Azonnal akarod: Suzuki Jimny görkori!

A nap videója! Ígérem! Szóval ne hagyd ki!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha szeretnél egyszerre két Suzuki Jimnyvel gurulni, most már megteheted!

Aranyos kis jármű a Suzuki Jimny, amelynek cukiságfaktorát a vidám színpaletta is emeli, ám emellett nem felejt el valódi terepjáró maradni. A Suzuki ausztráliai kirendeltsége azonban rátett még egy lapáttal arra a bizonyos cukiságfaktorra és megalkották a Jimny görkorcsolyát! Persze a bohókás játékszereket egy reklámvideóhoz használták fel, amely a kockaformájú terepjáró offroad képességeit mutatja be humorba csomagolva.
Hirdetés
A guruló lábbelik zseniálisnak tűnnek a videóban. Még arra is ügyeltek az alkotók, hogy a tolatólámpája működjön. Ha ez tényleg a valóságot tükrözi, akkor lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodnia a Suzuki döntéshozóinak, hogy piacra dobják a „sajátmárkás görkorcsolyát”, mert óriási siker lehetne. Persze valószínűleg maga a terepjáró is sikeres lehet világszerte. Hozzánk 1,5 literes, négyhengeres, 101 lóerős benzinmotorral érkezik, ám Japánban 658 köbcentis, 63 lóerős benzinmotorral is piacra dobják. Hamarosan mi is kipróbáljuk itthon, ám addig is mindenképp nézd meg az alábbi mókás videót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?