Az angyalföldi rendőrök egy estéje, íme a képek és a videó!

Ittas sofőrök, piroson áthajtók és illegális tuning: ilyen egy éjszakai műszak a fővárosban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyetlen estényi fokozott figyelem is rengeteg lefülelt szabálytalanságot mutat, a XIII. Kerület rendőrei ezzel sem tréfálkoztak április elsején. A csekkeket ők osztották, két jogsi és egy forgalmi pedig a zsebükben landolt napkeltéig.

Néhány hónapja jártuk körül részletesebben a rendőrök munkáját egy nagyobb anyagban, amelyet ide kattintva olvashatsz el. Ebben az írásban is szóba került, hogy az egyenruhások sokszor az éjszakai forgalomban figyelik a gyanús sofőröket és szűrik ki a forgalomból a szabálytalankodókat. Ez történt április elsején Angyalföldön is, a rendőrök ráadásul nem csak számszerűsítve, hanem képekkel és videókkal együtt tették közzé a mozgalmas éjszaka eredményeit.
Hirdetés
Elfogtak és előállítottak például egy erősen ittas sofőrt, egyet pedig - akinél a szonda kevesebbet mutatott - csak közigazgatási bírsággal sújtottak. A rendőrök előtt ketten a piroson hajtottak át, míg négyen index nélkül, záróvonalat átlépve, vagy szabálytalanul sávot váltva kanyarodtak, ők helyszíni bírságot kaptak. Akadt olyan eltiltott sofőr is, akit ennek ellenére az elmúlt három hónapban már negyedjére érték tetten a volán mögött, egy autóval pedig biztosítás nélkül próbáltak közlekedni az éj leple alatt. Az egyenruhások egy forgalmit is elvettek, az ahhoz tartozó autón ugyanis engedély nélküli módosításokat találtak.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?