Crossoveresedhet az Opel Meriva

Kémfotókon és grafikán az új Opel Meriva

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még idén bemutatkozhat az új, Mokka X vonásokat hordó Opel Meriva. Az irány már egyértelmű - egyre inkább hasonlít egy crossoverre.

Úgy látszik, a crossover vásárlókat célozták meg a 2017-es Merivával, ami elődjéhez képes nagyobb, robusztusabb testet és dizájnt kaphat. Azt is mondhatnánk rá, hogy egy Mokka X nagytestvér, hiszen fizimiskája hasonló vonalakat hordoz. Itt is megjelenik az opciós mátrix LED fényszóró, a jellegzetes hűtőrács és a lebegő-tető hatást adó D oszlop, bár az inkább az Adamról ismert. Jó szokáshoz híven kapott műanyag burkolatokat, sötétített tetőt és jó néhány króm szegélyt is.
Hirdetés
Az Opel új családi autója már álcázott formában az utakat járja, és a beltérről is kerültek ki fotók az internetre. Bár nagyon letakarták a belsőt, azért kivehető a háromküllős kormány, a krómbetétes váltókar és az infotainment rendszer is. Még keveset tudni a modellről, de az már kiderült, hogy a PSA EMP2 platformján fog futni, csakúgy mint megannyi friss modell. Az új Meriva benzinesei a jelenlegi hírek szerint 1,0-1,4 literesek (100-150 lóerősek), dízelmotorjai minden bizonnyal 1,6 literesek lesznek, kivétel nélkül Szentgotthárdról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?