoznia a Nissannak, de nem árt készülni még többel.

Ezerrel pörög az Olimpia-láz világszerte, mi is büszkék lehetünk sportolóinkra, pláne az aranyérmeseinkre, de a jelenlegi összetett 12. hely is nagyon szép eredmény. Anglia is örül az eredményeiknek, a helyi Nissan képviselet például egy új autóval jutalmazza minden aranyéremmel hazatérő sportolóját. Nem ám egy egyszerű makettel teljesen elektromos Leafet kapnak, szerzett medáljuknak megfelelően aranyba burkolva.
Hirdetés
Az elsőt Max Whitlock tornász kapta, aki múlt szombaton szerzett aranyérmet Rióban, jelenleg összesen 16 aranyéremmel második az éremtáblázaton Nagy-Britannia. Lassan elkezdhetik gyártani az aranyozott Leafeket, ennél már csak több éremmel térhetnek haza a sportolóik. Ráadásul a Paralimpia aranyérmeseinek is jár majd egy-egy Leaf. Nem ez az első eset, hogy a Nissan ilyen módon használta ki az Olimpiát, a 2012-es nyári játékokon az utolérhetetlen futó, Usain Bolt kapott egy aranyozott GT-R-t, viszont nem saját használatra, egy árverésre készült az egyetlen példányban, nevével ellátott sportkocsi. Saját alapítványának ment a pénz, összesen közel 54 millió forintnak megfelelő összeg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?