Csekket kapott a Mikulástól a 200 felett száguldó sofőr

Majdnem ráduplázott a sebességhatárra, mutatjuk, mennyit fizethet

A 21-es számú főút 110 km/órás szakaszán lőtték a rendőrök a legújabb sebességrekordert, aki 201 km/órával hajtott el mellettük. Mutatjuk a fotót, és azt is, hogy mennyibe került!

Közeleg a karácsony, így a rendőrök is éberebbek: az ünnepek közeledtével megnövekedett forgalommal kell számolni az utakon. Éppen ezért a rendőrautók száma is megnőtt, olyan helyeken is járőröznek, vagy épp trafiznak, ahol nem feltétlenül számítanál rájuk. Így sikerült kiszűrni a 21-es számú főúton azt a sofőrt is, aki a megengedett 110 km/órás sebesség helyett 201 km/órával száguldott.
Hirdetés
A sofőrnek így idén nem csak virgácsot hoz a mikulás, a rendőrök ugyanis a szabályszegését 130 000 forintos közigazgatási bírsággal és 6 közúti közlekedési előéleti ponttal jutalmazták. Nem éri meg tehát száguldozni, és nem csak a büntetés miatt: a hidegebb időben, illetve a téli megnövekedett forgalomban még óvatosabbnak és még körültekintőbbnek kell lenni, hiszen romlanak az út- és látási viszonyok is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?