Augusztusban érkezik a megújult, villany DeLorean

Megvillantották az új DeLorean hátulját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemrégiben vált hivatalossá, hogy az 1980-as évek ikonikus modellje, a DeLorean megkapja modern változatát, és a elődmodellhez képest ezúttal a teljesítmény sem okozhat csalódást. A hivatalos dátum mellé egy apró részletet is mutatott a texasi cég.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk 2022-ben újra életre kel a Vissza a jövőbe! filmekből ismert DeLorean, immáron villanyhajtással. Akkor még szinte egyetlen részletet sem árult el a gyártó, csupán annyit, hogy a mostani autó is sirályszárny-ajtókkal érkezik. Nemrég azonban bejelentette a DeLorean Motor Company, hogy augusztus 18-án hullik le a lepel az Italdesign tervei alapján készülő modellről.
Hirdetés
A mostani híresztelések alapján csupán utalások szintjén lesz jelen az DeLorean EVolve-ban a névrokon, és ezen értesüléseket bizonyítja a nemrégiben közzétett fotó is, melyen az autó bal hátulja látható. Ugyan sokat még így sem árultak el, ennyiből is látszik, egy merőben új autó készül és nem csupán az eredeti villanyosított verziója kerül az utakra. Az autó árazásáról és gyártásáról továbbra sem árultak el részleteket, így nem tudni, mennyi készülhet az új DeLoreanből, de egyelőre arra sem kaptunk választ, hogy mégis milyen teljesítménnyel érkezhet az ikonikus modell utódja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?