Audival az AIDS ellen

Árverésen az Audi R8 Spyder V10

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sir Elton John minden évben saját házában tart árverést az általa alapított, az AIDS ellen küzdő alapítvány számára. Ez évben az Audi angol forgalmazója is felajánlott egy különleges R8-ast.

Méreténél fogva az R8-ast a kertben, illetve a parkban állították ki. A csillogó kabrió mellett balra az aukció szervezői, középen maga Sir Elton John

Sir Elton John először az Egyesült Államokban, 1992-ben alapította meg az EJAF, Elton John AIDS Foundation-t, azaz az énekes nevével fémjelzett, az AIDS ellen küzdő alapítványt, majd egy évvel később Angliában is létrehozta az azonos nevű intézményt. A világ 55 országában, jelenleg évi 220 millió dolláros költségvetéssel a HIV-vírus ellen harcoló szervezet javára az énekes minden évben saját házában tart árverést.

Egyedi példány a gyárilag tükröződő felületű R8-as. Az alumínium karosszériaelemek fényezés nélküliek, polírozottak lehetnek

Idén ehhez az Audi egy különleges, talán az MTM tuningműhely által bemutatott példány ihletésével készített, tükröződő karosszériájú R8 V10 Spydert ajánlott fel. Hogy ki, és mennyiért vásárolta meg az alapáron is tekintélyes összegbe kerülő, itthon 50 millió forintos alapárú, de egyedisége miatt nyilván jóval többre taksálható R8-ast, arról nincs információ, ám akárhova is megy vele, inkognitóját vélhetően nemigen fogja tudni megőrizni.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?