Civic alá parkolt egy Lamborghini – orosz sofőrrel, az USA-ban

Összetört a Huracán, vesznek helyette egy újat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Egyesült Államokban, még péntek este történt a szerencsétlenség, emberi sérülés nélkül, de jelentős anyagi kárral. Az orosz származású tulajt azért nem rázta meg vészesen.


Péntek este Dmitry Richie, aki 2011-ben diploma és vagyon nélkül érkezett az Egyesült Államokba, de ma már igen komoly vagyonnal rendelkezik, épp vacsorázni tartott Lamborghini Huracánjával, amikor állítólag valaki meglökte autóját, s ő a fék helyett a gázra lépett, így egy parkoló Honda Civicnek ütközött. Bár utóbbi sem egy magas autó, a Lamborghini gyakorlatilag alászaladt.
Hirdetés

A sofőr és utasa hatalmas szerencséjére - és a vélhetően nem túl nagy tempó miatt - a Lamborghini épp úgy állt meg, hogy a Civic hátsó kerekei még nem futottak túl a szélvédőkereten, így a nyitott tető ellenére sem estek az utastérbe. Bár a légzsákok nyíltak, a milliárdos Dmitry Richie és utasa karcolások nélkül szállhattak ki a Lambóból, ami védelmi képességeivel annyira megnyerte tulajdonosát, hogy ahogyan azt az alábbi videóban elmondta, a szerinte semmiképp sem javíthat autó helyett hétfőn, azaz ma vesz is egy másikat. Igen, a 275 ezer dolláros, azaz közel 80 millió forintos autóból. Soha rosszabb pénteket, apropó e héten 13-ára esik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?