BMW M5 kombi, ahogy soha nem fogjuk látni

Így nézne ki az új BMW M5 Touring

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW már lemondott a kombi M5 változatokról, X-Tomi viszont segít elképzelni, hogy milyen lehetne a friss generáció Touringként.


X-Tomi ismét odatette magát és olyan BMW-t alkotott grafikus tudásával, amiből sajnos soha nem lesz valóság. Az utolsó BMW M5 Touring az E61 generációból készült, de már akkor is nagyon limitált szériaként. 1000 darabot gyártottak belőle, míg a négyajtósból közel 20 000-et. Közös volt bennük viszont az 5,0 literes szívó V10. Az utód F10 tehát már csak limuzinként érkezett a piacra és nagyon úgy látszik, hogy az G30 széria is csak a szedánból kap M5 csúcsverziót. Pedig a konkurensek nagy szeretettel húzzák a kombikat is, elég az Audi RS6 Avantra vagy a Mercedes-AMG E-osztály Estate különböző változataira gondolni. Hazánk grafikusa azonban nem nézte tétlenül a bajorok töketlenkedését, megalkotta, hogy milyen lehetne egy új BMW M5 Touring.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?