Az Amazonra költözik a Hyundai, jön az online értékesítés

A Hyundai és az Amazon együttműködése új alapokra helyezheti az autóvásárlást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az online autóértékesítés sokak fantáziáját megmozgatta, de egyelőre kevés a kézzelfogható eredmény. A Hyundai és az Amazon együttműködése egy újabb lépés a virtuális autóvásárlás felé.

A vásárlók még mindig szeretik testközelből megszemlélni leendő új autójukat, így az online autóvásárlás még gyerekcipőben jár. Noha ebben az esetben az állapot miatt nem kell aggódni, nem kevés pénz elköltéséről van szó, amit még mindig jobban szeretünk személyesen intézni. A Hyundai és az Amazon ennek ellenére lát fantáziát az online árusításban. A két cég vezetői szerint az új szolgáltatás egyszerűbb és stresszmentesebb vásárlást tesz lehetővé, nincs játszma a kereskedővel, nem próbálnak olyan extrákat rásózni a vevőre, amit nem akarnak, mindent fix áron, áttekinthető módon lehet megvásárolni. A megrendelt autót egyelőre nem szállítják házhoz, hanem az Amazon által megjelölt kereskedésben lehet átvenni. Egyébként az online autóvásárlás kiszállítással már működik Amerikában, például a használt autókat árusító Carvana a netes vásárlást követően házhoz viszi az autót.
Hirdetés
Az Amazon igyekszik lépést tartani az új generációval, akik már az okostelefonnal a kezükben nőnek fel, és alapvető számukra, hogy mindent egyszerűen és gyorsan megvásárolhatnak online. Ezalól már sokáig az autókereskedelem sem tud kibújni, egyre inkább áttérünk a kontaktus nélküli vásárlásra, amit csak tovább gyorsított a vírus miatti bezártság.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?