Buszlimuzin 4,5 millió forintért a Suzukitól!

Egy Suzuki a világ második legnépszerűbb egyterűje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

4,5 millió forintért kínálják Indiában a Maruti égisze alatt a Suzuki Ertiga nevű egyterűt, ami a második legjobban fogyó MPV a világon.

Október elején mutattuk meg a világ legkelendőbb autóit, a listán pedig ott szerepelt egy érdekes Suzuki is. Az összeállítás ide kattintva érhető el, de senki ne aggódjon, ha ismeretlenül cseng számára az Ertiga név, ugyanis ez az autó is kimondottan az indiai piac, illetve néhány más ázsiai ország számára készül. A világranglistán pedig a 2. helyet szerezte meg az első félév eladásai adatai szerint.
Hirdetés
Méreteit tekintve egy kompakt egyterűről van szó, hiszen a tengelytávolsága 2,74 m, míg a karosszéria hossza 4,4 méter. Az autó szélessége 1,7 méter, a magassága pedig 1,69 méter. Formája mondhatni "teljesen nyugati", simán ki lehetne állítani bármelyik európai Suzuki szalonban, egyáltalán nem rettentené el a vásárlókat. Főleg, ha tartható lenne az az ár, amit Indiában kérnek érte. Ott 841 ezer rúpiáról indul, ami körülbelül 4,5 millió forintnak felel meg.
Hirdetés
Most már a második generációnál tart, amit 2018-ban mutattak be. Idén ráncfelvarrást kapott, illetve az 1,5 literes, lágy hibrid benzinmotort. Korábban dízelekkel is rendelhető volt, de mostanra azok kikoptak a kínálatból. Vinnéd?
Hirdetés
További érdekessége, hogy gázüzemű változatban is kapható. A modellfrissítés egyik újdonsága a kormány mögötti fülekkel is működtethető, hatfokozatú automatikus sebességváltó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?